huvudskär nästa

vaknade fem i tolv & gick upp o duschade. pallade inte träna på morronen,så hoppade bara dirket in i duschen . sen runt halv ett så packade jag lite. hihi
min packningslista;
svarta korta shorts från H&M (har på mig)
grå t-shirt från topshop (har på mig)
grå tjockiströja från H&M (har på mig)
blå gammal bikini (överdel från stadium, underdel från cubus)
underkläder
blå mjukisbyxor (gjort själv, thihi)
svart linne från gina tricot (sova i)
kudde (käraste käraste kudde får jag inte glömma!)
sovsäck
korsordstidning
plåster (thihi, ni vet ju hur klantig jag kan vara)
munsårs-salva (ska packa ner)
tandborste
borste (ska packa ner)
mobilen (ligger på laddning just nu, men glöm inte o smsa&ringa! ;D )
vaselin (ska packa ner)
mp3 & batterier (ska packa ner)
så, nåt jag har glömt ? säg till isåfall. jag åker hemmifrån kl tre till dalarö där båten går kl fyra tror jag. & sen kommer jag ju hem runt 6-7 på tisdag ! har de så bra, så har jag det också :D puss&kram & hejdå <3

förra sommarn på huvudskär.

godnatt !

nu är jag verkligen jättetrött så kommer somna bums (eller kanske inte?)
menmen, tänkte säga att när jag kommer hem vill jag på fest ! fan evelyn, vi måste fixa som vi sa ;) strand fest med mys, hihi. nån som vill komma :D haha .
aja, nu går jag . pusshej, ring om du vill nåt ! <3

imorgon åker jag.

ojoj. inte skrivit på hela dagen, rekord? haha. menmen, dagen har inte varit så rolig heller..
vaknade runt 10 (?) :o & gick upp. var suuper trött, men ville följa med mamma till vh iallafall . så jag klädde på mig mjukisbyxor, grå t-shirt & en grå långarmad tröja..(klaga inte på min klädsel. jag var trött! hihi) men vi åkte, gick först in till apoteket där vi köpte lite grejjer till stackars mig (a) munsår-salva&plåster blev det.+ tabletter till mamma. sen gick vi in till konsum o köpte lite grejer till imorgon. jag blev bara tvungen o köpa en korsords tidning så jag inte dör ut av tråkhet, hehe. & sen blev det pressbyrån där mamma skulle fixa nåt till våra bilar..? (fråga inte vad, jag vet inte själv(a) ) men sen åkte vi hem & jag började ha tråkigt. har inte gjort ett dugg idag.. förutom efter middan då jag gick på promenad :) & självklart åker det en buss förbi.. suck, där går jag i mjukisbyxor&den fulaste tjockiströjan, osminkad&håret slarvit uppsat.. aja, nåt jag får tåla med helt enkelt !
kvällen har jag bara varit hemma annars. smsat lite med jennifer men inget mer. kollade lite på olika filmer på tven också med syster. & sen förästen har jag beställt den svarta bikinin som jag pratade om förut (finns några inlägg längre ner). vad tycker ni om den? :) själv hoppas jag att den passar, thihi.

imorgon ska jag bara packa&packa , sen vid tre åker jag,syster&mamma till huvudskär där vi solar, badar, tar kort, & har tråkigt (iaf jag kommer ha de, hihi). sen kommer jag hem på tisdag kväll runt sju ! det finns inge el där, för det är en Ö typ, så mobilen kan jag inte ladda när batterierna tar slut. men ni får smsa & ringa så mycke ni kan dom första dagarna/dagen. hihi, ni som har mitt nr såklart ! ;)

tänker förästen säga att jag har fått lite söta kommentarer från några(a) :
en har sagt att jag ser ut som en modell - thihihih (a) man tackar
en har sagt att jag ser minst ut som 17år - hihi tack, men jag är bara 14 (a)
en har sagt "söt som en godis ;), alla var fina <33" - vem var de som sa de? (a) :)
& jennifer (http://jjennufers.blogg.se/) har sagt att jag var jättefin på bilden jag har som min header & tkr jag borde färga håret mörkare - tycker ni också det? :)
:


men nu måste jag lägga mobilen på laddning så den är redo för dom dagarna jag är borta ! ;)
sov så sött alla så kanske jag hinner skriva imorgon en snabbis. men somsagt, glöm inte att smsa & ringa ! för kvällarna kommer jag ha trååååkigt, hehe (a) PUSSPUSS

omgjorda bilder

klickade på en sak som jag såg för en stund sen.. visade sig vara ett pogram där man kunde göra om bilder hihi. fattar inte så mkt. men jag tycker själv att jag är bra nybörjare hihi.
Vad tycker ni? :) (klicka för större bilder)
först; sen;
först; sen;

tjockar mig

haha mamma kom hem runt åtta då jag precis hade kommit hem från en promenad. thihi, hon hade en lite present till mig som var ...TWIX! haha blev jätteglad eftersom jag inte äta varmt för då får jag ont i blåsan (fast äter varmt ändå). men det var inte bara en twix bit , utan en stor kartong typ haha. med 16st i tror jag att de var (a) så idag har jag bara svullat twix (a)
menmen nu smsar jag med evelyn & kollade precis på smekmånaden. fast orkar inte kolla mer eftersom jag typ sätt den tusen gånger för vi har den filmen här hemma.. fast jag&evelyn sitter o smsar om att vi har tråkigt och vill på fest. så vi kom överens om att vi kanske kan fixa en stand fest ? :) hihi. åka o bada, grilla & kanske tälta med ett gäng kompisar ? ;) säg till om du kanske vill komma med några kompisar ;Dhaha.
nej men det skulle vara riktigt mysigt faktiskt. eftersom typ ingen gör nåt speciellt nu i sommar (ingen som jag har pratat med iaf), så skulle de bli kul med liten fest sådär (:

nu ska jag fixa min blogg igen. den måste bli snygg nångång vafan (a) hihi. säg sen gärna vad ni tycker & så får ni ha en sån bra kväll :) <3 puss
imorgon åker jag nog förästen till handen c med mamma eller pappa. eftersom jag måste ha bikini & pappa är så gullig som säger "men kan vi inte åka och leta i affärer imorgon då efter sån tröja som du vill ha?" . thihih. fast gillar inte o shoppa med pappi , menmen.. vi får se hur det blir med det.

somna ..

godmorgon , igen.
hade så tråkigt att jag la mig i sängen...& somnade. thihi, vaknade nyss och då vaknade tisse (min katt) samtidigt för hon låg också i sängen på allt mitt täcke.. haha så jag hade typ ingenting runt om mig, jag som frös mest! (a)
menmen, smsade mamma o fråga när dom skulle komma hem ... inte innan åtta ikväll ! suck :( (hon&bror hjälper min syster i gävle för er som vill veta). menmen, nu är jag ensam vaken .. för kristin sover också. & rebecca och hennes kille vet jag inte vad dom gör... menmen, snart kommer nog pappa hem också.
dagens mående idag har varit bra, förutom att jag har jätteont i min blåsa i munnen.. seriöst den är 1cm runt alla håll ..usch så den svider ! :( så mamma bad mig ta en halv alvedon & en halv ipren.. & nu ser jag assuddigt! jag ser vad jag skriver.. men suddigt..! nej, de här e inge kul :s

p.s. jag fixar om min design ikväll, gillar den inte nu !

världens tråkigaste dag

nu har jag precis ätit en liten sallad. hade så tråkgit att jag åt istället. usch så jag mår illa nu .. thihi, skulle inte ha ätit ! menmen, gjort är gjort och jag får helt enkelt må illa nu..!
men fan vad dagen är långtråkig ! solen skiner, fast när jag skulle sola så gick jag ut i shorts o t-shirt, och iiih det var inte varmt så man kunde sola... det bara blåste så jag gick in efter 5minuter igen, thihi. sen smsade jag pappa om jag fick köpa tröjan som jag ville ha. & tydligen hade han ringt mamma o pratat, och mamma smsade mig o sa att jag inte fick. ååh, hatar när mamma&pappa pratar med varandra och kommer överens om att man inte får (!) såå jobbigt.. menmen, får åka o shoppa snart så får jag väll hitta en billigare :) thihi får ändå min månadspeng idag , fast den ska jag slösa på grönan nästa vecka (a) aja, får vara extra snäll mot mamma helt enkelt ;)

men nu visar jag några bikinisar som jag hittade på H&M s hemsida. gillar alla, fast den svarta köper jag nog ;)
1.2.3.
1.överdel; 129;- underdel; 98;-
2.REA. 49,50;- / del
3.REA. 49;- / del

&så en liten låt med Afasi&Filty - Sverigetrotters

Puss&Kram

sola ?

godmorgon.
vaknade för 10minuter sen av ett sms igen.. idag var det från mamma som undrade hur jag mådde. men just nu mår jag ganska bra. förutom ont i blåsan i munnen & lite i magen.. så ska nog vänta lite med alvedon&ipen idag :)..
men idag ska jag typ inte göra nånting om ingen ringer mig. solen skiner lite, men kan man sola ? hm, det märker jag hehe.
nu ska jag leta efter bikinisar på internet. haha jag har gjort det ett tag nu.. menmen, måste ju somsagt ha en snart!
puss

tråk!

tråktråktråk !
nu går jag till tven & kollar på något pogram (finns särkert inget så går särkert in i rummet o lyssnar på musik).
MEN RING ! haha, jag kommer vara helt uttråkad, så riiiiing ! snälla , thihi (a) eller smsa om ni nu har lust med det hihi..
nu går jag. & sov så sött alla ikväll :) pösss


Dagens Vill : Myyysa & kolla på film
Dagens Vill Inte : Ha ont i huvet & vara ensam

huvudvärk ...fortfarande

tog precis en till alvedon + en halv för mamma bad mig göra det. och fortfarande har jag ont i huvet.. har haft det tre dagar i streck nu ! :/ vafan är det med mig igentligen.. svullna läppar, blåsor i hela munnen, dricker aldrig (mindre än förr & förr drack jag liiite), ont i huvet, sämre syn, ont i ryggen & allt dedär.. USCH säger jag bara..
men jag gick promenad förut somsagt.. tog den "snabba" vägen, som är kortare än den jag brukar gå.. fast det tog lika lång tid (?) hmm.. jag kanske gick otroligt långsamt ? aja, mötte iallafall ingen som jag kände förutom alexander som jag bara gick förbi ..
men nu sitter jag här o har jätte ont i huvet.. borde igentligen inte sitta här vid datorn då, men det gör jag eftersom vill prata med någon , & pallar inte snacka i telefon just nu .. menmen, tog glass&jordgubbar för en stund sen.. var jättesugen på de, fast när jag väl började äta så åt jag bara jordgubbarna och gav all glass till katterna.. hm, ganska onödigt?
nu ska jag snacka lite mer på msn & kommer nog gå o se på tv iallafall snart.. men ni som läser få ha en bra kväll & ringa om ni har tråkigt . för det har jag, ! massa pussar. & någon som vill göra nåt imorrn ?
ena syrran är o tältar nu så kommer hem sent imorgon (?) & andra är med hennes kille nu som ska sova över. & mamma&bror ska till gävle imorgon runt åtta. och pappa jobbar. så jag är ensam hemma med syster och hennes kille .. = skittråkigt!

"nåt fel med dagens ungdom"

åt middag nyss & fy så jag mår illa nu ! vill bar spy... usch jag skulle inte ha ätit så mycket! .. fy.
men maten var jättevarm så jag har bränt mig på tungan nu & jag kunde bara äta på en sida. eftersom jag får så jävla ont på blåsan annars .. och min huvudvärk har fortfarande inte gått över. tog alvedon innan middan igen (3;dje gången för idag) och det har inte hjälp .. mina läppar är fortfarande svulla, fast inte lika mkt som tur är. så dom tabletterna jag tar för det hjälper iallafall.. men vad gör man åt huvudvärk ? visst , mamma säger "du äter för lite, dricker för lite & har nån infektion i munnen typ. det är nåt fel med dagens ungdom." men, jag dricker inte för jag inte är törstig, äter inte för jag inte är hungrig. & jag hatar att bli tvingad att äta .. så, får helt enekelt fortsätta med massa tabletter ...
men nu ska jag ut på promenad . måste röra på mig idag.. & när jag kommer hem blir det väll chill framför teven. eller så kanske jag lägger mig o somnar i sängen.. orkar inte vara vaken , för huvudvärken går ju aldrig över ! :( fast kommer inte kunna somna .. aja, ni får ha de bättre än mig iallafall så kanske jag skriver lite snabbt ikväll igen innan jag somnar :)
ring om du vill nåt, & kanske träffas imorgon ? :) pusspuss <3
(klicka för större bild)
gammal bild på mig ..
hihi skulle bli fotad av kristin denna dag så hon ville att jag skulle byta om lite & då passade hon på att fota :o (a)

Center Stage

jag vaknade en minut över 11 idag av ett sms (somvanligt), så steg upp halv 12 för att inte sova bort hela dagen. hade fortfarande huvudvärk när jag vakna + mina läppar var fortfarande svullna. *suck!* jag satte mig vid teven o märkte att "center stage" filmen var på tv1000. åh jag älskar den filmen, thihi. handlar mest om balett (a) men tur var så hade den precis börjat så jag kollade klart på den. åh, min dröm just nu är att stå på en stor scen & dansa balett i en "balett"klänning. thaha, de kanske låter som att jag har blivit beroende i balett, & det har jag typ blivit :o (?) menmen, jag hade igentligen tänkt o träna lite på morronen, men orkade inte. fick istället ta alvedon & en annan tablett mot läpparna och tog sedan en dusch. efter det blev det min frukost/lunch som blev en macka. & nyss tog jag mer alvedon+den andra tabletten. för jag har så jävla ont i huvet & mina läppar är verkligen svullna , & dom blir så torra nu ..+röda. åh, ni kan inte tänka er hur jobbigt det är ...
menmen, dagen har bara sett ut såhär.. ikväll blir det middag & sen en kvällspromenad. sen blir det väll mer tabletter o så .. men kommer det något bra på tv ikväll ? eller ska jag kanske gå&hyra en film? :) ja, vi får se..

men nu bjuder jag på en liten del av filmen. deras sista dansuppvisning.. åh , jag vill börja på balett NU. hihi

hare bra så skriver jag mer ikväll skulle jag tro. pöss

lite smått&gått

gick till teven för en stund sen o kollade lite snabbt på fotbolls matchen. precis gjorde turkiet sitt tredje mål, så nu står det 3-2 mellan turkiet - tyskland. jag vet inte vilka jag hejar på, så bryr mig inte om denna match. haha har inte heller brytt mig så mkt om dom andra matcherna heller, menmen.
aja, lite dagens kommer nu ;

dagens gjort : nicksta, promenad
dagens mående : ont överallt, annars bra. förutom drömde hemskt
dagens mat : godis (a)
dagens dricka : vatten
dagens vill ha : pojkvän
dagens vill göra : beställa tröjan
dagens måste : ta en alvedon & en annan tablett mot mina läppar
dagens personer : jennifer&evelyn
dagens längtan : söndag kanske (beror på hur vädret är)
dagens klädsel : svarta shorts, grå t-shirt & blå adidaströja
dagens jobbigaste : att jag slösa 20spänn på något som jag inte ville ha
dagens roligaste : buss åkturen till nicksta *host*
dagens smink : ingenting
dagens frisyr : uppsatt
dagens kärlek : alvedon för de hjälper i typ 5 min ...
dagens planer : sova sen kanske , & smsa? (a)
dagens sämsta : vädret!

PUSSSS

lite om min kväll ...

nu har jag gjort om designen, haha den blev inge fin, menmen. finare kommer en vacker dag kan jag lova!

min kväll har iallafall sett ut såhär:
vid sex åt vi middag då vi åt potatis o korv (inte favoriten direkt) , menmen, eftersom jag har blåsor i hela munnen typ så svider det somfan när jag äter varmt , & speciellt när jag äter ketchup .. så fan vad ont jag fick... aja, åt inte så mkt iallafall. bara en halv korv med små potatisbitar.. aja, efter middan tog jag en alvedon igen för huvudvärken hade inte gått över & sen vid sju gick jag ut på promenad. var jätte skönt, hihi :) och när jag kom hem hade jag bestämt mig för att träna & sen duscha en låång stund.. men inget av det blev av. för jag orkade inte träna, och inte heller duscha. satt o kollade på tv istället och åt lite godis..
fast nu mår jag bara illa av godiset & har fortfarande ont i huvet .. + nacken, axlarna, läpparna & den stora blåsan i munnen :( .. usch säger jag bara :(
menmen, imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. jag hoppas ögonläkarn ringer så jag äntligen kan få mina linser snart.. vill bara få det gjort. att sitta där i en timme och prova linserna och kanske gå ut en stund .. aja, får se om dom ringer snart .

men nu bjuder jag på en låt som jag ääälskar. thihi, lyssnar oftast på mina promenader & innan läggdags. & den påminner mig lite om några minnen&stunder ...

Running up that hill

inget värme

ja somsagt så stack vi till nicksta. jag, jennifer&evelyn. när vi kom fram så var det så jäävla kallt att vi frös och solen var borta. evelyn hade köpt macka innan på konsum i vh & jag o jennifer var onyttiga o köpte massa smågodis. men ah, det gjorde vi på nicksta - frös&åt. haha inget annat. man kunde inte dirket sola eller bada. och alla som var där (småbarn med föräldrar) stack när vi kom. haha. verkligen en bra dag att åka o bada/sola på..NAT .
men vi gick upp till kiosken o köpte pommes. ett slöseri med pengar tyckte jag&jennifer eftersom vi lämnade kvar halva pommes kartongen.. medans evelyn käkade upp hela sin + en glass (a) haha, menmen somsagt så åt jag o jennifer massa godis. vi åkte hem efter de . (var typ där i kanske en timme?) och så gick vi till bussen. då kommer 48an som leder ända hem till oss o vi hoppar på den.. det var bara det att de var värsta omvägen hem haha. det tog en timme haha. vi åkte tio över tre, & var hemma tio över fyra, haha. menmen, sen gick alla vi var o en hem till sig.
& själv har jag inte gjort nåt förutom tagit alvedon.. (huvudvärk igen)

och såklart har jag alltid något att klaga över denna dag:
mina läppar är svullna (eller dom känns svullna, typ 3meter långa)
jag har huvudvärk
jag har ont i ryggen från att ha slagit i igår på grönan
jag har ont i nacken från popexpressen också igår

nu ska jag göra om min design igen på bloggen här.. jag bara hatar den just nu . fast vet inte hur jag ska göra för att få den som jag vill .. för lixom , jag vill ha denna bild (kolla ner) överst på bloggen, fast med svart bakrund & så ska de sitta ihop med resten av bloggen.. (nån som fattar & kan hjälpa?:) )
hare bra så skriver jag mer ikväll och lägger nog in en bra låt , så vi hörs ! ;)
+ jag saknar besökare.. för några dagar sen hade jag runt 200 & nu har jag 14 (!!!!) :o
(klicka för större bild)

morgon (dopp?)

blev väckt av ett sms kvart över 11 från jennifer o hon fråga om jag ville hänga med till nicksta.. hade ju precis vaknat, menmen, jag ska med ändå (sticker om en halvtimme). men just nu har jag asont i nacken (från popexpressen igår) & är lika hes som igår (ingen aning om vad som hände med rösten, men jag skrattar&pratar inte normalt,haha.) och sen har jag också svullna läppar. mamma sa att hon såg de och jag känner det (men hoppas att det inte är så mkt så andra ser).
aja, nu måste jag typ fixa mig.. eller ah, packa & klä på mig. för smink blir det nog inget .. haha jag vet bara inte vad jag ska ha på mig .. eftersom jag inte har nån bikini .. menmen, blir väll bh (?). aja, intressant fakta till er ;)

tänkte också säga att jag gillade nallen som var på grönan igår haha. jag kramade han 3 ggr, fast sista gången blev lite mer än en kram haha. han bar upp mig och snurrade runt två gånger. hahah xD

menmen, nu måste jag gå ! ring om du vill nåt för mobilen följer såklart med ;) massa pussar så skriver jag mer när jag kommer hem. <3

grönan idag - dagen.

kom nyss hem från grönan :)
hade det riktigt kul med tjejerna. först blev jag på dåligt humör eftersom mamma inte hade pengar till mig så vi fick ta två bussar senare .. fast sen åkte vi & hade det så jäävla kul på tåget dit hahah. en gubbe kom på & snacka i telefon. "om det är en snigel utan skal så är det en spansk snigel så ta kort på den" haha typ så sa han med en jätterolig röst.. alltså seriöst, man kunde inte hålla sig för skratt, hahaha! menmen, när vi skulle ta bussen tar vi ju såklart fel buss, så får hoppa av & ta en annan, haha då sitter det samma kille(tycker jag) som kör.. jag tror iallafall att dom var tvillingar,haha. men när vi tillslut kom fram så var det första popexpressen såklart ;) men så jävla dåliga låtar det var,! vi åkte typ 20ggr på hela dagen kanske, & det kom aldrig nån bra låt typ.. menmen, det blev också vilda musen, bergochdalbanan, kärlekstunneln, & massa mer. och så klart blev det frittfall tillslut. för först var den avstängd, men eftersom dom var snabba nog så fick vi åka :) haha,&såklart kollade jag ner för att inte va med på fotot (a)
men ja, som ni kanske läste i mitt förra inlägg så bangade jag på extreme hihi.. fast nångång kommer jag nog åka den(a)
det var också en kille där, runt 16år kanske som glodde somfan på mig.. först när vi stog vid popexpressen så följde han blicken hela tiden, & sen åkte han frittfall när jag stog i kön. haha , närå han flörtade inte ett dugg *host* :P

menmen, igårkväll somna jag runt 2 eftersom ja hade snackat med viktor i typ en timme innan. haha det blev mest snack om hur han låg/satt (?) jag försökte härma hur han sa i telefon ..fast han sa att det såg ut som ett V , fast mitt såg mer ut som en trekant ? , haha.
aja, nu ska jag nog gå o ta bort mitt smink .. om jag orkar (a) eller så gör jag de precis innan läggdags haha.
dagens outfit idag blev ;
svarta korta shorts från H&M
svart linne från ginatricot
blå adidas kofta från stadium
hudfärgade strumpbyxor från H&M
ballerina skor från din sko

massa pussar & ha en bra kväll . ring om du vill prata ikväll,för kommer särkert ha lika tråkig kväll som alla dom andra. eller så kan du ju smsa :) pöss<3

grönan idag.

guud så jag är trött. vaknade av alarm på mobilen kl 8 för idag blire ju grönan. hihi vi ska ta 10 i 10 bussen för att komma tidigt ;) haha fast suck ändå .. är somsagt nu aaaastrött! hihi,
men ja måste fixa mig nu! har bara en timme på mig .. så, skriver mer ikväll då jag kommer hem. & ring fall du vill prata för mobilen e såklart med ;D pösspöss

hihi. jag kommer banga på extreme , haha (a)

regnig dag i stan

är inte på skrivhumör.. så blir nog inte så långt inlägg..
men idag var jag&kristin(syster) i stan o shoppade lite. eller ah, det blev bara ett par svarta shorts till mig. skulle igenltigen köpa rutiga på bikbok ju , men det fanns bara L :/ så köpte istället dom shortsen som fanns i min stolek. för vi kollade i flera H&M affärer , & hittade rutiga shorts, fast med min otur så fanns det bara stolek 36,38 & större.. & det kan jag inte ha för de blir för stort.. men tillsist så blev det somsagt ett par svarta shorts från H&M :) sista shortsen i min stolek också (a) så lite tur fick jag där, hihi. sen käkade vi på donken för jag var lite hungrig (hade bara ätit lite äcklig fil på morronen som mamma tvinga i mig - fyfan vad jag mådde illa sen säger jag bara!) men aja, efter min lilla hamburgare så mådde jag också illa igen.. fast sen åkte jag o kristin hem. och var hemma kl 6 typ. haha, fick värsta skrattattacken på bussen hem för kristin slog i huvet i en hylla typ , & när jag kolla bak gjorde en gammal gubbe också de precis. hahaha han bah "fyfan jävla buss! .. oj ursäkta mig. aj vad ont det gjorde!" hahah, och så höll både den gamla gubben&kristin sig på huvet. hahaha alltså gud, kunde inte sluta skratta.. (a) fast tvingade mig själv sen för jag skämde bara ut mig själv hihi..
men när jag kom hem så vare middag, fast var inte hungrig så åt inget.. träffade jenifer istället & vi gick ut o snacka lite.. fast gick hem runt halv 8 för vi frös så jävla mkt. hihi & jag som bara hade korta shorts på mig (a), kanske inte så konstigt att jag frös då? (a)

imorgon ska vi somsagt till grönan. jag,jennifer, mikalea, hennes kusin & hannah. riktigt nice de ska bli hoppas jag ;) bara det inte regnar för då åker jag bannemig hem & sticker en annan dag haha .
ska ändå åka dit en annan dag på lovet (hoppas jag) med lite annat gott folk , haha!. så om du vill dit, säg till isåfall (a)

men nu ska jag snacka lite på msn & läsa lite bloggar.
sov sött om jag inte skriver mer ikväll . massa pussar <3
& ring ikväll om du får det lika tråkigt som jag.. för igårkväll hade jag så jävla tråkigt + var jättepigg runt 2.. och somna runt 3.. så, var inte rädd för att väcka mig haha . säg bara till om du vill ha mitt nummer ;)
aja, hare bra nu, pöss

skriver mer ikväll, runt nio.

jag hinner inte skriva om min dag nu .. för snart (ingen aning när) så kommer jennifer smsa mig o så ska vi träffas. måste snacka om imorgon o så .. och ettersom jag inte kommer sova hos henne ikväll, så kommer vi iallafall ses! thihi, jag saknar min bästevän.<3 har inte sett henne på ett tag (?)
men ja, vet inte när jag kommer hem.. kanske då det börjar regna igen eller någon av oss känner oss sjuka (nivet, hon&jag har alltid någon liten sjukdom i oss).. men ja, runt åtta-nio nånting blir det ett långt inlägg.
ha de superduper bra sålänge :) massa pussar <3

stan

vakna med världens blåsa i munnen som typ göra tt min läpp blir svullen (?)
aah jag vet inte riktigt som har hänt.. men aja, nu ska jag till stan med kristin, om mamma har pengar till mig.
haha, skriver mer ikväll . PUSSSSSSSS ! ;D ha en bra dag & ring om du vill ngt <3

vill göra nåt !

jag läste nyss en tjejs blogg.. hihi snacka om avundsjuka jag får(a)
det enda jag gör på dagarna är; vaknar, äter, kollar på tv, snackar me några på msn, smsar, sover. & ibland kanske jag träffar jennifer då&då lite snabbt.. men lixom, vad är det här för sommarlov?
jag har inte badat på hela sommarlovet. vet att det varit dåligt väder, men lixom, bada kan man göra ändå, trots att man kanske blir sjuk&fryser.. menmen, det tål jag! ;)
& grönan har jag inte varit på, fast ska på tisdag med några tjejer & de ska bli jättekul !<3
men lixom, tältning, sena utekvällar, åka o bada med killar&alla, alltså...
jag måste fan göra saker snart!
eller jusste, jag&jennifer hade bestämt denhär veckan som kommer.. måndag; hon tandläkarn & jag stan. tisdag; grönan. onsdag; typ sticka o bada (om hon&jag är friska). tosdag; typ shoppa(?). & sen hann vi inte så mkt längre.. sen sticker jag ju till huvudskär från söndag-tisdag. fast sen är det ju typ 1 månad till på sommarlovet,!
så, någon som vill göra nåt? tälta, grilla, bada, grönan igen, shoppa, övernattning, bio, vad som helst !?
haha, hör av dig till mig isåfall !! :)
pusshej <3

22/6-2008

nu skriver jag om min tråkiga dag:
gick upp kl ett och satte mig vid datorn o snackade med några. sen smsade jag lite med jennifer & vid tre,halv fyra åt jag min fruskost/lunch som bestog av en toast (a) & sen smsade jag igen med jennifer tror jag(?) & kollade på tv och läste en solo tidning som min syrra köpte idag. tog inte så mkt intressant så letade mest efter nåt mode, men hittade inge fint heller.. aja, sen vid halv sex åt vi middag då jag åt en halv potatis&en liten falukorv bit.. var inte så hungrig så det blev inte mer.. och efter maten tog jag alvedon eftersom jag hade sån jävla huvudvärk! & sen tänkte jag gå promenad, fast orkade inte så gör nog det imorgon bitti (tidigt, så jag inte möter någon hihih). aja.. jag satte mig vid teven & kollade på nåt program på mtv och hade kvar min huvudvärk .. sen kom mamma hem från att ha hämtat min syrra från hennes kille för hon hade varit på hans landställe över midsommar o så :) då fick jag också se hennes hår, för hon klippte sig timmen innan hon åkte . hihi de blev jättefint tycker ja :) .. menmen, tog mer alvedon kl 8 & sen satte jag i halsen när jag drack vatten. haha fan va jobbigt de var.. fick asont i hjärtat :o men ja, kollade sen på en film på trean & svullade glass. hihi för att jag gjorde det så ville alla andra också ha, så gjorde till bror&sis också ;)
& så frågade jag pappa om jag fick beställa en tröja.. hihi, för 855:- & han tyckte det var onödigt mkt kr .. men jag sa att alla dom andra var fula som jag hade sett & att jag verkligen ha sån. han bah "men det är sommar nu" , haha, jo verkligen sommar.. det regnar ju typ varjedag (iallafall dåligt väder). sen sa han bara jahapp, vilken stolek ska du köpa då? jag bara ja vet inte.. kan kolla sen. han bara jaa , bara du inte köper en som är för liten.. hihi. jag kommer särkert göra de för de finns bara xs, m, l .. så kommer nog ta xs.. aja, får mäta & sånt ikväll :)
hihi jag skickade också sms o frågade krisin vad hon skulle göra imorrn. för jag måste verkligen till stan innan tisdag! jag måste ha stolek s eller xs i dom rutiga shortsen! för jag kan inte gå runt i dom jag har nu , för jag tappar dom bara.. :s men hon skulle itne göra ngt imorrn, förutom kanske gå hem till en kompis o hämta ett par skor, fast de kanske hon skulle skita i för min skull (a) thihih.
men aah, nu ska jag mäta min mage lite haha. & imorgon så kanske jag åker till stan somsagt, för jag måste också köpa bikini ffs. har bara den jag köpte förra året som jag haaatar nu.. & jag måste sticka o bada snart alltså. det spelar ingenroll med vem, bara jag gör det! fast ja, jag kommer bada massor nästa söndag,måndag&tisdag, för då ska jag,mamma&syster till huvudskär o chilla lite, haha :) hoppas bara att de inte finns ngn snygg kille där för jag kommer inte ta med mig nåt smink :o hihiih,får hoppas!
men ja, ha en bra kväll & sov sött allihoppa !
imorgon kväll blir det inget inlägg för då sover jag över hos jennifer & på tisdag sticker vi till grönan.!
ring eller smsa om du vill nåt, massa pussar&kramar ;D<33

varm som en gris

ja, igårnatt så gick ja o la mig ett typ, var inte ett dugg trött så låg i sängen o kollade på mobilen / skrev en dikt. men somnade sen runt 2-halv 3.. sov bara längre o längre tills mamma kom in till mig tjugo i ett för att kolla om jag ens levde. hihi, de gjorde jag men somnade om i typ 10min till.. sen gick jag upp för man vill ju inte sova bort hela dagen. o när jag var i badrummet så knacka kristin på som en galning så jag fick lov o öppna.. sen frågade hon om jag ville med till handen c & ops. fast ja, jag hade ju precis vaknat så tänkte inte gå runt som ett litet mongo där, hehe .. så jag gick o sa till mamma att jag mådde dåligt. då sa hon åt mig att va hemma (trots att jag ville följa med, för jag ska ändå inte göra nåt idag:/)
menmen, nu sitter jag är med feber typ och är varm som en gris. sitter också o dricker ett glas vatten .. usch, vill inte må såhär :/ men, får vila hela dagen idag då.. och kanske måla lite ute om jag får.
nej nu måste ja skicka sms till mamma o be henne köpa nåt gott till mig.
hare bättre än mig, puss.

tEmy mfl. - Minnen


en låt som jag blivit kär i !.. texten speciellt .<3

min kväll

min kväll har sett ut :
kl fem åt jag en halv potatisbulle (trots att jag bara ätit en toast på hela dagen&var jättehungrig), menmen, sen vid sex gick jag ut på en snabb promenix (eftersom jag inte ville att de skulle börja regna) & när jag kom hem tränade jag LITE., för jag orkade inte mer eftersom jag frös så mkt också .. så jag hoppa in i duschen o duschade jättevarmt haha, när jag kom ut var hela spegeln dimmig.. menmen, satte på mig myskläder o snackade lite med mamma om baletten. hon hade också letat efter de på google. men varken hon eller jag har hittat en billig&bra balettkurs.. förutom jag som gjorde de nyss, hihi en kurs med mario o dom som varit med på floorfiller ,hihi ;) menmen, mammi sa att de också var för dyrt (1900:-) .. menmen, balett ska jag iallafall börja på! måste bli bättre på att dansa :) hihi.
men nu på kvällen har jag kollat lite på tv & svullat choklad.. & dränk min mun med vaselin, haha helt beroende säger jag bara ! :P aja,
imorgon skulle jag igentligen till stan med jennifer & köpa mindre stolek i mina rutiga shorts .. men hon fick inte eftersom hon e en sjukling o de.. så, imorgon blir det bara svull hemma igen då.. & kanske en promenad om jag orkar..

nu ska jag fortsätta att snacka med människorna på msn, .. inte dirket roliga saker vi snackar om , menmen...
sov sött, <3 pöss
imorgon skriver jag kanske in en liten dikt (om den jag skriver ikväll blir bra) :)

balett

inte gjort ett piss idag förutom följde med mamma till konsum. jag tänkte ju somsagt måla, men det bara regnar typ varje halvtimme,så det är ingen idé :/ aja.. får hitta på ngt annat idag.
klockan är nu fem i tre o jag har precis kollat på "sports kids mom and dad", en tjej som var liten o som dansade alla sorts danser typ. jazz,street,balett&mer+cheerleader. åh så jag blev avundsjuk heheh .. vill också va så duktig som hon var. så jag gick o frågade mamma om ja fick börja på balett. & de fick jag. bara jag letade upp nåt ställe till hösten ;) hihi ååh så jag längtar. bara jag tycker om det också då! och undra hur många gånger jag kommer gå på de i veckan då, haha gud vad jag undrar mkt (a) menmen, showdansen ska jag nog fortsätta med också tror jag..eller det beror på om jag orkar.. aja, vi får se efter sommarlovet ;)
nu ska jag leta lite efter ställen & grupper .. hoppas de finns en nybörjargrupp som jag kan börja i , hihi.
hare super ;D skriver mer ikväll , pussar.
& skriv om du vill följa med till grönan på tisdag eller onsdag! :)

sol,regn,sol,regn

vaknade imorsse först av sms från kristin kl 5, sen från jennifer typ 10 & sen steg jag upp 11.. man blev ju väckt (a) aja, vill ju inte heller sova bort hela dagen.. menmen, det var strålande väder när jag låg i sängen, solen bara löös. men nu började regnet  komma.. det spöregnade i typ 10min nyss, fast nu har de slutat. hm, undra hur vädret blir idag igentligen..
& vad ska jag hitta på? tänkte måla idag+ sola. fast bara om solen kommer igen..
aja, skriver mer på slutet av dagen. hare bra sålänge o vad ska ni göra idag då? :)

dagens horoskop för
Vattumannen 21/1-18/2

Du är charmig och varje sällskaps naturliga mittpunkt. Månen ger dig också en mycket sensuell kväll.

puss, nu skiner solen igen :)<3

sista för idag

haha, jag kanske typ älskar min blogg ?
men nu skriver jag det sista för idag, & det blir;
GODNATT!
riktigt trött nu, men ska nog skriva en liten dikt i sängen snart.. :)

la till en liten bild..hihi

skriva

hej igen. nu skriver jag för fjärde gången idag.. hihi, menmen, det får ni tåla om ni ska läsa min blogg! :)
jag har iallafall kommit på en sak om mig själv. jag älskar att skriva. haha.
nej men . jämt när jag bestämmer mig för att rita, så skriver jag mest. & i skolan har jag alltid skrivit för långa berättelser att tillslut så blir slutet asdåligt. hihi. & sen så skriver jag dagbok då&då, att handen inte orkar mer haha.. och nu har jag börjat skriva dikter. skriver om mitt liv, personer m.m.. kanske tillslut blir det en låt? (a) även fast jag inte sjunger så bra, så kanske jag kan skriva en låt.. hihi, aja, vi får se med det. dikter kommer jag iallfall fortsätta med , för där kan jag berätta, men inte helt berätta. haha, alltså att man inte säger exakt (a)
men nu ska ja kolla lite runt på pea& snacka lite mer med viktuuur :)
sov sött & hare bra.
massa pussar från eran karin .

jag kanske skriver in en dikt här en vacker dag ;)

ni får ursäkta min inte så snygga design .. men orkar inte fixa om den. hihi

midsommar

okej, det har varit typ väärsta tråkiga dagen? de började inte bra med att jag&kristin inte åkte till stan.& sen klagade hon själv hela dagen om vad hon skulle ha på sig. så tillsist letade vi igenom alla rebeccas tröjor, alla mina kläder & hennes tröjor. tillslut blev det svarta strumpbyxor, jeansshorts&svart linne ..mhmm somrigt ?-nej! jag tyckte hon skulle låna antingen min blåa klänning eller min gula tröja, menmen , ikke sa nikke. & min klädsel idag har varit massa olika, först hade jag strumpbyxor & en lång grå t-shirt (då jag trodde vi skulle till stan) sen bytte jag om till rutiga shorts & bikini överdel, och sen blev det en grå gullig t-shirt som jag fick av kristin idag med shortsen.hihi.
men ja,sen fick jag iallafall kul när jag målade & solade samtidigt (fått liiite färg(a)) hihi.
aja, tråkigare & tråkigare blev det tillslut (ni ser ju mitt förra inlägg=skittråkigt!) förlåt för de. menmen, gick promenad sen för att bli lite brunare.. men frös om händerna ganska mkt (?) aja, mötte iallafall inte på ngn.
& när jag kom hem blev de middag o jag åt 3 pyttismå potatisar&3 pyttismå tomater.. fast senare blev de tårta då jag tog asstor bit, (haha svullo) men gott var de iallafall ;) fast sen gick ja in på rummet o tränade lite (armarna,benen,magen) & sedan blev det en vaarm dusch :) ..

nu ska jag fixa min blogg igen. gud, den är inge fin alls nu säger jag bara! nej usch ..! jag ska fösöka få bild däruppe nu, & sen får nog kristin fixa min blogg (om hon vet hur man gör) hihi.
ha en bra kväll, för det ska jag ha. massa svull & chill framför teven & datorn, hihi. skriver kanske igen ikväll! PUSS

jag har tråkigt.

Jag är: tråkad!
Jag sover: mellan 1-10
Jag blir glad när: någon gillar mig
Vem kramade du senast?: mor
Vad sa du senast?: vad ska vi äta idag
Gröna eller röda äpplen: röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen?: beror på
Vad skulle du behöva nu?: ngn att mysa med
Har du snygga skor?: jadå
Vilken tid gick du upp idag?: halv 10 typ
Vad var det första du sa i morse?: hej, nej
Har du sovit i din säng inatt?: ja
Har någon annan sovit i din säng inatt?: näe
Vad såg du senast på tv: dålig låt på MTV
Senaste person du skickade sms till: jennifer
Senaste personen du fick sms av: jennifer
Senaste personen som fick dig att skratta: kristin
Senaste personen som trampade på din fot: kristin
Senaste mat du åt: pasta runt 12
Senaste filmen du såg: äh.. beck ?
Senaste låten du lyssnade på: just nu karii-n @pea
Namn: karin
Född: 940217
Gjort idag: målat
Vad drack du senast?: ett halvt glas juice
Vad ska du göra imorgon?: ingen aning
Vad ska du göra ikväll?: svulla!
Vad gjorde du igår kväll?: blev fotad av kristin
Hur många katter har du haft sammanlagt?: typ 100? haha
Om du fick bestämma att det skulle vara konsert idag, vilket band skulle du ta hit?: sebastian krantz
Har du gråtit när du sett en film någon gång?: jaa, många gånger
Sista ordet innan du går: jag har tråkigt!

en riktig målare ;)

idag vaknade jag typ sju av en underbar dröm haha.
vi var på grönan, jag&alla mina kompisar. vi träffade tre killkompisar o så. haha mer berättar jag inte, (a) önskar iallafall det händer då vi sticker dit på tisdag,haha.
men ja, idag så skulle jag&kristin igentligen åka till stan, för jag skulle köpa mindre stolek i mina shorts & hon skulle köpa två t-shirtar. men så stog de i tidningen att många affärer hade stängt, så vi ringde till en bikbok affär typ, men där var det inge svar, så fick ringa 118118 där jag frågade om hon kunde koppla mig till bikbok, hon gav mig numret istället och sen efter bah "ska jag koppla dig dit?" men bah; seeg eller vad ? :o
haha jaja. jag fick ta bort allt mitt smink som jag precis hade gjort *suck* & sedan hade jag så sjukt tråkigt att jag ville måla. hihi, först fick jag skrapa och sandpappra mitt fönster, och sedan fick ja måla de med vitt. hihi, så duktig (a) + att det var otroligt varmt ute idag (änligen) så jag stog med bara shorts & bikini överdel, hihi. & sedan frågade pappa mig om jag ville måla mer, visst sa jag och började måla på ben som är till en bänk med svart. den svarta färgen går inte att ta bort med vatten, så nu har jag små svarta prickar på händerna..

menmen, min midsommar ser ut såhär somsagt.. hemma med mamma,pappa&stoffe (fast han går sen tror jag?) & målar. inte bästa midsommar exakt, för det var det förra året! :
då jag följde med jennifer & hennes familj till ekeby och där träffade vi simon&jonny. haha va kul vi hade då med alla ringningar& lillkillen som kissa,haha (a) & efter det så gick jag hem i typ en timme, sen gick jag till jennifer igen då hela hennes familj + jag åkte till jennifers lillasysters kompis familj & grillade där. jag&jennifer som pratade om pistoler, haha! & sedan gick vi därifrån med chips och var ute här i gränderna en stund&sen stack jag hem till jennifer o sov över där. hihi, riktig trevlig dag det var! ;)

aja, midsommartårta blir det iallafall ikväll & en lång timme framför teven då jag ska se på nån bra film (?) :)
men vad händer för er idag då? :) massa pussar&hare bra <3

från övernattningen, midsommar07

jag är så glad ..

var i handen c med lille jennifer idag. ingen av oss var rika (jag hade 33kr&hon 40) , så vi storshoppade inte dirket.. vägen dit så kom det in en tant på bussen, & hon stank piss! alltså seriöst.. det stank verkligen.. hon satte sig framför oss och vi bara höll andan. sen bytte hon plats, & dem som satt framför henne satte sig längre fram.. jag&jennifer ville inte heller sitta i närheten, så vi satte oss längst bak .. nej så dum jag känner mig nu ., men det luktade inte gott säger jag bara.! aja , i handen gick vi runt i affärer, jennifer köpte ett par blå runda örhängen & en pepsi, och jag köpte en bägare med två kulor glass (a) hihi. vi kollade också in bikbok då jag hittade mina rutiga shorts! helt överlycklig, men det fanns bara XL .. så,
jag bad mamma köpa åt mig i farsta, och där fanns de bara stolek M . & senare när mammi kom hem så provade jag shortsen & dom var förstora .. suck!, menmen,
jag&kristin ska åka till stan imorgon och kolla in dom bikbok affärerna dom har där och leta efter stolek S eller XS ;) hihi, *håller tummarna*

nyss var jag&kristin också ute på en liten promenad.. för hon hade fått en ny grej till hennes kamera som hon ville andvända. så hon tog med mig ut&vi gick runt lite och fotade. hihi, det blev bilder på mig, blommor & två på vår lilla kisse misse. hihi. hon blev verkligen nöjd med bilderna på mig..(a) vilket jag blev också. förutom dom där hon bad mig att skratta på :/ menmen.. när vi kom hem så visade kristin mamma alla bilder. hon var verkligen stolt över kristin ..&mig. :o mamma sa då också att jag blir jättefin på foton & att kristin och jag borde göra någonting tillsammans, alltså att hon fotar mig o så.. hihi,blev lite glad där(a)
kristin ska söka in till ett foto-gymnasium efter sommarlovet också. & visa lite foton o så.. då bad mamma oss att kristin skulle typ fota mig en dag/en timme eller ngt där jag gör något speciellt.. typ bakar bullar eller går till konsum eller nåt. haha, ja , vi får se hur det blir med det :) hoppas iallafall att hon kommer in på gymnasiumet & trivs ,haha. för då blir hon också bättre på att fota ;)

bjuder på lite bilder nu .. alla tagna av min käraste syster kristin.

första bilden gillar jag mest, & minst gillar jag den när jag skrattar ..
vad tycker ni ? (a) :)
ha en bra kväll allihopp! ;) puss

&förlåt jennifer att jag sket i dig ikväll <3,

nu drar vi till handen istället ...

Jennifer är sådär-frisk , men det blir inte grönalund idag iallafall.
men vi åker till handen centrum halv ett, så om du vill träffas kan du ju slå en pling eller komma dit & leta efter oss ;) haha.
jag visade mamma nyss tröjan jag vill ha(bild längre ner), men får fråga pappa om pengar.. eller så får jag vänta tills vi sålt bilen , & det kanske tar ett tag (?) men iallafall,
tjatade på mamma om kameran igår , hon sa bara "först ska jag sälja bilen & sen får vi se.."  hihi jag hoppaaaas verkligen att jag kommer få den(a) 999:- är väll inte så dyrt för en bra,fin&rosa digital kamera?, hihi.

men nu måste jag äta ngt, klä på mig & sminka mig..
hare bra sålänge, skriver mer när jag kommer hem, pussar<3
klicka för större bild.
det blev den vita tröjan, trots att alla ni läsare tyckte den gråa (a) , men viktor fick bestämma haha. fast jag gillar den här också mest tror jag :)

lite bilder..

har såå tråkigt just nu så jag passade på o fixa två bilder.. kanske inte världens snyggaste, men jag hade iallafall inte tråkigt, haha.

vilken tycker ni mest om då? :) haha(a)

nu går jag o lägger mig, sov sött ! <3

kom igen sverige!

1-0 till ryssland vafan.
kom igen nu sverige!

haha, sitter o snackar med viktor på msn & han ber mig komma ihåg lite grejjer;
phase2 & stay high 149 & bomb1 & voice of the ghetto.
ähm.. jaa ni , haha.

& nu gjorde ryssland mål igen.. 2-0 till ryssland,
suck.

ska tjata lite på mamma nu om jag får kameran&tröjan.. hihi,
& sen ligger jag i soffan o kollar på matchen, eftersom jag precis fick ont i magen...IGEN! :(
puss.

mitt nästa köp kommer bli ...

...tröja&kamera
idag sa mamma att jag kan få köpa en tröja med liten krage medans.. sen ska vi fortsätta leta etter en med högre krage.. då , borde inte jag få köpa en för 855:- då ? (a) thihih, ska be snällt ikväll!
jag sa också att jag hade blivit kär i en kamera som en tjej på msn hade skickat till mig , som kostar 999:- & är rosa. hihi, den ska jag också tjata mig till(a)
nu är problemet bara att jag inte vet vilken tröja jag vill ha ,! finns ju jättemånga med liten krage&luva. dags att leta! hih.
1.
2.3.
1.finns i grå,vit,ljusrosa,mörkrosa
2.finns i vit,röd,lila 
3.finns i svart,vit,blå
vad tycker ni?

 
& denna kamera. åååh, är den inte underbar ? ;D haha, jag måste ha!

ändrade planer

jag&mamma åkte till nynäs och när vi kom dit så fick jag först kolla i en grejj där det var en båt, så det kunde jag se, & hon tog foton på ögat typ. sen fick ja gå in i ett rum o hålla för först ena ögat o kolla på bokstävar, och sen hålla för andra. och sen fick jag ha en grej för ansiktet o så är det svart för ena ögat & sen för andra.. den saken hatar jag, eftersom jag ser så dåligt på vänster öga så är det jättejobbigt! :/ aja , min syn hade försämrats sa katarina (hon som är min läkare & hon är även min brors kompis mamma, så vi känner henne väl). vi fick också berätta att jag haft infektion i ena ögat o så. sen sa hon att jag måste ha glasögon eller linser. hihi så jag sa linser dirket & då sa hon att min syn är så dålig att hon ska beställa ett par speciella linser till mig. sen sa hon även att jag måste ha glasögon också. för då jag är trött i ögat, eller har infektion, eller något annat liknande så kan jag inte andvända mina linser.. aja, vi fick gå in i ännu ett annat rum & där lös hon med en lampa i mina ögon o jag fick kolla fram, upp, fram, ner, & fram igen. och så antecknade hon lite. men efter det så kollade vi på glasögon..suck. hihi, jag vill verkligen inte ha! så jag stog där o mamma&katarina tog fram glasögon till mig.. fick prova massor & tyckte inte jag passade i några.. menmen, tillsist blev det ett par buna, fast jag vill inte ha bruna, så hon ska beställa ett par svarta ;) hihi, snällt (a) menmen, ni som läser dehär, ni kommer aldrig få se mig i glasögon haha. för jag kommer skämmas då jag har dom..hatar! aja.. får leva med det helt enkelt. sen sa katarina att jag ska försöka prova linserna nångång nästa vecka då dom har kommit & se om det går bättre då. för förra gången jag provade (ett år sen) så var jag jätterädd att peta i ögat, hihi. men inte nu + att jag ska låtsats ha en lins på fingret nu o sen peta i ögat för att det ska bli lättare sen.

efter de så fick jag sms från jennifer där hon skrev att hon blivit jättesjuk med feber & allt skit. stackars liten! så, ikväll är jag hemma o svullar godis o kollar på sverige matchen i min ensamhet & imorgon tror jag att det blir promenad hela dan typ istället för grönan. för dit ska vi nästa vecka istället, :) nice! ;)

jag&mamma gick in i en klädaffär i nynäs också o letade efter min tröja, men såklart så fanns det bara med liten krage :( suck :(
sen tvinga mamma mig att äta ngt (eftersom jag inte hade ätit ngt på hela dan), så vi köpte en cheesburgare med pommes & en pucko. och gick sedan in på apoteket där jag fick väärsta mensvärken. uusch säger jag bara :( mamma hämtade ut tabletter&salva till kristoffer&rebecca och sedan skulle vi åka o byta däck, men det visade sig att vi hade fel grejjer typ, så vi fick åka till ett annat ställe o beställa de. men sen äntligen så åkte vi hem! jag hade bara längtat hem eftersom jag hade så jävla ont i magen.. men så såklart ska hon in på konsum, fast då följer jag med & köper mig massa smågodis! hihih, svulldags ikväll! (a)

(klicka för större bild)
idag hade jag lockigt & utsläppt eftersom mamma&kristin tycker de e så fint.. men de tycker inte jag.
ps, bilden med lockigt är väldig ful , men orkade inte göra om den så mkt mer..

så, vad tycker ni ? mitt vanliga lockiga, eller plattat ?

nu åker jag iväg ...

... & kommer hem ikväll !

godmorgon. sovit gott?
 :)
det har iallafall jag gjort, förutom att jag hade problem med att somna igår. först låg jag o läste en bok som jag aldrig läste slutet på förra gången jag läste den, "fjäril utan vingar", men blev inte trött + orkade inte läsa så mkt. så jag lyssnade på mp3n och sen somna jag runt 1-2 typ, hihi.
& förutom att jag först drömde en konstig dröm, men den blev sen bara bättre, haha (aa)<3

mamma kom precis hem med rebecca(syster) för dom har varit hos läkaren och röngta hennes knä för det visar sig vara vatten i knät (?) :s menmen, vi får se vad som händer..
nyss vaknade jag iallafall, eller först vaknade jag halv sju för att solen bara lös in i rummet, men somnade om & vaknade halv 10 (tidigaste tiden på sommarlovet?) , men iallafall. nu måste jag klä på mig - blir nog jeans&tröja, & sminka mig - bara foundation&puder tror jag.. &sen åker jag till ögonläkaren & allt de där.
men skriver mer ikväll om jag hinner,
ha det bra sålänge & jag nås på mobilen om ni vill ngt, PUSS<3

"Fredric , Röde Ögon & Jadde - Livet Är Slut"

har tråkigt

var nyss ute på promenad. sååå skönt eftersom jag itne gjort ett piss idag. bara haft ont i magen & knarkat alvedon typ, haha. men promenaden var skön, förutom att jag skulle skynda mig på för jag hade bara 20minuter på mig (brukar ta 30min att gå), för kristin skulle hem till hennes kompis o ville ha min mp3. så jag fick springa lite i promenaden. hihi, tur så brukar de inte gå folk där jag springer/går, hihihi.
menmen, när jag kom hem o var lite varm sådär, så hade kristin redan stuckit ! fan lixom.. aja, tränade armarna lite i rummet & sen tog jag mig en dusch., eftersom jag typ inte kommer hinna duscha imorgon..

tänker berätta lite om imorgon.. :
imorgon kvart över elva åker jag och mamma till ögonläkarn & kollar min syn - tror det blir att jag provar linser också.
sen åker vi och byter däck på bilen - eftersom den ska säljas.
sen hoppas jag att vi åker till nacka och letar efter tröjan som jag verkligen vill ha (helst innan tors).
& sen kanske jag sover över hos jennifer,
på torsdag morgon så fixar jag mig också hos jennifer och sen åker vi + några andra till grönan.
åker hem när det stänger - alltså kl sju.
så skriver mer på torsdag kväll.
eller imorgonkväll om jag inte sover hos jennifer.
PUSS&KRAM

få dig till ett skratt ! haha

haha kristin,jag&mamma satt o snackade om olika namn som man döper sina barn. då sa
kristin "jag ska fan döpa mina barn till jättekonstiga namn! en till gurka, en till jacka, en tjej till elvis, en tjej till eliott, en till turkisk yougrut"
jag "du sa ju för nån dag sen att du inte skulle ha några barn!, men hahahahha. turkisk yougurt, hahahaha."
kristin "hahahahahaha"
jag "hahahha, kom nu turkisk yougurt. hahaha hej är turkisk yougurt hemma?"
kristin "hahahahhahahah är turkisk yougurt hemma"
hahaha. fy vad ont i magen jag fick sen haha. någon också som skrattar? (a)

men nu bjuder jag på min t-shirt som jag köpte i fredags när jag var i stan med jennifer&carro.

söt ? (a)

vill ha hund !!!

ååååh. jag är helt kär !
...i en hund som har inne i vårt hus nyss. hihi, den bara kom helt plöstsligt & mamma sa "vill du ha en hund, det är en här" & jag svarade "jaaaaa. vart då?" haha, sen går den runt där och är ljusbrun, liten och ruffsig. haha åååh så söt den var! vill verkligen haaa ! hihi. nej men ärligt, jag gick bara efter den och kramade den hela tiden. hihi, ååh :(
nyss frågade jag mamma om vi kunde köpa en hund. & hon svarade nej dirket. varför frågade jag & hon sa att man måste ha tid till den, jag bara men jag haaar. jag kan sluta skolan !
haha åh, jag vill verkligen ha en hund ! en liten hundvalp som jag kan ta hand om vaaaarje dag. !
som på "the hills" pogrammet så var det en tjej som önskade sig en hundvalp av sin kille, då sa hon "jaha, & här är julafton slut då.." sen kommer hennes kille med en kartong och i ligger en hundvalp ! åååh, önska de kunde hända mig hihi (a)
åååh, haha mycke snack om hundar här. men, men, jag vill ha! <3

nu ska jag fixa lite i min blogg igen, säg vad ni tycker sen ! puss,

jävla sol, kom! hihi

vaknade först tjugo över sex idag, men somnade om och vaknade 11.12 vilket då gick jag upp.
sen fick jag smsa jennifer och säga att jag inte kunde följa med o bada idag, för denna vecka är det "min vecka", haha ni kanske fattar ? (a) menmen, hon var ändå också sjuk + att dom andra inte heller kunde idag .

idag ska jag inte göra ett piss, vilket kommer bli tråkigt! har lite ont i äggstockarna& i halsen :/ så ska nog bara ta det lugnt.. vädret är inte heller så fint. först var det sol, & sen mulet, men nu börjar solen skina lite igen.. så, sola kan man inte göra + mamma har åkt iväg med stoffe(bror) o övningskör .. så, städa bilen kan jag inte heller göra. menmen, någon film får det bli (lejonkungen eller beck, hihi).

nej nu är jag på dåligt humör & ska ta lite alvedon .
kommentera så blir jag gladare (a)


med jennifer & kanske hannah,aziza&mickan :)<3
PUSS

sjukt duktig, eller vad ? :D

kolla min blogg ! fixade stor bild, & aanderssson överst. hahah jag är såå stolt.
lille viktor som förstörde sin blogg, men fixade igen. hihi, för att jag fick kopiera lite av de som stog på mitt så klistra han in de på hans , thihi :) (larsssonn.blogg.se)
men jag fixar lite snyggare imorgon kväll , runt samma tid som idag kanske (;
aja, godnatt nu ! sov sött & berätta drömmen imorgon, så gör jag också det ;) puss

ingenting går bra ...

jag gjorde som ni läsare sa att jag skulle göra - gick in på bloggdesign hemsidan.
först tänkte jag lära mig hur man fick bilden till vänster större, försökte och försökte och läste noga! men, ja, ni ser ju hur det blev ...; bilden försvann. jo, jag är inte så smart av mig.. någon av mina kompisar,(viktor eller jennifer) som har blogg får lära sig hur man gör & helt enkelt göra åt mig(a) snälla...(a)

aja, min kväll såg ut såhär ;
åt lite middag som var pasta med korvstroganof (noll koll på hur det stavas), var inte så hungrig så mådde bara illa sen.. + att jag hade så sjukt ont i ryggen :/ usch! men sen iallafall,
*23.23 på klockan, puss&önskar mig samma önskning!*
haha, så. men nyss så kollade jag på beck-vita nätter. hihih, i looove beck (a) haha, om ni inte visste det redan så är jag värsta beck nörden .. :o aja, mitt i filmen tog jag alvedon för jag fick så jävla ont i huvet ..(drick alvedon, eftersom jag har problem med att svälja tabletter). aja, det har iallafall gått över nu! nu mår jag bara illa över den lilla tigerkakan jag åt.. usch, skulle aldrig ha tagit den :/

nu försöker jag få igång msn igen ! den är helt cp & funkar inte.. åh så arg jag blir ..!
men, sov gott ikväll iallafall :)





yes, nu funkar iallafall msn igen ! haha tar de jätte lugnt nu , för att de inte ska förstöras igen..(a) hihi.
men usch så ont jag har i magen nu .. & axlarna . :( går nog o lägger mig snart tror jag..& hoppas att ingen tjuvringer mig ikväll igen !!! jag orkar verkligen inte ! idag var det några, (tror mallan?) & igårkväll svarade jag men sa ingenting. o idag när jag kollade upp nummret på hitta.se så visade det vara en björn stahl , mickes&jerrys pappa kanske (?) , hm.. aja.
imorgon kanske jag sticker o badar med tjejerna , om inte så städar jag bilen för sen ska vi sälja den.
pusshej!

hjälp mig (a)

1. hur får jag min bild till vänster större?
2. hur fixar jag att det står aanderssson överst på min blogg? (där det bara är ett tjockt vitt sträck nu)
3. hur får jag bilder överst på min blogg?

långpromenad + lite till

nyss kom jag hem. dagen har varit så otrolig skön! bara långpromenad hela dagen! ;)
först åt jag frukost (haha, duktig!) och sminkade mig. och satte upp håret i en knut (orkar aldrig fixa de längre nu på sommarlovet) , men tog mina blåa nelly-jeans, gult linne utan band från cubus & min svarta tjockiströja från stadium. och sen åkte vi bil till vh och tog tåget där, hihi plankade lite(a) busigt. men när vi väl kom fram, gick av stationen efter södra station tror jag. då gick vi lite runt, gick på gamla stan, vasa stan, och överallt helt enkelt.. haha kommer inte ihåg alla namn på alla gator (a) men saker fick man reda på iallafall ! tillexempel att min pappa har vaktat slottet, då kungen bodde där. ganska coolt tycker jag, haha. sen när vi skulle gå på den smalaste "vägen" typ , så kom det massa japaner bakom oss, och så trodde mamma att vi skulle åt andra hållet (där japanerna kom ifrån), men sen ångra hon sig och då skulle vi dit japanerna gick. haha, jo, man fick typ stå där i 5 minuter lr ngt, för dom skulle ta kort och skit hela tiden på den lilla vägen.. haha, vad gör dom med fotorna sen egentligen? :s aja, vi gick där sen iallafall bakom alla.
sen kollade vi i lite affärer också, köpte ett knä skydd till syster och letade efter rutiga shorts&en tröja till mig. men inget av det blev de.. jag ville ha sån tröja med hög krage & luva, men det finns fan inte ! .. eller? vi kollade på stadium, där dom ska finnas, men fanns i barnstolekar , fast jag gillade inte tyget . & i det tyget jag gillade, så var det bara en liten krage.. suck säger jag bara.. jag såg fan varje människa sen som gick runt med sån tröja jag ville ha sen! haha åh, fick verkligen panik. menmen, jag&mammi ska åka nånstans i nacka imorgon eller på fredag typ & leta;) måste hitta!

på promenaden så märkte vi också att min syn har försämrats :o när mamma undrade om jag kunde läsa en mening som stog med ganska stora bokstäver på en sylt så var det helt suddigt. medans hon kunde läsa den snabbt&tydligt.. så vi ringde till ögonläkarn, & på onsdag kl 12 ska jag dit. om min syn har försämrats så blir det linser.. för glasögon vägrar jag att ha! har redan haft det sen jag var liiten + plåster för ögat och allt. så nej, linser får det bli, trots att jag tycker det är skit obehagligt att stoppa in den och ta ut.. aja, får stå ut !

imorgon ska jag nog hjälpa mamma att städa bilen om inte vi åker till farsta och handen för att leta efter tröjan, som mamma sa att vi kunde göra om jag ville. men jag kommer bara bli på dåligt humör om den inte finns ..

jag frågade också om kamera idag ! haha, sa "mamma.. hur mycke kostar en digital kamera typ?" & hon sa "som kristins, eller som elsas?" o jag sa som elsas.. men hon visste inte. sen sa jag att jag ville ha en, & att jag kunde få köpa antons om jag ville för ca 1000kr. och då blev hon tyst.. sen helt plötsligt bah "jag funderar om du&rebecca kan dela på den kameran då isåfall?" & visst kan vi de.. bara vi får ha den i dom stunderna vi vill lixom. sen sa hon att rebecca brukar låna pappas kamera, och sa att jag borde också få göra de om jag vill .. men jag vill ju ha en egen :( och på vägen hem bad mamma mig att kolla på en skylt med kameror.. då var det några som kosta runt 1500 .. så då sa jag att 1000 är ganska billigt. men hon sa bara att det beror på vilket skick kameran är ..
så anton, om du nu brukar läsa min blogg ; hur bra är din kamera ? :D om den är tillräckligt bra, så köper jag den ;)

ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. se på tv somvanligt kanske, om ingen vill träffas? :D(a)
ring eller smsa då ;)
massa pussar.
hur har eran dag varit idag ?
& vet ni vart man köper sån tröja som jag vill ha ? (a)
oj, vad långt inlägg de blev, förlåt(a) kanske jobbigt o läsa ? men larsssonn.blogg.se , skriv mer vafan, som första inlägget ! (a)

stan idag

godmorgon ! sovit gott ? :) det har iallafall jag. somna runt två igår, och vaknade halv tio idag. konstigt (?)
mamma kom nyss hem med hälplåster (yes!) och lite krämer o sånt till ansiktet (tack!) för just nu har mitt ansikte bombats av acne, usch säger jag bara.. jag brukar inte få på sommaren när ja solar o så .. menmen, solen har ju varit borta ett tag , men idag skiner den allt ! :)
så idag ska jag & mamma passa på o ta en långpromenad i gamlastan (tror jag?) och njuta lite av solen medans. & när vi åker dit ska jag bannemig fråga om hon kan hjälpa till med betalningen till kameran jag ska(?) köpa !.. önska mig lycka till ! :o

men nu ska jag äte frukost & sen sticker jag !
vad ska ni göra idag då? :)
hare bra <3

helt slut nu , godnatt !

gud, jag är helt slut .. har typ suttit här i två timmar o frågat folk hur man fixar sin blogg o sånt . nu fick jag äntligen rosa på rubriken & nu orkar jag inte fixa mer .
massa pussar, nu ska jag hosta och sova.
Sov gott & dröm sött! skriver mer imorgon, & kanske fixar mer i bloggen då, <3
nattinatt <333
hihi,206 besökare idag:) (stolt)

hemsökta hus, det börjar nu & jag får inte missa. håller på till kl ett inatt, kanske ska se alla avsnitt ? ;D hihi, smsa om du vill ngt, puss!

ny design, vad tycks ?

tack viktor för att du hjälpte mig med blogg designen ! hihi, fast ja, jag gjorde om lite eftersom man inte såg vissa saker. & tillexempel nu så ser man inte så mkt på kommentarerna, ska fixa det! och ska försöka fixa så jag kan skiva ngt högst upp. men om någon vet hur man skaffar bilder överst på bloggen, kan man väll säga till? antingen som kommentar eller min msn; [email protected] :)
min kväll har sett ut att jag klagat över typ allting. först hade jag ont i magen, sen blev jag hungrig, sen hade jag ont i huvet, och sen fötterna, och sen huvet igen & nu har jag ont i ryggen. hihi, gud vad jag bara klagar (a) menmen, mamma tror att jag anstränger ryggen för mkt. alltså att jag går runt o spänner den (?). hm, aja, får väll leva med salva & tabletter om jag får mer ont. sen har jag tränat lite, tränat benen & armarna lite + ca 70 sittapps .. sen orkade jag inte mer så jag tog mig en dusch & passade på att raka benen om det blir varmt imorgon & jag kan gå runt i shorts ?, jo man får hoppas!

nu undrar jag vad ni tycker om min nya design ?
fast jag kommer göra om min blogg lite då&då, för är inte helt nöjd med den just nu. & jag skulle behöva lite hjälp, så om du kan-Skriv! :)
ha en skön kväll ! puss

måste bara skriva av det som står på en lapp på kylskåpet;
"öppna försiktigt! Akta äggen!!!" hade min syster skrivit.
& då skriver bror brevid "vilka ägg? äääääggen!!!"
sååå sjukt tråkig säger jag bara, haha.

mina fötter är förstörda!

jag gick nyss på promenad efter att ha varit lite onyttig. tänkte imorsse att jag skulle vara nyttig o träna. men har idag ätit ; varma mackor med ost&skinka , en annanas bit , choklad milkshake . men gick ju somsagt på en halvtimmes promenad.
började inte bra ; gick ut med vita mjukisbyxor, svart kill-tjockiströja, inget smink & håret slarvigt uppsatt i en knut. & utanför vid grannen står ett killgäng .. jo .. gick snabbt iväg på min promenad & kollade snabbt bak för att se vilka det var, men dom glodde på mig så jag kollade fram igen,haha. hm, vilka var det tro? :o
& slutade inte bra ; när jag hade kommit halvvägs så känner jag hur ont jag får i mina hälar.. har redan ett hål typ i ena hälen från mina nya ballerina skor. men idag tog jag mina svara adidas gympaskor. men fick så jävla ont i hälarna att jag typ haltade hem.. usch så ont det gjorde! & när jag kom hem o kollade på fossingarna så har jag nu fått en blåsa+sår+blod på andra foten, och blöder lite på andra där jag har mitt "hål".. + en blåsa på stortån. uuusch så ont det gör säger jag bara ! vet inte vad jag ska ta mig till .. :( behöver helt enkelt nya skor!

mohahah, tillexempel dom rosa högklackde skorna som jennifer nyss köppte!, som jag hoppas att jag får köpa imorgon då jag&mamma ska ha heldag i gamla stan (; hoppas då också att jag hittar en bikini + lite annat skojj kanske ? ;)

nå, vad har ni gjort denna soliga dag då ?
ikväll blir det middag, träning, dusch & chill framför teven. + tjat på viktor om han kan fixa min blogg likadan som hans (a) larsssonn.blogg.se hihi.
hare bra !<3

11 tips till att somna

vaknade tjugo i tio idag, tidigare än vanligt som tur var. har vaknat runt 11,12 dom senaste dagarna & då har man ju typ sovit bort halva dagen (?) men, idag blev jag iallafall inte väckt av tisse,min katt, som låg på min mage igår  morsse o glodde på mig när jag vakna. haha fyfan vad rädd jag blev! menmen, idag har jag ju somsagt ingenting planerat .., men solen skiner lite så jag går nog på promenader & kanske läser tidningar i solen :) nice!

igårkväll hade jag så tråkigt igen att jag ville smsa. smsade med viktor&emil med ett sms, för emil skulle på en tidig match idag & viktor pratade med sandra. men mickan, pierre & sussi ville iallafall smsa med mig ;) det som var jobbigt var att jag fick radera sms hela tiden eftersom jag har minnet fullt hela tiden, så idag måste jag ha storstädning i min mobil haha!
jag fick också reda på att det har varit pierre & johan som tjuvringt mig alla gånger, haha inget liv? (a)

men nu tänker jag bjuda på 11 tips till att somna , iallafall som funkar för mig !
- lyssna på lugna/sorgsna låtar på mp3/ipod/radio/skiva
- prata med någon i telefon en stund
- tänk på ingenting. det är svårt, men det hjälper
- drick mjölk. aldrig funkat för mig, men det sägs att man blir trött
- drick hostmedicin. kanske inte är så smart om man är frisk, men man blir iallafall trött av det!
- kolla på tv. en film eller ngt, sent på kvällen & ligg ner. *jäsp*
- läs en bok. kanske inte är allas favorit att sitta o läsa, men jag blir iallfall sjukt trött
- blunda. man blir inte trött om man ligger & stirrar!
- öppna fönstret. kallt rum & varmt täcke, då somnar man bra (:
- spöregn, åska&blixtrar. visst kan man inte fixa regn, men såå mysigt att det regnar en sen kväll i mörkret
- gråt. kanske inte så roligt, men jag somnar iallafall om jag ligger o gråter..
& glöm inte att få det mörkt i rummet ! då somnar man bättre (;

massa pussar&kramar, nu ska jag storstäda rummet innan mamma kommer hem o säger att jag måste äta(a) thihih.
skriver mer ikväll, hare bra sålänge!

innan läggdags

min kväll har inte varit rolig .. satt o kollade på filmen på trean ; kate & leopold. men orkade inte efter halv filmen så då gick jag till datorn & bad alla skriva till mig , vilket nästan alla gjorde haha. så trevligt (; fast blev ett tag jobbigt eftersom en kille skrev till mig hela tiden, så tillsist blev det block (a) hihi.
imorgon har jag inte någonting planerat. så sjukt tråkigt! måste fan träffa nån , så , ring mig imorgon!
nu ska jag nog gå o lägga mig snart.. eftersom de inte finns ngt kul på tv & nu verkar ingen vilja snacka med mig på msn .. förästen, vem är det som håller på o ringer mig ?! får panik .. antingen så var de pierre, eller tony, eller emil idag. hördes iallafall som nån av dem (a)
menmen , sov gott alla & dröm sött ! <3


tisse & jag, väldig gammal bild.. menmen, gillar den fortfarande

smidiga klubben

till mat fick jag köttbullar,potatis&brunsås.. åt 5 köttbullar och en halv potatis för jag var inte hungrig alls. + att det var staaarkt! men promenad blir det inte ikväll .. marken är ju helblöt för det regnade nyss & jag orkar inte..
hahah först regnade det då pappas handduk låg ute för att torka, jodå .. den blev bara blötare, men sen sken solen då pappa tänkte att han skulle ta in handduken, men glömde bort så det började regna igen. haha, smidigt (a)
& viktor är inte heller så smidig.. haha varje gång jag läser hans inlägg där han skrev att han hoppade upp upp för trappan med sina kryckor& kom till halva trappan, sen ramlade han ner på rumpan. hahahahaha . bara jag som sitter o garvar åt det ? ;D (larsssonn.blogg.se) haha förlåt viktor (a)

men jag frågade mamma lite snällt .. "mamma.. jag och jennifer hittade ett par jättesöta skor igår" "jaha.." "dom är rosa eller blåa och är högklackade" "högklackade?, & vad ska du ha dom till?" "ha på mig" "haha nähä? men jaha.." & där tog det samtalet slut .. ähm, får jag dom då ? eller, va ? haha .. jag måste också fråga om hon kan hjälpa med betalningen till kameran ..fast jag vågar inte(a) jag bara sitter här o tigger pengar.. hihi förlåt mammsen.
(klicka för större bild)
bild på dom rosa högklackade skorna . finns på dinsko för 299;-
jennifer&jag bara äääälskar !

1-1 mellan sverige&spanien änsålänge ! kom igen nu sverige!
min kväll kommer jag iallafall spendera framför datorn , hihi orkar inte se mer från matchen.
puss, skriver lite innan läggdags igen tror jag.
p.s . den 12/6 hade jag 114 besökare & den 13/6 hade jag 45 besökare ! :o

en låt som påminner om ...

... mycket!
massa minnen bara dyker upp . om människor & stunder. både bra&dåliga .
lyssna&njut ! ;)

förlåt förlåt förlåt förlåt

fan ! jag skrev nyss ett jättelångt inlägg , men så råkar man ju komma åt en knapp så allting försvinner .. suck säger jag bara. men nu skriver jag om allt. jag känner mig tvungen bara ..!

förlåt för att jag inte skrev i bloggen igår. men det är så att jag råkade förstöra datorn i torsdagskväll .. efter jag hade snackat med viktor i evigheter på msn så stängde jag av datorn & i fredags morsse funkade inte internet.. ja, ni vet hur osmidig jag kan vara ibland .. menmen, pappa fick köpa en ny sak idag till datorn & har nu fixat den - jihu ! ;D haha.

men i fredags fick jag leva utan datorn på morgonen, men sen gick jag o mötte jennifer kl 12 (fem miuter tidigare för att jag hade så sjukt tråkigt) och vi gick till bussen där vi mötte carro & senare åkte vi till stan. eller ja, först till vh där vi tog tåget :) det första vi gjorde när vi kom fram var att jennifer&jag var lite hungriga, men vi höll oss och gick in i några affärer innan, men sedan gick vi till doken & käkade ;) haha jennifer mobbade min lilla choklad milkshake, men vi var så smidiga när vi skulle dela upp pengarna (för vi hade betalat tillsammans) det blev 24 kr över & vi fick en tjuga+ 4 enkronor. då fick jag en tia från jennifer o hon tog tjugan+2 enkronor. haha jennifer trodde då att hon fick mer pengar än mig, men ikke sa nikke :P aja, vi kommenterade ju lite folk som vi brukar. tex jennifer sa "jag tror han är bög" , men det trodde inte jag så jag sa "ska vi gå fram till han o fråga eller?" hon ba "haha hej är du bög? nej okej, vill du bli min vän?" hahaha, för vi hade snackat om det hela dagen om att vi skulle 'skaffa' vänner, och ha skylt både fram&bak där det skulle stå "vill du bli min vän". för jag hade sagt hela dagen att jag skulle träffa någon jag kände, men det gjorde jag inte., utan carro träffade typ 4 kompisar, men inte jag&jennifer hehe.. aja, jennifer köpte iallafall underkläder,tidning&godis, och carro köpte skor&något? och jag köpte en gullig vit t-shirt med ett djur på. hihi, billig&söt . lägger in bild nån annan dag. men vi åkte hem runt 5 & när jag kom hem så vare middag, men jag var inte hungrig så jag tänkte gå promenad.. men då började det regna så då ville jag inte ut. men glass& lite chips blev det till efterrätt (a) & sen kollade jag o kristin på en liten skräckfilm som jag börjat gilla (vet tyvärr inte namnet) , men sen frös jag så jävla mycke att jag ville verkligen duscha. men dumma kristin hade duschat i typ en halvtimme och tagit slut på varmvattnet sa hon.. så jag väntade en timme men duschade sen. ååh vad skönt det var haha. varm blev jag också (:
sen på kvällen gick jag o la mig runt 11 för jag hade så tråkigt & då skickade jag runt om någon ville smsa. fick svar från aziza där hon sa att hon inte hade pengar, men emil&alleh var på sms humör allt ;) speciellt emil som också var glad? :D hihi, båda vi tyckte att det var väldigt ovant att smsa med varandra för vi har inte gjort det på kanske ca 2 år så mkt som vi gjorde igårkväll .. :o aja, sen fick jag sms från viktor som skulle sova & sen från sandra, men då skulle jag sova. haha sen var mickan seg nog som skickade sms tjugo över 12 ,vilket då jag typ låg o halvsov (a) hihi.

idag har jag inte gjort ett piss! stackars lilla mammi har blivit jättesjuk & hon kommer särkert smitta mig med hennes hosta .. får akta mig haha.
men nyss var jag ute på promenad. haha jag hatar när bussen åker förbi för det sitter alltid folk som jag känner på dom .. & där går jag utan smink & myspyskläder o är ful.. haha nej inte kul alls(a)

menmen, just nu sitter jag o lyssnar på viktors pealåt som jag är helt kär i ,haha. & tuggar tuggummi o har ont i huvet.
nej, nu ska jag svara på alla som kommenterat mitt förra inlägg (9 st !) haha jag är överlycklig ;D
o viktor, din jävel, dethär blev väll ett långt inlägg ? haha.

nå, vad har folket gjort denna regniga lördag?
pusshej / karin .
skriver mer ikväll då jag ska tigga mamma om pengar till kameran jag ska köpa av anton&högklackade skor som jag o jennifer blev kär i i fredags. &kanske gå promenad om det inte börjar spöregna . <3

börja skriva mer, & fixa mer.

..jo det ska jag göra !
youtube filmer kommer komma, då jag lär mig hur man gör (a)
& mer bilder , mer frågor som ni läsare kan svara på & kommentera .
och sen ska jag försöka be någon fixa min blogg gratis.
skulle vilja ha bild/bilder på mig själv överst & en text.. förstörde allting förut & orkade inte göra om . (lat&smidig jagvet)
men om någon skulle vilja fixa min blogg gratis så säg till ;)

tänker nu också skriva dumma viktors nya blogg som han skaffade idag.
http://larsssonn.blogg.se/ haha han bara håller på o säger att jag skriver så lite i min blogg (?) :o

men nattinatt, skriver inte mer idag. puss!

besökare


vadå , ca 77st har kollat in min blogg idag ? eller va, hur läser man dethär ? haha jag är inte så duktig (a)

men nu ska jag kolla på beck . haha, jag är tråkig & beroende jagvet. menmen ... man blir pigg iallafall ! haha,
<3
hur lägger man in youtube filmer i bloggen förästen ? (a)

det är med dig jag hör hemma.

skriver lite snabbt om min kväll & imorgon.

min kväll kommer jag nog kolla på någon beck film och läsa en ny okej-tidning som mamma köpte till mig idag. alltid mysigt till en ensam kväll! & sen kommer jag särkert äta nåt gott eftersom jag inte ätit mycket idag.. och jag måste också måla om mina naglar igen. för just nu är dom bara fööör fula (a) fast jag ska snart gå ut på promenad även fast jag har träningsvärk i vaderna & har ont i ryggen. menmen, jag vill & tänker (:

nyss så frågade jag carro&jennifer om jag kunde få följa med dem till stan imorgon . & de kunde jag. så, imorgon vid tolv åker jag till stan med dom & är borta kanske hela dagen (?) men kommer ha med mobilen så nås på den.
jag tror inte jag kommer köpa något , för jag har typ inga pengar (?). eller jag vet faktiskt inte.. får kolla sen . men jag ska iallafall kolla runt och leta efter rutiga shorts & bikini. & tuggummi+läkerol måste jag köpa. hihi, helt beroende av de :o

menmen, tänkte skriva att jag är glad ;D .
trots att min klänning som jag ville beställa på nelly.com har dom tagit bort & min bikini som jag skulle beställa på topshop.com har dom också tagit bort! varför ? :( men, får leta efter någon annan klänning & bikini.
men jag har bestämt mig för att färga håret och klippa mig innan skolan börjar igen. ska bara klippa luggen ganska kort, men ändå snebena. & färga mörkbrunt . snyggt ? ;) - kommentera (a)

nu går jag ut på promenad. pusshej

promenad & ont.

gick nyss promenad. för jag hade bara ätit en toast & kollat på beck-ensligen. så jag kände att jag behövde röra på mig .. satte på mig legginns under mjukisbyxorna & min gula tjockiströja med mp3n & mobilen och gick ut .. inte så kallt, men inte heller varmt. usch, jag hatar sånt här väder .. speciellt på sommarlovet! :( suck, världens dåligaste sommarlov änsålänge :( så dåligt väder o skit .. men nån som vill träffas imorrn eller i helgen ?!
promenaden gick sådär.. bara att jag fick asont i benen & har nu träningsvärk + ont i ryggen igen :( & lite i huvet & magen .. nej ingen bra start dehär.
men tänkte bara säga att jag&viktor är sams igen.. tror inte nån av oss orkar vara ovänner o så..menmen, lite sur kan man ändå vara efter allt(a) fast lillen har nu kanske brytit foten , hiih inte så smidig av sig.

men nu har jag inge mer o skriva. dagen är jätte långtråkig , så tror inte jag skriver mer idag.
puss&kram

benig ?

sol igen, fast ...

... vad ska man hitta på ?

det blir nog promenad idag igen, innan frukosten tror jag också :) jo, efter blogginlägget går jag ut på promenad hihi.
men mina ögonfransar blev bra, mörka nu , även fast alla kommer säga "dom ser ju bara ut som dom gjorde innan" så gör dom faktiskt inte de om man kollar nära ;)
menmen, vädret idag så har solen kommit tillbaka ! så sola ska jag nog göra idag ;) + att idag får mammi sommarlov. massa saker planerat med henne! ;
måla vitt runt våra fönster , heldag på stan (för det var så mysigt förra året!) , shoppa sommarkläder för jag måste ha rutiga shorts&bikini. 
& huvudskär i 3dagar&två nätter . för efter det så ska hon operera tån & kommer gå runt på kryckor resten av sommarlovet. så då kommer hon inte få köra bil, fast då får bror köra oss dit vi vill bada haha ;)

idag har fotbollsskolan börjat igen på gräsplanen utanför vårt hus.
jag säger bara att jag hatar dom dagarna dom har det (ca en vecka?). för jag lovar, att minst en boll kommer komma in på vår altan & vi kommer bli tvugna att gå ut o kasta över den till dem igen. suck. & varje morgon kommer jag bli väckt av dom ( åtta typ? ). säger bara att nej , ibland önskar jag att vi bodde nån annan stans ..

men nu har jag ångrat mig .. solen har försvunnit & jag orkar inte gå ut nu (a)
men massa pussar & ha en underbar tosdagsdag!<3

färgar ögonfransarna

haha, jag&kristin hade bestämt oss för att göra en kräm mot fet hud , vilket då blandar man 5 jordgubbar, 2 tsk naturell yougurt & 2msk mandelmjöl (tror jag) , men vi hade inte mandelmjöl så vi tog oliver, socker&mandel. mjo, det blev inge bra. det bara rann o skit :S så vi slängde allting haha.
men då fick jag för mig att jag ville färga ögonfransarna. eftersom jag inte fick de för 8dagar sen så gjorde jag det nu. hihi, man ska ju göra som man har en vanlig mascara borste o ta på ögonfransarna.. men jag råka blinka när jag gjorde de & fick i ögat ! aaaaaajjj vad det sveeed ! så jag sprang till badrummet och tog bort allt ..
men satte på nytt ,fast lite. & nu , om 2 minuter ska jag gå o tvätta ansiktet för då har det gått en kvart :) ja, vi får se om det blir någon skillnad :)
massa pussar& ha en underbar onsdags kväll !
/ Karin

trååkig dag ,!

eftersom det började regna kollade jag&kristin på film - pochaontas. för att hon ville se den, så blev jag ju tvungen somvanligt.. menmen, man fick lite skratt då&då åt djuren , vad dom nu hette. haha.
men efter filmen tog jag en promenad. längre än vad jag brukar , fast det tog också bara 30minuter , konstigt :s men gick väll väldigt snabbt hihi.
& när jag kom hem åt jag en smoothie & kollade på cityakuten. och senare vilade jag i soffan för jag hade sån jävla huvudvärk .. usch :(

dagens gjort : varit hemma hela dagen + promenad
dagens mående : sådär ..
dagens mat : 2mackor
dagens dricka : vatten & smoothie
dagens vill ha : solen
dagens vill göra : åka långtlångt bort
dagens måste : träna & duscha
dagens personer : kristin
dagens längtan : heldag med mamma i stan
dagens saknad : alleh
dagens klädsel : svarta mjukis & gul tjockiströja
dagens sötaste : ingen
dagens jobbigaste : huvudvärken
dagens roligaste : djuren i pocahontas filmen
dagens smink : ingenting
dagens frisyr : uppsatt
dagens kärlek : alla snälla (a)
dagens planer : kolla på film
dagens bästa : äh .. ingenting
dagens sämsta : pissvädret!
dagens sjuka : huvudvärk & träningsvärk lite här&där .
men nu har jag inge mer o skriva, massa pussar.

gillar bilden för mina ben ser smala ut ...
men ansiktet tänker jag inte visa för jag hade precis kommit ifrån att ha sovit över hos viktor & mitt smink+hår var inte fint! hih.

blogghumör

jag vaknade för kanske en kvart/tjugo minuter sen.
igårkväll orkade jag verkligen inte vara vaken. satt o kollade på en film på trean istället för att se på sverige matchen ,(thihi). men jag har iallafall koll & vet att sverige vann med 2-0 mot grekland ;D bra jobbat där! men jag gick o la mig halv 11 typ (?) nej inte bra där! första dagen på sommarlovet & jag går o lägger mig tidigt(!!!) idag vill & tänker jag vara vaken lääänge. men kanske blir trött av att sitta inne hela dagen & kolla ut på det tråkiga molniga,blåsiga,kalla vädret :( suck, inte bra början på sommarlovet. men bättre ska det bli!
nästa vecka
ska vi åka till grönan, iallafall om det blir bra väder . sen måste jag åka o bada med er tjejer (&killar?) eftersom jag inte har badat på hela året :o & tälta måste jag fan också göra snart ! jennifer som har ett 10-manna tält ! hihi, det får ju plats massor om man tränger ihop sig.. (eller kanske inte, eftersom vi suger på att sätta upp tält)

men nu börjar solen komma !!
haha jag blev bara tvungen o skriva de . blir bara glad när solen kommer (:

idag, för att inte sitta hemma hela dagen&kolla på tv/göra på datorn, så kommer jag nog gå promenader. kanske längre än vad jag brukar (?)
eftersom jennifer skrev till mig imorsse att hon blivit sjuk , så kunde inte hon&jag åka till handen o chilla som vi hade tänkt o göra idag.

men nu ska jag äta frukost (om vi har nåt gott) , fast först skriver jag nog lite om mitt sommarlov ;
bada massooooor - eller bara om de blir bättre väder .
sola & bli brun! - haha, den här sommarn ska jag fan bli brun (;
köpa bikini - haha jag har inte gjort det än :o
åka till huvudskär med mamma&rebecca - så mysigt ställe + att vi ska sova över där nu också (:
grönalund massvis me gånger (; - haha , någon som vill följa med en dag ? :)
grilla - ngn som vill följa med där också? :)
tälta haha en varm dag helst (a)
+ lite mer hoppas jag . (: säg bara till om du vill träffas !


bild från förra sommarn, då vi hade mickan 4-manna tält . haha ja, ni ser ju hur det ser ut ..(a) en stolpe mitt i allt . men sova kunde vi iallafall göra . hihi, en dag man inte glömmer med jennifer,hannah&mikaela <3

stackars barn (a)

jag var nyss ute med jennifer. men då kom mikaela gående & sa "simon har gjort slut med evelyn" & vi bara skrek va och väntade på henne som skulle komma ut. sen fick vi prata en lång stund & nu vet hon hur jag har känt/känner mig . stackars oss (a) men vi fick tillsist kul & lekte med skuggorna haha .

lite bilder från skolavslutningen ;
jag , haha.
moa,evelyn&jag sjöng sol,vind&vatten :) <3
hahah jag måste bara lägga in den här bilden ;D så glaada
& gruppfoto somvanligt <3 älskar er tjejer , + evelyn
blå klänning med vita prickar från topshop . vit/svarta skor från skopunkten

skolavslutning

vaknade kvart i sju för hade inte tagit bort min vanliga alarmtid.. suck. men somnade om o vaknade, somnade om, vaknade o höll på så till kl 8 då jag fick nog & steg upp! satt o kollade på tv och var sur över det regninga vädret ! suck, det ska alltid bli dåligt väder när vi har skolavslutning..
men jag gick hem till jennifer halv 10 & där plattade vi håret, sminkade oss, klädde på oss,&pratade lite dom sista 20minuterna.. men jennifer fick lite panik dom sista fem minuterna innan vi skulle gå, för då fick hon för sig att leta upp ett halsband, ta söder örhängen, & allt sånt . haha. men vi gick till mig fem i elva och lämnade min väska + att jag tog två till stora plåster på min häl som inte klarar av mina skor. när vi gick till skolan träffade vi först micke&jerry som var i gränderna & i skolan fick vi rulltårta med grädde&hallon&blåbär. någon dricka också fast jag fick ingen eftersom tirran tog den (a) men snabbt fick jag äta för jag,moa&evelyn skulle upp till kyrkan tidigare o öva på vår låt. så vi gjorde det & allting gick bra. senare kom mamma,elsa&teodor (pappa var redan där) & sen vår klass. så vi gick in o satte oss .. sjöng några låtar & sen var det vår tur !; började inte bra för evelyn satt på min klänning & när jag reste mig upp åkte klänningen ner, eftersom jag inte hade några axelband! haha åh gud va pinsamt. men vi gick upp o sjöng. allting gick super .. :) & sen gick vi tillbaka till våra platser igen . då en tant där i kyrkan skulle hålla tal , omg ,nästan man somnar , jag lovar! sååå långtråkigt. + att vår nya rektor också skulle hålla snabbt tal , suck. & tillsist sjöng vi "en blomstertid nu kommer" , haha jerry&emil var såå duktiga så ;) när vi kom ut samlades vi lite snabbt & våra mentorer sa bara ha en bra sommar. och sen fick vi gå . då föräldrarna tog några kort på oss tjejer somvanligt (: & sen gick vi hem ..
bättre kunde det ha blivit.

men om 45minuter ska jag ut o träffa jennifer. lite kul måste jag ha nu på skolavslutningsdagen! inte bara sitta hemma .. visst blåser de ute , men de gör inget.. eftersom jag har typ feber (?)
massa pussar & ring om du vill träffas under sommarlovet ! :)


en bild som jag&jennifer ritade förra sommarn ... ni fattar ingenting särkert .
men jennifer, det måste bara bli av ! <33333 så många tecken . (tillexempel idag)

lägger in mer bilder ikväll eller imorgon, PUSS

onyttigt

idag när jag,jennifer,mickan,silje & aziza satt o kollade på tjejernas träningsmatch så blev de 1-0 till tungelsta. thihi, duktigt :) men massa prat blev de mellan oss & de var typ bara mickan som var inne i matchen (?) hih. menmen, efter så gick vi hem & då var klockan typ halv 8 ? så jag tog mig en lång dusch . eftersom man ska va lite fin imorgon (a)
men nyss var jag&kristin väldigt onyttiga! vaniljglass,grädde&chokladsås. usch så jag mår illa nu ! + jag har lite feber kanske? jag har ju sagt idag i skolan att jag trott jag haft feber, och hemma efter skolan kändes de som det, & senare på kvällen också.. och nu säger mamma att hon tycker jag är varm .
jo det var ju bra start på sommarlovet ... nat

men nu ska jag noppa ögonbrynen lite & lägga i allt smink,kläder,plattång & sånna grejjer i min väska. för imorgon stiger jag upp nio & går till jennifer halv 10 , där vi fixar oss tillsammans. skolavslutningen kommer sen vara kl 12 då hela familjen kommer ? :o trodde först bara elsa&teodor .. men de blir tydligen kristin,mamma,pappa&kanske rebecca också! haha nästan så att man skäms(?) menmen, hoppas dom går hem dirket efter , (:
nu ska jag lyssna på mp3n & försöka sova .
nattinatt & sov sött !

nya skor = dåliga skor.

ja , jag hade på mig mina nya skor från skopunkten idag. fyfan vad jag gick runt och klagade hela tiden om att jag hade ont i fötterna på åby-ängar. haha tillomed anton irreterade sig väldigt mycke på mig. "jag har ont i magen" "jag tror jag har feber" "jag har såå ont i fötternaaa" "tänk om jag kliver på nåt, tänk om!". hahaha förlåt (a)
men jag var barfota hela dagen. vi fick spela brännboll först mot 8b och sen mot 9b. fast imellan åt vi vår matsäck & somvanligt hade jag mer-dricka & sallad -mums :) fast jag var så snäll så att jag gav bort två merdrickor till anton som var hungrig& hade inte med sig nån matsäck . thihi.
fast innan vi åkte till åbyängar så skulle vi städa alla bänkar i klassrummet (med tuggumin under som vi skulle ta bort!) fast jag,evelyn&moa fick gå iväg lite smidigt för vi skulle öva på vår skolavslutningslåt. hihi, tur där .,för det var verkligen äckligt! övningen gick bra & imorgon kommer vi gå upp till kyrkan tidigare för att öva lite mer på låten ..

men nu ska jag ut i solen igen ! eftersom jag frös nästan hela tiden där vi körde brännboll så är det jätteskönt o ligga i solen . korsord & musik blir det nog nu, blir så långttråkigt med bara musik ..
men massa pussar, skriver mer ikväll om jag hinner för jag måste fixa iordning allting till imorgon ; skolavslutning ;D & sen ska jag ut med jennifer & mikaela kl sex o kolla på när vårt förra fotbollslag (F94) kör träningsmatch :) men ring om ni vill ngt, <3

solig sommardag i stan

jo det blev stan iallafall. för jag sa till mamma i bilen "jag vill ju också köpa en bikini, men den vill jag köpa på topshop för där har dom jättesöta.." och sen åkte vi dit iallafall thihi (: det blev ingen bikini på topshop, men en blå avlsutningsklänning blev det allt! thihi den va jättesöt utan axelband & prickig :) i like it! men bikinin som jag har sett på deras hemsida fanns inte, så ska nog beställa den ?. det blev också en blå axellös bh från h&m och ett par blåa trosor. och en rosa bikini som vi tog sådär lite smidigt, även fast de var förstor stolek , men vemvet, den kanske skulle ha passat? sen köpte vi lite små bäbiskläder till teodor & två par shorts till elsa. allting på h&m ;) skor blev det också till mig som vi köppte på skopunkten . (lägger in bilder på tisdag för då ska jag ha på mig allt de)

när jag kom hem solade jag en stund och sen kom det en fotboll farande in på vår altan (första gången på dehär året!) haha, nu börjar det igen.. suck. sen tog jag en promenad i värmen & tänkte igenom allt .. och senare vid fem gick jag ut och träffade jennifer! gud, jag fick verkligen prata ut allting. så jävla skönt! hade så mkt innom mig som jag ville säga ut ..!

men imorgon är det skola igen då.. ska träffa jennifer&evelyn kvart över 8 somvanligt & gå till skolan.. där ska vi städa lite ifrån öppet hus & sen åka till åby-ängar. suck så tråkigt! menmen, hoppas en timme eller så blir rolig.. :/
&kläderna blir nog mina rosa shorts om inte min grå/svarta ballong kjol som jag hade på mig idag. sen blir det nog vitt linne & min vita adidas kofta, ;) fint ? hihi.

nu ska jag lägga in en bild på bilddagboken för jag har inget annat för mig.
massa pussar & ha en mysig kväll.
http://karii-n.bilddagboken.se/

trött!

godmorgon ..
först blev jag väckt av teodor (elsas son som är 6månader) somvanligt kl sju. fast jag somande om till halv nio typ & hade drömt lite hemskt så jag somnade om ännengång och blev sen väckt av teodor igen som började gråta halv tolv och då klev jag upp .
men nu ska jag & mamma åka till ... farsta :s ! fan, jag som ville till stan :S för att köpa min bikini på topshop .. menmen /: suck !
aja, ring eller smsa om ni vill nåt , pusshej

önska jag var helt själv på hela jorden ibland ..

.. tänk vad skönt det skulle va då !.
tänk dig själv , helt ensam . i ett dygn , eller en dag , eller en timme eller så. fyfan vad skönt säger jag bara !
just nu skulle jag vilja vara själv .. helt ensam och bara fixa till allting. få tillbaka vänner som var mina bästavänner då, få tillbaka stunder som jag bara älskade, få allting de bra tillbaka helt enkelt. åh, :( .. just nu mår jag inge bra ..

& det har jag inte gjort på hela dagen heller .. åkte till sjukhuset där jag först fick ta urinprov. sen när dom undersökte de fick jag vänta och sen roppade en man in mig i ett rum o frågade vad som hade hänt. han pratade väldigt otydligt så tur var följde mamma med mig in. så hon sa typ allting medans jag satt o sa "mm.." och tog av mig tröjan för att visa honom ryggen. han sa då inte så mkt .. utan bara att jag har en liten skuljos (som gör att ryggraden är sne). och det har jag redan vetat, fast senast hos skolsyster så sa hon att min rygg är rak , men det är den inte.. aja, jag behöver iallafall inte opereras som tur var. efter vi hade pratat med honom så fick vi vänta en stund till och sen fick jag gå in till syster o kolla om jag hade feber - vilket jag inte hade. sen tog hon blodprov i fingret. och senare roppade mannen in oss igen och sa att allting va okej . urinprovet visade att jag inte hade urininfektion & inget visade sig på blodprovet.. somvanligt alltså när jag är hos läkaren .. men han skrev ut smärtstillande tabletter till mig. & sen kunde vi åka hem, eller ja, vi åkte till västerhaninge där vi skulle hämta tyg & tabletterna till mig. men tygaffären var stängd & apoteket också. så vi handlade mat istället bara .. o när jag kom hem skulle jag igenligen träffa jennifer, men jag orkade verkligen inte för jag hade så jävla ont ,så elsa läste en madicken saga för mig, haha. jag tog också en tablett som mamma hade (likadan som vi skulle hämta ut på apoteket). men den hjälpte inte så mkt ..
sen tog jag en promenad innan middan för ja tänkte bara på allt skit . :/ fan alltså ... :(

menmen, imorgon skulle jag igentligen träffa jennifer älsklingen, men jag ska ju till stan med mammi o köpa avslutningsklänning & lite mer hoppas jag :) hihi örhängen också eftersom jag sa idag "mamma, mitt lilla örhänge känner sig väldigt ensam, kan inte jag få köpa mer imorgon då?:D" & hon svarade "hahaha jo kanske de". thihi(a)<3
men på kvällen måste jag bara träffa jennifer! jag måste de verkligen!.. hoppas bara att jag orkar o så ..

men nu ska jag lyssna på "sol,vind&vatten" låten och försöka lära mig låten lite bättre eftersom på tisdag ska vi sjunga den, jag evelyn&moa. & vi hinner inte öva innan skolavslutningen med vår musiklärare :o
så hälsa mig lycka till (a)

litet test nu som jag bara har lust att göra.. ;
killar.
1.har du haft många killar under din tid? typ ..
2.har du varit kär?  ja .. på låtsats & riktigt
3.går du ut efter utseéndet? hihi ja
4. har du fått den killen du drömt om? ja typ ..
5. är du kär nu? tyvärr ja
6.brunhåriga eller blonda killar? spelar ingen roll
7.tror du killar playar mycket? vissa
8.gillar du good eller bad boys? ?
sex/kärlek
1. har du haft sex? mjo
2. skulle du vela ha sex på en fest? venne
3.tror du på kärlek vid första ögonkastet? jaaa
4. är de "horigt" att ha sex med många killar? nej :s
5.känner du några som haft sex? aah
6. tycker du man kan skryta om kärlek? äh, nej .. eller ?
Player bland tjej/kille.
1.är de taskigt att playa? ah.
2.om ngn skulle playa med dig va hade du tänkt? ..
3.playar du? nej
4.är de horigt att playa? nej :s
 övrigt.
1.tänker du på någon kille/tjej just nu ? ja ..
2.har du varit kär under året? jaa !
3.vill du ha ett förhållande just NU? jaa,
4.lyssnar du på någon kärlekslåt nu? aah faktiskt ..
5.är du bra på att få killen/tjejen på fall? nej inte vad jag vet :o
6. OM du har/vill ha ett förhållande med en kille/tjej och de skulle ta slut mellan er,skulle han/hon betyda lika mycket för dig fortfarande ? ja .. :/

massa pussar från mig nu . ha en bättre kväll än mig ! <3

jobbigt

nu fick vi en tid. tio över två ska jag&mamma vara på handen sjukhuset. & jag får inte kissa innan ! haha omg, man blir ju bara kissnödig nu haha (a) ..
men dom tror att det är urininfektion. :o & usch nej, de vill jag inte ha!
men ikväll ska jag iallafall träffa jennifer hoppas jag!
puss.

en dag & poff "/

igår vaknade jag och hade jätteont i ryggen.. hela ryggraden .. så jag tog alvedon två gånger & min syster fick massera mig. men idag har jag lika ont.. så nu ringer mamma till handens sjukhus, fast hon är på väntetid så vet inte om jag ska dit idag, nån annan dag, vilken tid eller nåt sånt..
jag som skulle träffa jennifer o prata idag. fast jag hoppas att vi kommer kunna träffas ändå antingen innan eller efter <3. måste verkligen prata med dig bästis!


imorgon ska jag &mamma till stan. först tänkte vi att då medans vi skjutsar elsa&teodor till tåget så ska vi hinna leta klänning. men dom kanske stannar till tisdag & lyssnar när jag sjunger i kyrkan på skolavslutningen (a)
men jag&mammi kommer ändå åka till stan imorgon, för jag måste ha en klänning & bikini ! :)

massa pussar . jag skriver mer ikväll om dagen <3

att va kär ställer bara till massa saker..

dagens gjort : varit hemma hela dagen
dagens mående : dåligt :( </3
dagens mat : macka, lite spaghetti, ris&köttgryta. & alvedon
dagens dricka : vatten
dagens vill ha : dagarna innan onsdagskvällen :(
dagens vill göra : åka långtlångt bort och bara sitta själv & tänka . (som jag kommer göra på onsdag tror jag!)
dagens måste : ingenting.. vila
dagens personer : familjen
dagens längtan : till den dagen kommer...
dagens saknad : alleh & ja, ni vet vem
dagens klädsel : rosa randiga shorts, gult linne
dagens sötaste : teodor
dagens jobbigaste : ...
dagens roligaste : vet nt.
dagens smink : ingenting
dagens frisyr : uppsatt
dagens kärlek : natta , jennifer , moa , & alla andra tjejer
dagens planer : kolla på film
dagens bästa : massage som elsa gjorde på ryggen
dagens sämsta : namnet
dagens sjuka : gjort illa ryggen typ så hela ryggraden bara värker :/

öppethus, viktor, student, tjejmiddag.

i onsdagskväll var de öppet hus. trodde de skulle bli roligt ..först var allting somvanligt och vi visade våra broar som vi hade gjort. sen gick simon&viktor runt och viktor ignonerade mig totalt så ja blev sur&lessen .. men senare när niorna mötte lärarna i en fotbollsmatch så satt jag där brevid viktor på gräset o vi sa inte ett piss ... ringde alleh o pratade lite & sen gick jag&viktor hem till honom ... och där var allting somvanligt. mys o så .. & vi hade blivit sams igen älskling <3
igår,torsdag, gick jag ifrån viktor vid två för jag skulle möta elsa&teodor vid bussen för vi skulle till fredika bremer skolan för min bror tog studenten.<3 där mötte vi mamma,pappa&kristin. och sen stoffe :) sen åkte ja&pappa till blommaffären o köpte rosor till felicia. och sen hem för jag skulle hinna fixa mig lite .. men ja loggade in på msn och då började jag&viktor bråka igen :(
så jag gick ifrån datorn o sen plingade jennifer,mickan&hannah på o pappa skjutsade oss till felicia där vi skulle ha avslutningsmiddag.
först blev de en jättegod bål med chips & sen hoppade vi studsmatta, sen blev de grillad mat med pommes & beaniessås, gottgott. sen hoppade vi studsmatta igen & hade jättekul. haha, jag flög lite.. (a) men senare så skulle vi äta efterrätt då thereses pappa ringde o hon skulle hem :( så vi sa hejdå & sen åt vi lakosfri vanilj&choklad glass med jordgubbar och chokladsås .. mmm , där blev man mätt (a) hihi. men gott var det! & sen hoppade vi studsmatta igen till kl 9 då jag och mickan gick hem . för hon skulle med bussen och jag frös för ja hade bara ett linne på mig . men när jag kom hem så fick jag reda på saker ... att viktor hade varit hemma hos sandra .. :( en annan tjej! så då bad anton mig att gå & sova för att må bättre och de gjorde jag.. grät mig till söms .. :( mådde så jävla dåligt. ja älskade viktor , & gör de fortfarande.. men han gillar tydligen inte mig längre.. :( fan alltså .!

men idag har jag inte gjort någonting.. bara pratat me viktor på msn & fått nån tår.
jag skulle igentligen med jennifer&hannah o bada vid grindsjön idag. men jag orkar verkligen inte efter allt.. :( försöker bara tänka på annat hela tiden , men de går inte. FAN :*(


elsa,teodor,mamma,jag,stoffe&pappa


hannah,therese,mikaela,philipa,felicia,jag,jennifer

felicia&jag hejdåkram <3      -     felicia,jag&mikaela .. haha här ser ni hur jag flög(a)


vi var tillsammans i exakt 2månader.. från 5/4 - 5/6, jagälskardig.. :(

uppmuntrar mig själv ...

men skriver mer om mina senaste dagar ikväll ! <3
Namn -  Karin
Födelsedag - 17 februari
Ögonfärg - blå-gröna-grå
Hårfärg - ljusbrun typ
Längd - 1.62
Högerhänt/vänster - Höger
Stjärntecken -  vattuman
Skostorlek - 37
Är dina föräldrar skilda - nej..
sport -  dans
Helgdag - lördag
Årstid - sommar


THIS OR THAT
Cider / Öl - cider
Pepsi / cola - pepsi
Kärlek / sex - kärlek
Jordgubbar / blåbär - jordgubbar
Kött / veg -  kött
Tv/film -  film tror ja
Gitarr / trummor -  båda
Adidas / nike -  adidas
Kinesiskt / mexikanskt -  mexikanskt
Mtv / vh1 - mtv


SENASTE DU
Skrattade -
igår
Grät -  idag
Filmen du såg - vet inte...
Tuggade tuggummi -  igår
Drog ett skämt - vet inte
Sjöng en sång - igår kanske

orkar inte !

jag orkar inte berätta om öppet hus , orkar inte berätta om torsdagen. orkar ingenting.
jag är på världens dåligaste humör ! sov hos viktor från igår till idag, & nu är vi osams . HORA!
fan, jag älskar dig viktor .. :( men du älskar fan inte mig .. berätta&säg hur du vill ha det. :(
fanfanfan , åh ... jag orkar ingenting längre :( ... blir nog en tidig kväll då jag kommer kunna somna lätt..
fan :'(




det hjälper inte. inget hjälper ..
det räcker med att jag har tillräckligt med problem.
trodde det skulle hjälpa lite då jag var glad över en sak.
men nej, tydligen inte.
jag har fått veta massa saker som jag inte velat veta.
fan ,! :(
jag har börjat gjort många onödiga saker ..
tillomed nästan slutat äta & alla tror att jag fått anorixia ..
alla tvingar i mig mat då jag inte e hungrig..
det räckte fan med det jag redan hade problem med!
&var orolig över, och fick tårar då&då
orkar inte gråta mer , orkar ingenting!
åh ... :(
fan, allt blir ju bara för dåligt !!

nej nu orkar jag inte mer .. gråter för mycket & vill bara bort.
jag skiter i det du bad mig inte att göra ..!
jag skiter i allt .
nej , godnatt ! :(

sista skoldagen

berättar först lite om kvällen igår. först gick jag promenad och sen gick ja hem o duschade i typ 20min. sen ringde mickan mig o sa att viktor var på fotbollsplanen o ville att ja skulle komma ut för evelyn hade dissat henne, hihi. men jag gick ut osminkad o blött hår. och sen kom rasmus&viktor till oss för dom skulle hem till tuz (rasmus tjej) , men innan skulle lilla viktor visa trick på cykel över en stor sandhög. hihi stackarn ramlade nästan alla gånger, förutom två(a) smidig, not. <3 men sen skulle mickan hem & jag följde henne till bussen då de var värsta fullgubben där .. iiih, vi va fett rädda (a) och stackars mickan som skulle åka samma buss som honom .. han satt o pratade med sig själv o viftade med handen o höll på att somna.. thihi, fast de kom fler som skulle åka buss också ..

idag var det sista vanliga skoldagen! så otroligt skönt ! vi städade o övade på redovisningen inför öppet hus kl 6 ikväll .. haha, jag ska hålla i en penna för att ja inte vet var jag ska göra av med mina händer , sa annika vår mentor. thihi. menmen, mitt mående idag har väll inte varit på topp ? varit sur o lite sånna grejjer hela dagen... ingen kommentar. men, nu är jag på bättre humör och ska äta nåt snart kanske... eftersom alla tror att jag fått/håller på att få anoroxia. för jag äter knappt ingenting på lunchen i skolan & tränar varje dag.. som iförregår; lite potatismos , igår; halv fiskpinne , idag; en pannkaka ...
det är så att jag tycker inte om mina ben . vill ha smalare vad ni än säger.. så är det bara ..

snart ska jag äta & sen kl fem ska jag träffa jennifer o vi går till skolan igen. där vi har öppethus till kl 9 ikväll, då jag dirket går hem till viktor & sover där. sen imorgon så har jag&viktor varit tillsammans i 2månader thihihi<3 , men jag åker iväg till fredika bremer skolan kl 3 och där firar jag min bror som tar studenten! sen måste jag hem och fixa mig, och går till felicia som ska ha avslutningmiddag eftersom hon byter skola nu :( <33

dagens gjort : varit i skolan
dagens mående : inte så bra ...
dagens mat : en pannkaka
dagens dricka : vatten
dagens vill ha : kväll <3
dagens vill göra : sola&träna, men pallar inte
dagens måste : dricka vatten
dagens personer : klassen
dagens längtan : tisdag, skolavslutning!
dagens saknad : alleh gumman, vi måste ses på lovet!<3
dagens klädsel : blå nellyjeans, vitt ginatricot linne, blå adidaskofta, vita skor
dagens sötaste : viktor §§
dagens jobbigaste : ...
dagens roligaste : vet nt.
dagens smink : foundation, puder, mascara
dagens frisyr : plattat&utsläppt
dagens kärlek : viktor somalltid <3333
dagens planer : öppethus & sen viktor.

skriver mer imorgon kväll runt 22.00 då jag kommer hem från felicia om jag orkar. annars skriver jag på fredag morgon!
pusshej & ha en underbar onsdagskväll & torsdag

äter helst ; inte.

idag vaknade jag & var jättetrött. usch jag orkade inte gå till skolan. men gick upp kvart i sju och tänkte bara hela tiden "ska jag ta mascara idag.. ska jag verkligen" , men de blev så. tog mascara, foundation&puder. sen gick jag till skolan.. det är så tråkigt nu i skolan för man städar bara & gör ut dom sista sidorna i böckerna. men till lunch fick vi fiskpinnar med potatis -blä. jag åt en halv fiskpinne och de fastnade fisk i halsen.. haha skitjobbigt. men sen mådde ja illa & fick ett tuggummi från evelyn på macken :) tack. fast de hjälpte inte mot min illamående .. på sista lektionen, på matten så fick vi bara svara på frågor om matte&nv , sen lämna in matteböckerna och gå hem. alltså slutade vi kl. ett idag :) riktigt trevligt!

nyss åt jag min lunch , & de blev makaroner med beaniesås som anton sa. haha .. fast , ja , nu mår jag illa igen :( kanske ska sluta äta ? - nej.. de var ett skoj. för jag vet nu vad alla mina kompisar kommer säga om jag sa så..
men nej usch.. kanske inte äter nåt mer idag .
nu ska jag gå promenad i solen & sen igen ikväll + träna.

dagens outfit.

vitt linne - gina tricot
silver halsband - present
blå adidaskofta - stadium
hudfärgade strumpbyxor - H&M

klänningar

hittade ett par söta klänningar på denna blogg; http://josefiner.blogg.se/ som hon hade sett på hemsidan http://www.asos.com/ . jättesöta klänningar dom har!

måndag

Hej.
dagen började med att jag vaknade kvart i sju & steg upp. plattade håret lite snabbt och tog foundation, puder & mascara (!) jag har inte fått haft mascara på mig eftersom jag haft problem med ögonen, & tagit ögondroppar. men nu är det så att när jag tar mina ögondroppar så svider det jättemycket och jag måsta skölja dem med kallt vatten. yes, det visar sig så att jag har blivit allergisk mot mina ögondroppar .. :o men dom är iallafall bra nu & somsagt så får jag andvända min mascara igen :D thihi. skolan var nästan somvanligt. först bild där jag gjorde klart min "färg-cirkel" och mitt träd. haha alla klagade på att jag var så noggrann med mitt träd (a) menmen, sen hade vi nv då vi fick öva på vad vi ska säga om våra broar på öppethus (onsdagkväll). ;"filip hade också krav på att bron skulle räcka över 70cm & 10cm hög. först byggde vi trekantiga berg som gjorde att bron blev för kort, så då gjorde vi om dom. nu klarar vår bro av alla kraven och håller tillomed för 5kg. vår bro kostade 198 ankeborgsdollar." haha, även fast jag vet vad jag ska säga så hatar jag att stå framför massa människor - usch. men på svenskalektionen idag så jobbade vi klart de sista i vår bok & sen lämnade vi in dom - skönt! sen på engelskan så fick vi torka väggar&bord. och inte bara det, alla snärtade trasor o andra grejjer på mig. aj. anton gjorde 3ggr & pierre 3 också tror jag.. är fortfarande röd. menmen, sen på språkvalet så ville jag kolla på film med sv/engelskan + tyskan.. så jag&simon gick in dit med dom, men therese challade så vi fick gå ut igen till spanskan. men där gjorde vi inte heller så mkt. vi torkade borden där också, och sen fick vi sluta. skönt! dagarna går så fort nu när man städar & lämnar in böcker och bara tar de lugnt :)

när jag kom hem åt jag först en liten tipp-toppglass för jag hade bara ätit liiite potatismos i skolan.. sen la jag mig i varma solen i ca en timme och tog mig sen en promenad. fan va varmt! men när jag kom hem gjorde jag lite på datorn & sen lagade jag&kristin mat. de blev en köttfärspaj & jag fick göra degen som jag var såå duktig på att göra - not. hihi, kristin klagade lite(a) men jag fick somvanligt städa och ställa allting i disken & hon fixa maten.

medans maten stog i ugnen så fick jag sms från emil (?) där han frågade vad jag gjorde.. (ovanligt att han skickade..) men de visade sig att han var med tony på gräsplan & ville att jag skulle ta ut vatten till dom. så jag var en ängel (som emil sa haha) så jag hämtade det till dom :) & emil ville att jag skulle skriva om de i min blogg (för han brukar läsa den:o ) & skriva hans telefon nummer & var han bodde. haha, emil jag tror inte jag gör de? (a)
men hoppas vattnet räckte haha ;D

nu ska jag gå promenad .. (...om jag orkar) träning blir det iallafall! sittapps&armhävningar + lite mer ;) & sen en lång dusch. :)
puss&kram <3

bild från sommar 07. alla kvällar med jennifer bästis. jag saknar dom & dig :( <3

Otrött

sitter vid datorn och är inte trött alls .
hur ska jag kunna sova ikväll?
jo här har vi svaret ;
jag ringer viktor eller han ringer mig och vi säger "nej du lägger på idag, och jag imorgon. du lova *gääääsp*" haha, då blir man allt trött + att lyssna på mp3n i ca 30min. vips, så sover man som en stock (a) hihi.



jag blir tvungen o skriva ett lååångt inlägg imorgon. eftersom viktor tycker att danish (http://danish.blogg.se/) är mycke roligare än min att läsa, för han skriver längre inlägg .. då ska viktor minsann få se att jag också kan skriva långa inlägg haha. så var beredda alla imorgon ;)
massa pussar & ha en bra kväll :) / karin

pappas pappa

idag var jag hos min farfar somsagt & allting var sig likt , förutom att allting hade blivit stort(a) jag kommer ihåg soffan som stog där , den kunde jag och alla mina syskon sitta i + en vuxen tror ja. nu tar jag jättestor plats & det kanske får plats 4st ?. thihi, saknade stället. men vi åt lite sallad (som jag hatade) , nu låter jag väldigt otrevlig men så är det.. den var inte god och jag gillade den verkligen inte, mådde ganska illa ... sen fick vi frukt tårta som pappa&jag hade köppt och bullar. usch, jag är helt proppmätt . men vi åkte hem & de första jag gjorde var att sätta mig i solen och lösa korsord (a) hihih.

veckan är helt planerad !
måndag 8.45-15.00; skola
promenad, sola, middag, promenad, sova
tisdag 8.10-13.35; skola
promenad, sola, middag, promenad, träna, duscha, sova
onsdag 8.10-14.45; skola
promenad, sola, middag, elsa&teodor kommer
17.30-21.00; öppet hus i skolan
kanske hem till viktor&sova där
torsdag 15.00; bror tar studenten !
avslutningsmiddag hos felicia
fredag ; gröna lund kanske.
lördag ; stan med mammi
söndag ; elsa&teodor åker hem
måndag 8.45-?; åby-ängar me skolan
promenad, sola, middag, promenad, träna, duscha, sova
tisdag ca 11.00; skolavslutning!

grattis pappa!

godmorgon.
igår gick jag o la mig kl 10 för jag höll på o somna i soffan. herregud, vad trött jag var! men ja, så såg min kväll ut , fast jag såg en bit av filmen på fyran "tillbaka till kärleken" eller vad den nu hette.. den verkade bra, men somsagt så hann jag inte se hela.
imorsse vaknade jag först halv 10 av att min syster, elsa, ringde hem och jag hade telefonen i mitt rum så jag fick lov o svara när jag sov. men eftersom det var hon så slapp jag skämmas över min hesa&trötta morgonröst. hon ville såklart prata me pappi som fyller år idag. grattisgrattis!
så idag ska vi åka till farfar & hans fru, birgitt. jag har inte träffat dom sen jag var ...liten! kanske runt 5år (?) nej, jag har faktiskt ingen aning om hur gammal jag var då. länge sen är det. men jag slog in mina presenter till pappa som var en deo & två duschkrämer typ. han sa nu att han behövde det & blev glad över att ja köpte de :) hihihi.
men nu ska jag gå & äta frukost om vi har nåt gott .. jag är igentligen inte hungrig , har bara ingenting o göra(a) kanske ska sola lite också innan vi åker iväg.
jag vet inte vilken tid jag kommer hem, men skriver mer då! puss

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0