Sista Maj 2010!

Nej fyfan.. Inte min dag! Morgonen började illa med att jag vaknade 6, och skulle gå mot plugget halv 9. Vi hade heller inget kaffe hemma. Så skoldagen blev seg tills Mange bjöd mig på kaffe och jag piggna till. Men efter det mådde jag illa och bara ville sova, då jag kom på att jag skulle till stan .. Mikaela följde med, och vi gick, och gick, och gick, och gick ... Hon klagade över skavsår, och jag blev grinig för ingenting fanns. Mina skor fanns inte någonstans, utan bara i Handen c. Och klänningen jag ville ha, har jag fått reda på att en kompis har köpt! OTUR. Vi mötte iallafall Mimmi och Sofia mot slutet , då jag bara ville hem .

Nu får det bli choklad och leta efter klänningar på nätet. HAR INGEN SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING, OCH INTE HELLER BALKLÄNNING!
Skorna köper jag iallafall imorgon ... om de finns kvar.

Vecka 22 & 23 :

Måndag : Skola, In till stan och shoppa med mor.
Tisdag : Skola, Tandläkaren. Pappa fyller år.
Onsdag : Skola.
Torsdag : Grönalund med klassen.
Fredag : Skola.
Lördag : Inga planer.
Söndag : Inga planer.

Måndag : Sommarskola 8-11, Hannamott, Skola, Öppet hus.
Tisdag : Sommarskola 8-11.
Onsdag : Sommarskola 8-11, Skola, Bal.
Torsdag : Sommarskola 8-11, Skola.
Fredag : Skolavslutning.
Lördag : Inga planer.
Söndag : Inga planer.

Svart och Vitt.

Underbara skor till balen och skolavslutningen för 400:-
Underbar klänning till skolavslutningen för 400:-
Mamma... Pappa... snälla? :D

Helgens planer!

Vovven är 6dagar gammal idag. Men saknar fortfarande namn. Skriv, skriv, skriv.

Fredag; Jag hjälpte Mikaela med att städa hennes rum och förådet, och fick springa upp och ner för trappor. Hon ska nämligen byta lägenhet idag. Efter det åkte vi till Rudan, och träffade på lite folk på bussen. Det blev långpromenad i skogen, tills vi satte oss, bytte plats, satte oss, bytte plats, satte oss. Haha. Sedan följde jag och M med Felicia och Sonia hem till F, och åkte sedan tillbaka till Tungelsta för mat och läggdags.

Lördag; Snart ska jag och syster in till handen c. Hon skulle köpa något (?), och sedan ska jag försöka städa rummet, och inför kvällen har jag inga planer. Men nu blir det halstabletter!

Söndag; Inga planer.

pengar ...

Jag har ingen balklänning än.
Jag har inga balskor än.
Jag har ingen skjuts till balen än.
Jag har ingen skolavslutningsklänning än.
Jag har inga skolavslutningsskor än.
Jag har ingen bikini än.
Jag har inga pengar.
haha suckkkkkkk .

NAMN PÅ VOVVEN? :)

Bilder - Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag.


Onsdag ; Jag, Mikaela, Sonia åkte till Stan och efter det handen.


Torsdag ; Gjorde omrov i engelska nationella och sen hade jag och M en heldag i handen och västerhaninge.


Fredag ; Jag och Mikaela fixade oss hemma hos mig och var sedan påväg mot Evelyn och Ronja.Lördag ; Var jag helt slut, men det stoppade mig inte ;-)


Valpen kom idag, blev bara en, en hane.
Förslag på namn? :)

Vecka 21.

Måndag : Skolan, hannamott.
Tisdag : Antagningsprov Fryshuset 08.30-eftermiddagen.
Onsdag : Skolan
Torsdag : Skolan, tandläkaren, brandbergen?
Fredag : Skolan
Lördag : Tälta?
Söndag : -

19, 20, 21, 22, 23 Maj. Otursdagar.

Onsdag : Skoldagen som jag inte minns. Värmen tog död på mig och jag, Sonia och Mikaela drog in till stan för att träffa mamma. Skulle lämna in kameran, men den går inte att fixa. Och sen åkte vi tillbaka hem igen. Dagen blev kort men lång.

Torsdag : Höll på att bli överkörd. Någon gjorde punka på moppen - fick rulla hem den i värmen. Nationella omprov gick dåligt. Fick reda på att antagningsproven är samma dag, samma tid. Träffade på två jobbiga killar i vh. Otursdag. Morotsdag.

Fredag : Magont. Trött. Vatten överallt. Pengarna tog slut. Dåligt humör. Han var med henne.
Sen åkte vi tjejer hem till Evelyn och myste galet mycket med pizza, godis och chips. Och sen gick vi ut då hela kvällen blev kaos. Drog till Vegabaren, och sedan sov jag hos Charlie.

Lördag : Vaknade vid 15.00 tiden och käkade frukost. Åkte hem och duschade, och började fixa mig igen. Efter det gick jag ut och mötte Viktor, Simon, Anton, Jonny, Marcus medmera. Vi åkte upp mot vh och sen tillbaka till tungelsta. Var ute ett tag i skogen, och sedan gick vi hem till Viktor där jag sov. Mys.'

Söndag : Vi vaknade upp vid 12-13 tiden och åkte mot vh för att möta Micke och Nathalie. Men det blev att vi tog första bussen tillbaka och jag gick hem i regnet för att äta och sova lite till.

Nu sitter jag här , och ska sova lite till snart.

Sextonde, Sjuttonde, Artonde Maj.

Söndagen blev väldigt mysig, förutom att tåget till Örebro var försenat i 20minuter. Och tåget hem var försenat 80minuter. Menmen, hem kom vi iallafall! ;-)
Igår var det världens underbaraste väder. Skoldagen blev dock seg, men vädret gjorde så alla var glada! Hö-hö.
..Och idag är jag dock hemma. Magont imorsse, och nu fick jag reda på att E's tjejkväll blir inte av, Typiskt!

Menmen! Jag måste shoppa!.. Haha.

Onsdag ; Plugget, sen kanske in till stan och träffa mammi.
Torsdag ; Plugget, moppe-tur med M, upp till handen och fika, sen västerhaninge.
Fredag ; Plugget, Tälta?
Lördag ; Inga planer
Söndag ; Inga planer

13, 14, 15 Maj. Torsdag, Fredag, Lördag.

Hellu! Lite snabbt bara tror jag nog. Är För seg för att förstå vad jag ska skriva, haha.

I Torsdags minns jag inte vad jag gjorde under dagen, men frammåt kvällen var vi ett par stycken uppe vid kyrkan och grillade lite, och efter det kom fler och stämningen blev bra. Efter deppade jag ihop, men vissa personer gör mig glad oavsätt i vilken situation jag är i, tack. Folk kom, och folk gick under hela kvällen, men sen beslöt sig jag, Jimmy, Matte, Abby och någon till att åka till Vegabaren för att käka. Bussresan blev lång av allting och vi träffade även på lite annat folk som följde med. Det slutade med att vi åkte tillbaka till tungelsta och träffade på några till (vid 02 tiden?). Efter ett tag gick jag, Jimmy, Matte och Robbin hem till Nicks granne där vi även träffade på Victor och Alex. Och senare Oscar och Tessi. Vi chillade galet och stekte hamburgare och fick oss ett gott skratt för livet. ;'D Det slutade iallafall med att jag och Nick deckade i sängen efter att ha bråkat om min mobil till 8 på morgonen.

Fredagen vaknade vi upp sega och lata. Så det blev att vi åkte till Tungelsta för Matte ville ha frukost (pizza) ;-). Jag gick hem efter det och tänkte sova efter mina 4 timmars sömn natten innan, men det hann jag inte med. Utan det fick bli att hoppa in i duschen och fixa om mig på nytt! Jag gick ut och mötte några stycken vid skolan, åkte mot vh fram och tillbaka, och sen chillade jag, Frida, Victoria, Victor, Elin, Sara och Danne vid syskonstugan tills det kom fler och fler. Vi stannade där till cirkus 00.30, och sen åkte jag, Max, Alex, Charlie, Victor hem till Nicks granne igen och chillade precis som natten innan. Dock blev det inte lika mycket skratt, men det funkade absolut! ;-)
Victor deckade först, efter det Max, och sedan Nick och Charlie. Haha, Alex kunde inte blunda så jag var tvugnen att vara vaken med honom till 09 tiden, och sedan klev vi upp vid 14tiden efter alla har gått in i rummet för att få upp oss.

Lördagen blev iallafall konstig med råa kycklingar, tills vi lugna ner oss och städade.
Och nu sitter jag här efter att ha kommit hem för 3 timmar sen. Seg, trött och pigg. Jag vill bara ut..

Imorgon ska jag upp 06.30 och åka till mamma med 8 bussen..
Så nä .. Nu behöver jag min sömn! :)

12 Maj. & 13.

Tja! Jag är på träningshumör , fast jag orkar inte.. Haha, typiskt mig! Men iallafall så blev det en riktigt mysig dag igår. Det började med att jag vaknade vid 10 och orkade inte med skolan (skulle på museéum), så jag blev hemma till halv två bussen då jag skulle upp mot handen och ta prov. Då även Alexandra följde med :-). Efter jag gjort det gick jag ut från rummet och där stod Viktor, Emil, Pierre och Joel. Vi trallade ner mot centrum och träffade lite mer folk. Men det blev tillslut att vi åkte mot Tungelsta och träffade några där också i den varma solen ;-). Vi köpte glass och chips och träffade sedan folk i Västerhaninge. Och efter det åkte vi hem till Viktor och kollade på bio. Mysigt.
Kvällen blev sedan att när jag var 5minuter från hemmet så stannade Matte och Ludde mig och sa att det var folk vid parken. Så jag fick hoppa in i bilen och åka med. Jag var där i kanske en halvtimme tills jag fick promenera hem igen, haha.

Idag har jag inga planer. Men det får väl bli att jag tar en promenad och kollar om jag hittar lite folk, annars ska jag försöka träffa Natta. :)

Outfit

11 Maj.

Underbar dag. Och jobbig.

Började med stress utan kaffe. Kom till plugget vid runt 08.20 då vi tjejer gick mot tåget påväg till ungdomsmottagningen. Vi fick sitta där i en timme och snacka tills det var dags för mig och M att köpa en varsin latte. Tåg och buss tillbaka, och sedan skulle jag på möte istället för idrott. Snackade med kuratorn ett tag om balen och om alla mina andra möten. Efter det hade lärarna bestämt sig för att jag skulle till SYV direkt efter. Då bestämde vi att det blev ändrat gymnasieval idag igen.
1. Fryshuset, Estet, Dans
2. Cybers, Estet, Dans
3. Merika IV, Estet, Bild
4. Riksäpplet IV.
Så nu hoppas jag på G i engelska ...
  Iallafall efter det hade vi lunch, då jag följde M till lunchen och sedan skulle vi ha idrott igen istället för musik. Men då fick jag göra om mitt nationella i engelskan. Satt där i evigheter kändes det som, tills det var tid för engelska lektion, då vi fick kolla på en film.

Och nu känns det som det är helg, solen skiner och jag känner mig helt slut.
Dags för promenad!

Måste.

Kameran måste in på lagning, jag måste hitta ett litet sommarjobb, jag måste börja träna, jag måste plugga, jag måste hitta en balklänning (!!!!), jag måste lära mig någon låt på gitarr, jag måste planera grejer till hunden, och jag måste göra en massa annat. Shiiiiiiiet

8 Maj - Filmkväll. 9 Maj - Pluggdag

Helgen har varit chill. Tråkig men chill. Igår åkte först jag och pappa mot Micke&Jerry för att kolla på deras grannars hundar, men nej.
  Så drog jag och Sonia till handen och hyrde film med en varsin kaffelatte i handen, och sen tog vi bussen hem till Evelyn där det blev middag, chips, godis, läsk, och filmerna ;) Gråt, skratt, och tårar. Efter filmerna gick vi ut, Sonia hem, och jag&E blev stående ute i regnet och pratade i telefon. Efter det blev det så att vi mötte Oscar, Victor, Frida, Aziza och Robbin. Och senare Nick och Sebbe. Men kvällen blev inte bättre än så ;-) Fick skjuts hem, då jag somnade som en stock.

Men nu kan jag inte sitta här längre! Ska ut och gå och sen läsa svenskan! 4veckor pluggande kvar... Och jag och mamma bråkar fortfarande om balklänningen igen...

-

Nej, NU vill jag ha hund !!!!

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0