Fika



Igår åkte jag och Emelie mot handen en snabbis för att sen övningsköra en stund. Kan bara berätta kort - Jag blev ovän med kopplingen och vart galet irriterad. Efter åkte vi iallafall hem till Emelie och fikade med kladdkaka och latte och sen gick jag hem och somnade på bums.
Planerna idag är verkligen inte planerade. Har städat databordet och bakat kladdkaka. Hade tänkt att lämna in mitt CV lite här och var, men det får nog bli en annan dag. Ska nog ta en långpromenad med Gaston om någon timme och sen får jag se om jag orkar åka till gymmet och svettas.

Det är ...

... Sportlov!

Lämna ut CV;n
Träffa kusinen
Övningsköra
Söka klart gymnasium
Bio
Träna Gaston
Gymma

Mammagrisen


Älskade lilla Gaston är idag 9månader och 3dagar. Fysjutton vad tiden går fort och nu börjar träningen!

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

26 Februari. Hemmalördag

En hemmadag med Emelie skulle det ha blivit idag, men ändrade planer blev det för hon ska plugga och sen mot sina kusiner på middag. Så jag får helt enkelt storstäda huset ensam, ta en långpromenad med Gaston, och sen får jag se vad jag hittar på. Färgade håret mörkt igår, så det kan jag inte göra idag. Menmen, något hittar jag nog på!
Börjar nog med storstädningen nu och sen ett bad, hörs! :)

25 Februari.

Nu har jag varit duktig och städat köket, slängt en massa skräp, tvättat och även vikt filtar och bäddat bäddmadrassen i vardagsrummet. Damsugning får bli imorgon och sen är jag redo för sällskapskväll på lördag.
Ska strax åka mot vh och sola med Emelie, och även köpa mörkbrun hårfärg till mig. Efter åker vi hem till mig, tar en promenad med Gaston och färgar sen mitt hår med varsin latte.
Kvällen är inte riktigt planerad än. Antingen käkar jag hemma, hos Emelie, eller ute. Och sen får det bli antingen bio, eller en lugn kväll på gården.


sjukan i tisdags

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Vit lång underbar klänning. Och att allt ska vara lyckat.

Veckan innan lovet.

Eftersom Tilda försvann i måndags blev det en deppig kväll och sen sov S hos mig. Tisdagsmorsse åkte jag mot stan och mötte mamma och vi tittade förbi läkaren med mina axlar. En hel del blodprover, kissprov, röntgen och känna och klämma vart det. Vi får se om de hittar något.. Och i onsdagskväll var jag på middag med mamma, min morbror, hans dotter, hans nya tjej, och hennes barn. Kusinen och jag har inte träffat varandra på hur många år som helst, så vi hade en hel del att prata igenom och det ledde till en massa nya grejjer! :)
Sov sen hos S igår och vaknade segt imorsse, han skjutsade hem mig och jag har nu bestämt mig för att göra mitt engelskaprov och söka gymnasium idag. Det måste ändå vara klart imorgon så.
Hörs!

Hon är.. borta.

ÄlsklingsTilda.. Den underbara tjejen som har flyttat mellan 3 familjer, sista familjen som var familjen Björklund. Den underbara familjen som verkligen tog hand om den överviktiga schäfern Tilda. Tilda som mådde så bra, och underbara Emelie som lärt Tilda allt som en hund borde kunna.
Tilda som älskade min lilla hund (oftast), och min hund som storälskade Tilda. Promenaderna är nu bara ett minne, alla planer som vi skulle göra i sommar är nu bara drömmar, alla vanliga sms som "behöver tilda ut? gå med oss" är nu bara.. borta. Planerna om nästnästa nyår.. (jag vet, vi planerar långt fram)

Var förbi familjen Björklund igårkväll. Var bara tvungen att krama om E's mamma, och då kom tårarna igen.. Hade redan gråtit hela dagen sen E ringde och sa "var beredd på att börja gråta"..

Emelies blogg

vila i frid Tilda...<3

jag kommer sakna dig..

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


Huvudskär

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Döden.

Sliten efter långhelg.

Måndag: Ledig. Hundpromenad, möte.
Tisdag: Lämna G, läkarbesök, hämta G, middag i stan.
Onsdag: Lämna G, skola, gymma, hämta G, gården.
Torsdag: Skola, hundpromenad
Fredag: Skola, gymma, inga planer.
Helgplaner tack!

Fredags

FREDAG!

Godmorgon :) Glad, trött och förkyld tjej idag. Men det är fredag! Höll på att stanna hemma imorsse, men var lika bra att åka hit till skolan. Skjuts fick jag som tur var av min lilla urgulliga kille, så jag slapp gå i snön till bussen, höhö.
Nejmen dagen är fullbokad med skola, promenad, duscha, sola, promenad och sen tjejmiddag. Kommer förhoppningsvis bli hur mysigt som helst, och jag ska fråga gulligt om jag kan få låna Emelies kamera under kvällen (a)
Vi hörs när jag kommit hem istället, börjar om en kvart och då ska jag plugga! Sova...

Presenter



+ Koppel, coola bajspåsar & choklad.
Och nyss blev det fika med Mikaela.

17 Februari.

Typiskt att bli förkyld just nu. Just under sin egen dag. Känner mig jättesliten och seg. Axeln värker mer än mest idag också. Men fika blir det senare med urgulliga Mikaela och efter det får vi se vad det blir. Ska iallafall försöka sova tidigt och fira dagen imorgon istället. Skoldag och sen middag med brudarna. Gäller att friska till sig själv och ta det lugnt ;)
Sov iallfall hos Emelie inatt och hennes familj kom in och sjöng för mig imorsse sådär vid 07 tiden. Fick en tårtbit, fruktsallad med grädde och en latte till frukost. Plus borstar till Gaston och även agility grejjer (bilder kommer senare). Fick choklad och en liten bok i posten av min syster.
Nej nu får det bli lite mer te och kolla om man hittar några goda tabletter mot förkylning. Vi hörs senare! :D

Det är ingen vanlig dag,

för det är min födelsedag!

Lördagen 12 / 2 / 2011

Vecka 7 !

Måndag: Ledig. Hundpromenad, gymma, möte, träffa S.
Tisdag: Lämna G, skola 8.30-14.45, hämta G, gården.
Onsdag: Lämna G, skola 11.45-14.45, gymma, hämta G, sola, sova hos E.
Torsdag: Födelsedag! Skola 10-11, hundpromenad, inga planer.
Fredag: Skola 8.30-11, tjejmiddag&fest.
Lördag: Inga planer.
Söndag: Övningsköra?

11 Februari. Snöoväder.

Snöoväder. Skulle till stan men blev inte så, skulle till skolan men blev inte så. Inga bussar går för tillfället och jag känner mig instängd. Planera ikväll är att sitta hemma, precis som igår. Jag är hur sprallig somhelst, men inte ett dugg taggad på att ta en långpromenad som igår i ovädret. Ska försöka att få över Emelie sen när pappa åker, och hinna bada och fixa gamla rummet.
Nej usch vad tråkigt jag har! Vi hörs. <3

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Fler bra vänner blir bra.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Falla för fel killar. haha. Och oftast äta något när jag kommit hem. även fast jag inte är hungrig.

10 Februari.

Jag sitter och är besviken på mig själv. Jag vill börja jobba nu, gå ut skolan och göra saker jag vill göra. IVprogrammet suger, seriöst så suger det. Ångest,ångest,ångest. Idag ska jag iallafall fixa so uppgifterna som jag missade förra veckan, och sen behöver jag nog göra so uppgiften och satsa på VG. I engelskan måste jag göra ett prov (jag fick göra det hemma). Och sen har jag ingen aning om vad vi håller på med i skolan justnu. Känner mig jätteefter (även fast jag inte är det) och jättekär.

Imorgon ska jag iallafall palla mig upp till plugget, 8.30-11. Ska hem och fika för mig själv och mot kvällen in till stan för att möta mamma en snabbis. Känner mig väldigt pank och måste köpa kläder + träningskläder. Men helgen blir nog lugn och förmodligen övningsköra lite.

Jag ska göra mig en latte nu och sedan ut med hundarna. Vid två idag tar jag en titt förbi gymmet också. De mublerar om så det finns inte så mycket att göra, men motion blir bra. Jag är hur trött som helst idag och vill bara duscha och sova, men samtidigt springa tusen varv runt stockholm.
Ska jag strunta i gymmet today?

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Ojojoj. Om man tänker på nuläget skulle jag lagt udan lite, köpt en bil, shoppat som faen .. Hmm, köpt allt!
+ åkt utomlands.

Balen 2010. Glada miner och härligt väder.
Bruden till vänster hälsar jag även på på lördag. Grattis i efterskott!

Veckans planer.

Måndag: Hundpromenad, gymma, skola, ut
Tisdag: Lämna G, skola (nationella), hämta G, gården
Onsdag: Lämna G, skola, hämta G
Torsdag: Skola, hundpromenad, gymma, övningsköra?
Fredag: Skola, Stan
Lördag: Inga planer
Söndag: Övningsköra?

Nu ska jag vila ögonen..

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Oftast brunetter, skateboys är favoriten. Händer och läppar är det första jag tänker på. Vad mer ska jag säga? Omtänksamma!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

En ciggarett. Tyvärr.
Och en systemkamera och körkort.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål:
Komma långt i tävlingarna i agility som jag och Gaston ska börja på.

Drömmar:
Att bli något.

Önskningar:
Att familjen kunde bli hel igen, och inte splittrad.

4 Februari.

Jag klarade redovisningen! Kände hur jag började tappa andan och blev röd i ansiktet, menmen det får jag tåla när jag själv inte väljer att lära mig engelska. Iallafall så fick vi lyssna på en låt som hette "storm väder", och just då, just under det tillfället dem sjöng det, så började det storsnöa! Typiskt.
Nu lyser iallafall solen och vi hoppas på vårväder.

Fick mitt körkortstillstånd igår och handledartillståndet idag! Nu ska jag lära mig köra bil! :D

Nejmen, ikväll blir det mys! Pappa åker nu och kommer hem om ca 26 timmar, vad ska man käka till middag och vad ska man hitta på? Återstårochser! <3

3 Februari. Nålar

Gymmade för första gången iår, och direkt efter skulle jag prata med min sjukgymnast. Det visade sig såklart att mina axlar blivit värre sen jag slutade gymma, kul! Så hon klämde och jag skrek, typ. Nej men hon stoppade in nålar i mig medans jag fick ligga och kolla på golvet och få mina kinder mosade. Linserna hamnde snett också. Men iallafall blev det bestämt gym 2 dagar i veckan, och då också acumpetur (haha kan varken uttala eller skriva det). Man kan ju hoppas på resultat. Dock blir det stressigt somsjutton med skolan, hem, och sen direkt till jordbro.
Allt för mig idag. Imorgon blir det engelska redovisning och bestämma med min mentor om jag blir ledig någon dag i veckan. Sen förmodligen någonting kul. Är så jäkla fikasugen!!

-Klarat mig från att ramla på isen idag.. vi ser om jag kommer hem blodig och gråtfärdig..

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Vår! Inte för varmt, inte för kallt. Helt underbart alltså! :)

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Någon som kan få mig att bli glad och är söt. Kommer inte på någon såhär snabbt.

Mitt schema today.

Skriver dag 2 snart också från min lista.

Skriva klart mitt cv.
Långpromenad.
Måla naglarna.
Hitta mer fakta till so-uppgiften.
Ringa gymmet.
Bada Gaston.
Träna Gaston.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

- Min allra högsta dröm är att stå på en stor känd scen och dansa - fast nu har jag gett upp dansen helt.
- Jag älskade fotboll under hela min barndom - inte att spela, men att sparka och kicka.
- Jag är född 17 februari 1994 - i en ambulansbil.
- Gaston är min första hund.
- Jag har dåligt tålamod.
- Och dåligt självförtroende som jag försökt ändra på efter varje år.
- Jag vill lära mig att fota bra - och ska darför nog välja något gymnasium med inriktning media.
- Jag har drogat filmerna Jönsonligan & Beck under mina år.
- Jag är en riktig sömntuta! Går oftast inte till skolan om det inte är något roligt som väntar där.
- Jag är chokladberoende.

Kör på denna!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

Du ska stå naken framför sanningen.

Vilka jäkla drömmar jag har. Kan inte sluta drömma om allting jag vill göra. Ser fram emot min födelsedag, som är om sexton dagar, då jag får en speciell present från Emelie. En present som kommer göra min framtid bättre. Sommaren kommer helt enkelt bli bäst! I hope. Tanken på att övningsköra och gå långpromenader med Gaston och träna agility.. Åh.
Skolan går dock skit nu. Jag som trodde att min engelskalärare ville ge mig godkänt, men som igår sa att jag missat en redovisning och inte lämnat in en uppgift. Och även har dålig närvaro. Vilken pluggis kan jag egentligen vara när jag kliver upp, går till skolan, pluggar engelska i en timme och sen åker hem och vilar? Jag hinner ju inte ens piggna till innan jag blir trött igen. Jag har ingen sysselsättning alls förutom att vara med min söta underbara hund.
Sjukgymnasten har inte ringt upp och var idag ledig för dagen. Nytt försök imorgon.. Och idag är det hela tre veckor kvar tills jag ska till läkaren och kolla upp mina axlar. Idag är det också exakt tre veckor kvar tills jag ska få träffa mina kusiner över en middag inne i stan. Fem dagar efter min födelsedag.
Jag vill bli vuxen, även fast man ska njuta av barndomen, tonåren. Man kan ju hoppas att när jag är sjutton och ett halvt att jag ska komma in på något gymnasium och ha pengar. Att någon ska kunna ta hand om min hund när jag pluggar mig till något i skolan. Att jag ska ska efter det halvåret/året fixa körkort. Att min hund ska ha lärt sig agiltytrick. Att..
Jag fortfarande ska ha vissa personer i mitt liv. <3

1 Februari



Duschat, knarkat kaffe & hittat lite so-fakta.
Och om 23minuter får jag sällskap av Evelyn! :)

Februari's planer.

7 - Middag med mamma.

17 - Födelsedag.

18 - Fira födelsedagen.

22 - Läkarbesök. Middag med kusinerna.

& lite födelsedagar den 3, 9, 10, 14, 15, 16, 18.
Och snart kommer körkortstillståndet.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0