Grattis i efterskott och i förskott.

Rensat jordgubbar och pratat jobb. Pappa är vimsig och stressad, men han fyller ju trotts allt år imorgon.

Helgens planer är inte direkt planerade förutom fika inne på söder en dag. Och funderar på långkväll/natt på lördagen med fotografi och trevligheter. Kanske picnick och lite sällskapsspel under dagen? Och imorgon bara allmänt mys om jag inte hittar en bil att njuta i.
"Grattis till körkortet" choklad från mamma. <3

31 Maj. Ett bra avslut.

Tvättat, hängt tvätt, vikt tvätt, tvättat mer, diskat, städat, nya lakan i sängen, skurat golvet, duschat, vikt mer kläder i garderoben och fixat kaffe.
- Dricka kaffe, skriva rapport, byta om, promenad och sen kommer farfar på middag. <3

KÖRKORT!!!!!!!!!!!!

Vilken lättnad. Vilken känsla. Vilken lycka. Första försöket på både teoriprovet och uppkörning. Åh vad glad jag är! :D Fick igårkväll åka runt i en väns bil med lappen i handen. Glädje! Haha.. Idag ska jag söka jobb via nätet, och imorgon skriva ut CVn och lämna ut. Jag måste ju ha råd med en bil.. hehe

30 Maj. Stort grattis till en myndig Bella iallafall.

Taggad, nervös, negativ, positiv, stressad, lugn, glad, stora förhoppningar, små förhoppningar osvosv.
Håller tummar och tår. Antingen blir det ett "fan" inlägg senare idag, eller ett "wiho". Vi hörs då iallafall.

Morgoninspo.

Fick oboy av mentorn direkt när jag kom hit till skolan. Glömde dock idrottskläder, like always. Och idag är det dags o köra bil! Tisdag sa vi va?

Du gjorde mig glad, arg, glad och besviken. Vi väntar 3 månader igen.

Solat och pratat med en gammal vän. Blev en snabbmåndag idag med endast två lektioner och sedan livmoderhalscancer spruta. Tisdag imorgon med idrott osv i regnet. Inget jag ser fram emot alls. Vill ha sol och glädje.

Veckan

Måndag: Skola, spruta, sola, prommis
Tisdag: Skola, köra bil, pluggmys
Onsdag: Köra bil, sällskapsmys (Bella 18!)
Torsdag: Stadsorgentering, långprommis (Benjamin 19!)
Fredag: Skola, födelsedagsfirande
Lördag: Födelsedagsfirande?
Söndag: Söndagsmys

28. Monday.

Hemmamyssöndag.

Svullosöndag. Har redan börjat med choklad och svinont i magen. Måndag imorgon och morgonen börjar med någon slags föreläsning halv 9. Hoppas på en lugn dag och efter ska jag ta andra livmoderhalscancer sprutan. Veckan har jag längtat efter. Hoppas bara den blir som jag vill.
Ha en bra söndag, hej.

Pojkkväll

Kolla så mysigt vi hade det igår. Även tre trevliga vänner var redan där som vi inte märkte förnst efter ett mms då de skickat bild på oss. Haha. Ganska seg kväll blev det, men lite fina bilder fick jag iallafall till det. :)

Sommar(?)kväll

Bara för att alla är och grillar/chillar/super/skrattar osv så får jag tid med en vän jag var med varje sommarkväll för 2(3?) år sedan. Fota hans bil i solnedgång och bara allmänt mys. Först - tvätta bil. Vi märker när jag kommer hem igen, puss.

Två bilder från igår, mycket mer än så vart det inte.

Kom hem vid 02, och väcktes vid 03. Somnade om och gick upp 9. Är hur seg och trött somhelst idag och ska spendera min kväll hemma med glass och choklad och tycka synd om mig själv. Får ta tag i träningen imorgon istället. Har iallafall övningskört, duschat och ätit. Nu vill jag att pappa ska komma hem med kaffet.

Yesterday.

Lördag morning

Fick fika till frukost igår i skolan (kakor!) och åkte sedan på jobbinterjvu som vi nu håller tummarna för. Träffade min fina vän Emelie efter det och tog en kaffe och åkte till tungelsta. Pågrund av den varma bussen och det varma vädret var det ingen idé att fota rampinvigningen som kommit till tungelsta och jag åkte istället efter middagen mot haninge (&längre bort) för bilrace.
-Snart blir det övningskörning och efter det får vi se vad som händer. ..kan ju hoppas på något kul förutom att städa. Puss

24 Maj.

Får nuförtiden sms mellan halv 10 och senare om att folk vill ses. Umgås. Träffas. Vara ute och ränna. Bara för att de inte har något och göra i skolan... Bara för att de är arbetslösa... Bara för att de inte gillar och sova... Vasjutton då. Samtidigt hör man syster som leker med min 2åring till hund "Åh wiiie, åh wiiiie". Folk är pigga, jag går o lägger mig. Natt! :)

Dagens

23 Maj - Stort grattis min bästavän

Åh vad livet leker. Sommaren har kommit, dock alldeles för tidigt enligt mig som inte är ett dugg redo. Men det går bra ändå. Dock finns det chans för sommarskola iår, men som kan gå att flirta sig igenom vilket jag hoppas. 
Idag fyller iallafall min fransman 2bast! Shit vad tiden flyger iväg.
Grattiiiiiiis!

22 Maj.

Lookbook.nu
Powerwalk ikväll, och hundens födelsedag imorgon.
Fredag redovisning och jobbinterjvu. Fusksolning+övningskörning på lördag. Och söndag mystvkväll.
Nästa vecka är det fullproppat! :D

21 Juni. Its a goooood day hey

Efter massa läsande och skakningar så var det allt värt att sitta de 50minuterna och sedan gå ut för att få en överaskning - en fin vän som stod och väntade! Tog en kaffe i sommarvädret och åkte sedan med ett leende till hunddagiset för att hämta min trötta gnällande hund. Fick härligt glada telefonsamtal under vägen och träffade på ännu en vän. Dagen kan nog inte bli bättre. Dock har jag nationella hela dagen imorgon med endast en rast -lunchrast. Men vad gör det? IM HAPPY.


Hejdå på en stund.

Har inte tid med någonting förutom hundpromenader och pluggning av körkort och matte.
Vi hörs någon dag jag har tid!

Bilfotokväll.

Så galet sugen på nytt objektiv till kameran. Har varit ute och fotat en bil som ska ut på blocket för salu + några för skojs skull. Fick en trevlig kväll trots allt efter massa städning i rummet och pluggning. Imorgon blir det mer pluggning och retuschering + promenad med barndomsvännen. Godnatt!

Godmorgon lördag!

Blev en kort dag igår, och endast typ tre bilder.
Plugg&städdag idag! Först, promenad&frukost.

En solig fredagskväll.

Åker nu troligtvis iväg på race. Annars något annat skoj. Tar med mig kameran och är på bra humör. Tydligen 15 grader enligt nätet och solen lyser. Dags att gå.

17/5-12 - Första grillningen som slutade med hämtpizza

Haha ja.. 12 killar + Evelyn och jag. Vi tjejer och tvillingarna misslyckades med köttet och fick åka och köpa hämtpizza istället. Vi åkte även och snabbkollade på en bilträff, men endast en snabbis för att sedan köra frågesport med teckande filmer (typ?). Kul hade vi iallafall!

18 Maj. Tackar nej till en dag i shoppingcentrum och pluggar istället.

Börjar morgonen lugnt med promenad, mackor, kaffe och lite retuschering av bilder från igår. Ska snart börja med pluggningen fram tills nästa hundpromenad, och efter det plugga ännumer. Ha en bra dag!

17 Maj.

Godmorgon! Fick sovmorgon imorsse och sov därmed 11 timmar. Fasiken så skönt det var. Dock vaknade jag vid 4, var hur pigg som helst och drömde därefter om körkortet och texten i körkortsboken och att jag skulle göra mitt teoriprov 7.50 imorsse. Haha! Iallafall är jag pigg nu, ska snart åka till handen och övningsköra och ikväll är jag bjuden på grillning så lutar nog åt det hållet.

Övertrött.

Next; Promenad, te, sova.
Har iallafall hunnit med småfix på en skoluppgift och läst några sidor i teorin. Är så galet trött att jag inte vet vad jag ska göra eller skriva. Sovmorgon imorgon iallafall då pappa tar morgonpromenaden med hunden och jag istället tänker njuta med stor frukost och sedan övningskörning.

16 Maj.

Engelska nationella gick rent ut sagt skitdåligt. Mummel och stress och jag som tagit sönder ryggen pånågotkonstigtsätt. Fått körkortsräkningarna och tid hos tandläkaren.
LÅNGHELG!!! Övningskörning, pluggning, mysutekvällar & träning.

45minuters promenad med hund och plugg

Promenerade till västerhaninge med hunden och mötte upp Emelie för att få låna teoriböckerna. Ska börja på dirr!

15 Maj.

Mat och kaffe och jag är nöjd. Ska strax börja på samhällesuppgiften jag missade igår pga körlektion och sedan ta prommis med hunden för att möta Emelie och hämta teoriboken som jag sedan kommer spendera kvällen med. Kulliv.se
Midsommar 2010 med Emelie och Aziza.

Pluggnörd.

Med tanke på att jag somsagt lätt fick panik över detdär med körkortet har jag nu suttit och pluggat teori i skolan i två timmar. Är så galet trött och sugen på kaffe att jag bara vill heeeem. Hunden är ute på prommis med dagiset så jag fortsätter en halvtimme till! Hörs när jag piggnat till, puss

Fortare än väntat.

Blev upphämtad vid tågstationen av min körskolelärare tidigare idag och vi körde en sväng. Upp på motorväg, av från motorväg, om och om igen, tills jag hajjat grejjen och körde därmed förfort i lilla nynäs. Men pressade honom lite till om att boka mina tider för proven till körkortet. Och trodde att det skulle ta längre tid än väntat. Nejnej, tjejen i telefonen som ringde för ett tag sen bokade in en massa åt mig så nu har jag väl fullproppat ett tag frammåt och pluggning lär behövas varje dag, jag som sa att jag var "klar med testerna" hehe.
Tur har jag iallafall en kaffevän efter körlektionerna! Och dock mindre glada lärare i skolan som jag imorgon ska prata gulligt allvar med.
- Ikväll; Plugga, powerwalk, dusch & Alcatraz

En blåsig måndag.

Sugen på prommis i det båsiga vädret med fin vän och uppsatt hår (!! ser ut som ett troll just nu)

14 Maj.

Lämnat hunden på dagis
Lämnat CV till ett mys konditori
Övningskört på körskolan
& sitter nu i skolan

Väntar på svar om jobb och tid för uppkörning och teoriprov.
Kan bli en bra sommar

Summertajm

Lookbook.nu

13 Maj.

Fasiken så snabbt jag&fransmannen gick idag dåra! Våran standard promenad brukar ta 30minuter, vilket vi idag gick på ca 15minuter så vi passade på och gick nästan dubbelt upp på 15minuter till.
Övningskörningen gick bra, känner att det bara går bättre och bättre och imorgon får jag reda på min uppkörningstid + 45 minuter med körskoleläraren. Fick även reda på ett mysigt fik som söker personal så man kan ju hålla tummarna även fast jag inte brukar ha tur med helgjobb.

Godmorgon solsken.

Solen lyser, få moln på himlen, och dock är jag jätteseg. Precis fått i mig kaffet och ska nu på powerwalk med hunden innan frukost och dusch och sedan övningskörning.
Dagen kommer spenderas vid datorn, då jag ska ta och pilla på en skoluppgift trots att vi har två veckor på oss (pga ledighet tors&fre), och även hinna med en hel del teoriplugg.

Skokär

Fattig lördagskväll

Hej! Godkväll! Eller något.. Det blev verkligen som jag inte hade planerat ikväll. Det blev snabb-macka till middag och stress mot konsum i spöregn. En öl och tre tjejer + pojkgrannen och sen två till. Började gå hemmåt vid halv nio och har nu fått i mig riktig middag + kladdkaka från igår. Bröllopsduellen och nu Click filmen. Jaja, får väl inte klaga över en lugn kväll.

You are my only one.

Halvt klar och timme kvar, blir nog lite bilar och sällskap ikväll efter kalasmiddagen men det återstår och ser. Vill verkligen inte ha regn nu. Tack o hej, haha.

12 Maj.

Damsugit, skurat, slängt soppor, varit ute med hunden, tvättat, hängt upp tvätt och ätit stor frukost. Ska strax ta andra promenaden med hunden och sedan hoppa in i duschen. Ikväll blir det middag hos födelsedagsbarnet Evelyn som fyller 18 idag. Följer dock inte med ut efter, eftersom plånboken är tom och jag ska ändå ut och övningsköra imorgon. Perfekt dag för denna gråa lördag!

Varmregnfredag

  • Plockat undan maten
  • Diskat
  • Bakat kladdkaka
  • Tagit bort nagelack
  • Småstädat
  • Varit ute med hunden
- Film, kladdkaka, glass och sen går jag och lägger mig!
Ha en bra kväll.

Weekend!

Helgen blir lugn med småpyssel som skoluppgifter, övningskörning, teoriplugg, promenader, städning, vänner och tidiga kvällar. Precis som det brukar bli varannan helg, varesig jag vill eller inte. Ikväll blir det kladdkaka, glass, promenad och film. Är så galet trött så vi ser vad jag hinner. <3

Dagens

shit vad risigt mitt hår ser ut på bilden!

11 Maj.

Hemlängtan

10 Maj. Jag ba kör

Dubbellektion på körskolan och morgonen blev kaos då jag trodde att jag hade försovit mig och var sedan klar en timme förtidigt och stressade sedan i sista sekund. Haha ja, min grej detdär. Iallafall så gick det bra och köra, och vi kör igen på måndagmorgon, tidigt som attan. Efter blev jag iallafall bjuden på latte av god vän i solen och åkte efter det till skolan. Jättesuperdupertröttis är jag nu, men något nyttigt bör jag väl hitta på o göra.

Behöver närhet, vänner, kärlek och glada miner.

Ja, rubriken säger väl allt? Suttit/legat stilla i min säng med varma datorn i knät och varit jättedryg. Bara fått en massa tråkiga dryga sms och varit extra dryg tillbaka, fast ändå glad. Well, lång dag imorgon och jag är så jäkla glad över att inte få behöva sitta stilla. Hoppas bara det inte regnar och att allt går som jag vill.
Berättar mer imorgon, nu ska jag faktiskt sova trots klockan bara är strax innan nio.

-

Han kunde vara vän med dem när hon inte ville.
Och kan nu inte vara vän med henne för att dem inte vill.

9 Maj 2012.

Minns ni kanske förra gången jag var hemma och var dödssjuk? Tror jag var sjuk den dagen iallafall.. Eller så var vi lediga. Hemma var jag iallafall! Då fick jag sommarjobb. Och en kofta med posten. Gissa vad som händer idag då jag precis vaknat upp efter en timmes powernap -
  • Får post - mina efterlängtade linser
  • Får telefonsamtal på mobilen - skiter i det pga okänt nummer. De ringer hem och vi dissar samtalet där med. De ringer igen och syster svarar. Efter jag fått prata med tjejen som hade samma namn som mig så ska jag nu på sommarjobbsinterjuv om två veckor för att sommarjobba i 4 veckor!
  • Och efter det ... Jacop flyttar hem till Sverige igen!

That´s nice. you are nice.

Ligger hemma med mensvärk. fml.
Många korta promenader med hunden och jobba ifatt Graflektionen vi har imorgon som jag tagit ledigt ifrån pga körlektion.

Synd att det lyckliga blev så sorgligt.

Tråkigt inlägg efter långkort dag.

Efter den korta skoldagen rörde jag mig mot slussen och mötte upp mamma och bror. Kaffe och glass i solen och fick sedan stressa till hunddagiset för att hinna med att hämta hunden innan stägning.
Är så galet trött just nu så vill bara sova bums. Ska ta mig lite choklad som tröst och kika runt på nätet.
Ha en mystisdagskväll.

Tisdagen den åttonde April.

Godförmiddag! Morgonen började bra med lite gos med mitt gullefjun, och därefter gick vi ut på långpromenad innan frukosten. Börjar somsagt strax innan ett idag, och åker efter mina två lektioner in till stan för kaffe med mamma.
Hare gött,hej!
Världens bästa! Som fyller år om 15dagar!

Mondaymorning.

Är så galet trött idag, och på dåligt humör. Vi är endast sex stycken i klassen, alltså är tio borta och vi sitter bara och chillar pågrund av det. Har sovmorgon imorgon till kvart i ett tiden, och ska därefter till stan och fika med mamma. Veckan kan nog bli bra ändå, hehe..

Nästa vecka...

...Blir en tråkig vecka med nationella,
lite tjaffs med hatobjektet,
hel del facebook (like always),
bli av med tusen spänn på att köra bil i nynäs,
förhoppningsvis hämta linser,
åka lite moppe om den fungerar och om vädret tillåter vilket de inte visar i nuläget,
dricka öl med ett födelsedagsbarn,
och långpromenera förhoppningsvis every day.

Godmorgon segsöndag.

Godmorning! Blev väckt av min käre hund kvart över sju imorsse bara för att han somnade väl tidigt som kl 7 igår. Genom att slicka mig på ögat och i näsan och kraffsa i håret fick han upp mig. Promenad, kaffe och frukost och jag är fortfarande lika trött. Fryser som en liten isbit, men powerwalk och dusch ska nog göra susen!
Hade trevligt igår föresten! Hel del härliga människor och hel del kyla.

Lilla tjejen i baksätet.

Killar... så jäkla sega

Finaste jag vet.

En massa nyttigt.

Övningskörde en och en halvtimme, missade bussen med en minut och passade på och sola solarium. Väl hemma var det bara att vända på powerwalk med hunden, och nu har jag ätit två mackor med massa nyttigheter på.
Solen skiner och grannarna är glada och ute och städar. Snygga killar på fotbollsplanen och jag lever livet.

5/5

Börjar morgonen med promenad, kaffe, musik och nyhetsmorgon. Ska snart få i mig mackor och om en timme kommer Emelies mamma förbi och hämtar mig då jag ska övningsköra.
Vädret är på topp och detta kan bli en lyckad, bra dag.

En ensam fredagskväll som denna

Börjat min ensamna kväll med städning i skohyllan och slängt alla mina trasiga.
Har nu ett fotbad och dricker te.
Under kvällen ska jag se till att måla naglarna, hänga tvätt och småstäda.
Kanske baka något som faller mig i smaken också.
Ha en bra fredagskväll!

Helgens planer

Fredag: Hemmakväll
Lördag: Övningsköra, Långpromenad, Bilträff
Söndag: Långpromenad, Middag&mys hos Emelie

3 Maj.

Trots att morgonen började med nationella och jag verkligen inte kände för det engelska språket så kanske det gick sådär istället för dåligt trotts allt. Vi fick därefter ha håltimme i 2 och en halvtimme för att sedan ha foto. Ren utskällning till alla förutom 3pers fick vi, men som tur var tog han tillbaka det ganska fort till mig och en till. Tummen upp, favoritelev. Efter det återstod engelska igen, och gissa vad, jo nationella. Med tanke på att Alla i våran klass, våran grannklass och lärarna inte gillar henne så slutade det i kaos och jag träffade på två söta vänner på bussen.

Helgen är planerad och det kan inte bli bättre. Vädret ändrar sig hela tiden och istället för snö och regn kommer det nu vara sol. Man kan ju hoppas!

6 Veckor och en dag

28 skoldagar kvar tills sommarlovet. Jorå tiden går fort. Men fortfarande två år i skolan kvar. Längre tid att planera framtiden, men också längre tid tills jag blir fri. 6 Veckor och en dag kvar. Frågan är om jag hinner fixa mitt körkort tills dess. Ja, det får vi reda på om en vecka och en dag. Fasiken vad jag hoppas. Snällasnälla. Bil försöker jag fixa efter min första lön. En risig söt en som kan rulla framåt och bakåt. Det går nog bra det. Nu blir det prommis med min sommarsöta rena hund. Puss

You miss me and I want you to miss me more.

2 Maj. Sommarvärme och sommarfin

Det sägs att det ska regna imorgonkväll.. och på fredag.. och på lördag.. Och ändå har jag bara gått promenader idag utomhus när det är 19 grader. Aja, sommaren kommer väl bättre senare hoppas vi, eftersom sommarfin hund har jag allt!

En sommarmorgon med arton grader.

Gick upp vid åtta på en prommis trots att jag och Gaston är lediga idag. Vi hade tänkt och umgås en del idag med powerwalk, badning och så ska han få klippas på magen, samt de flesta tovar och borstas. Jorå såklart man måste vara fin i vårsommarvädret! :D

1 Maj.

Efter en tidig morgon, fyra timmars sömn, värme, konstiga människor, långpromenad, stor sallad, kaffe, glass och päronmer så somnade jag påvägen hem från Örebro. Dock bara en halvtimme, men räckte för mig och tänkte nu fortsätta sova. Helsikke vad trött jag är.
Imorgon blir det powerwalk, bada och klippa hunden + plugga lite fall orken finns. Nattinatt!
Syster och Gaston på vägen dit. Min lilla trötta fransman <3

Valborgsmässoafton var det.

Godmorgon! Hade en riktigt trevlig kväll igår med massa olika vänner hit och dit. Dock hann man inte se mycket av de närmsta mot kvällen då när vi kom till stället kom polisen och alla var borta på en sekund. ;) Men trevligt hade vi somsagt efter lite mys i lillgården, i nynäs och efter det i lida. Kom hem vid halv ett och uppe med tuppen idag.
Snart åker jag till mamma över dagen! MYS

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0