Orginalhår.

Nattpass står somsagt på schemat. Och förhoppningsvis en prommis på stan imorgon om vädret osv tillåter. 
 

30 April. Regn och valborg.

 
 
Alltså B.L.Ä. Min lilla present som varit klar sen i torsdags eftermiddag hinner jag inte hämta denhär veckan heller. Usch! Jag som såg ut att ha en smidig helg framför mig.. Typiskt! Nu är det massor som måste fixas. Skjuts och planering. Aja. :(
 
Valborg idag, och jag jobbar natt + att det är streetrace som jag missar. Hoppas det regnar hela kvällen. hehe. Hörs!

27 April. Barkaby, Stockholms största bilträff.

 
Två bilder från gårdagskvällen. 
Har varit fullt upp, jobb, jobb och jobb. Stressat, stressat och stressat. Foten mår sådär efter benhinneinflammationen, men jag lever. Hela veckan planerad, hoppas jag. Det får vi se imorgon. Och på torsdag. Så jäkla nervös.

23 April 2013.

Humörsvägningar. Får bra och dåliga besked hela tiden. Så det kanske jämnar ut sig, fast ändå inte. Antingen är de jättebra, eller jättedåliga. Gårdagen började dåligt. Fösov mig och åkte hem såfort jag kom till skolan - hade ingen lust med sexualkunskap hela dagen. Åkte till jobbet och var fortfarande grinig. Och fick dåliga besked precis när jag klev in.
Men det flöt på, bokade upp en provjobbning (mer får ni veta sen), och fick beröm somvanligt när det gäller mina fina arbetskolegor. Var dock aptrött när jag slutade vid 23, men vaknade pigg och glad idag.

Dagen har börjat med gos med lillhunden, och glada och goda nyheter. Vi hoppas även på min lönespec idag!! Fasiken så nyfiken jag är. :D
 
Söndagen var inte heller en bra dag. Försov mig till jobbet - men kom i tid, var jättetrött, verkligen jättetrött och ville inte prata med folk. Dagen flöt på.. Not. Kassan krånglade så en av oss fick fixa den, medans den andra ha lång kö. Bråkade även med en kund som kallade mig både det ena och det andra, och nästan fick in personen bakom honom in i bråket. Tur var så slutade allt i frid och fröjd och jag fick sommarmat till middag.
 
Idag börjar jag plugget tjugo i 2, så ska hinna med att duscha, käka lunch och posta ett brev innan dess. HeJ!

Photokaan

Gå in på facebook - Sök på Photokaan - Gilla sidan - Håll utkik!

BMW, Saab, Volvo, Honda.

Bilden är tagen från senaste Barkabyträffen. Nästa helg är det dags igen.
 
Men denhär helgen vill jag ha en såndär spännande helg och bara köpa mig en bil. Men lär nog bli en såndär seg helg. Superseg. Eller så köper jag en bil.. hehe.

Lila Skyline - Palfelt.

 
På lördag ska det kollas bil. Och om 8 dagar ska det förhoppningsvis köpa bil. Förhoppningsvis. 
Har annars åkt på magkatarr och kunde inte sova alls och tyckte synd om mig själv inatt - samtidigt som jag drömde världens bästa kärleksdröm.

Det är sånnahär dagar vi gillar. Sweet sunday

Spontangrejjer. Tog en långprommis, och vädret var varmare än vad jag trodde så tog med mig E till nynäs för kaffe och ännumera prommis. Mysmysmys, tills solen kom och vi var allt för tunnklädda. Hoppas på sammalikadant restan av dagarna. Det är dethär vi gillar.
 

Glöm dina bekymmer.

 
Ibland är jag glad att jag verkligen kan lita på mina vänner. Dock måste jag säga att det är en hel del frågetecken här och där. Men vilka planer jag har!! Nu hoppas vi att April och aprilvädret försvinner snabbt så kommer allt gå fina fisken. NAJS.
 
- Förövrigt är det fika idag med vovven, syster och mamma i gallerian. Skitbra i regnet.

Tjuvtitt från gårdagen.

I´m blue. -Saab.

Tog även dessa bilder igår. Nytvättad med sommardäck med lambofälgar. Ägaren är sisådär stolt.
 
Ger bloggen ett nytt försök till att bli en fotoblogg. Ska bara hitta orken till att fota något. Något roligt. Och nej, det kommer inte bara bli bilar. :)

Första plåtningsdagen.

Bilder från gårdagen.
Idag är det städning, imorgon jobb och på torsdag fortsätter vi. Ni får nog en tjuvtitt då också.

8 April. Alla kan ju inte vara likadana.

Man har ju inte orken för skola när jobbet lockar mer. Men satt och kollade på doktorpogram och de som är sådär superviga nivet, de har en rak ryggrad istället för S-formad. Och senaste läkarn sa att jag hade en rak. Så varför inte börja? hehehe. Har ju grunden, eller nått. Skojar om att börja. Men, det vore kul. Eller nått.
Idag är det foto som gäller. Måste ju egentligen vara klar idag med bilderna, men fint folk kommer sent.
 
Gårdagens lyxshake på Max från lördagens drickande. 

En såndär söndag nivet.

Godmorgon. Goddag. Kan inte direkt påstå att jag mår bra. Jäkla bakissöndag. Trivdes nog mer med att jobba varje söndag.. Eller inte, äckeldonken.
 
Iallafall så hade jag kul igår! Tog en sväng med J i centrum och fick med mig både det ena och det andra, somvanligt, och åkte mot kvällen till stan för sallad med Erika. Födelsedagskalas bjöds det på efter, och man mår ju som man mår idag. Jag kom väl hem vid halv 6 imorsse efter en läskig taxichaffis. Proppat i mig 5 knäckemackor och sitter här i mitt lilla mörka rum då ljuset inte lockar alls haha.
 

4 April.

Sikket väder! Hoppas på likadant imorgon, och på lördag.. Och på söndag.
Idag bjuds det snart på solarium och städning. Jag.Måste.Orka.Vårstäda. Och ikväll jobb. Imorgon får vi se, troligen shopping. Hoppashoppas hehe
 

Skin, skin, som den sol du e.

Vem blir inte glad av vädret liksom?! :D Jag sprudlar av glädje :D
Morgonen började med långprommis i solen med lillen och efter det kaffe med barndomsvännen Evelyn som åker till London ikväll. Har sedan resten av dagen bara njutit, bokat in arbetspass under hela Aprilmåndag, även ett nattpass på valborgsmässoafton, och kommit på världens smartaste idé till min klass fotoutställning. :)
 
Imorgon blir det städning, solarium, promenader och jobb. Och helgen bjuds det på massa härligheter, men det tar vi sen. Nu dunkar huvudet och maten kallar.
 
Nybadad, ren och trött hund. Nya tröjan har blivit en favviströja också.

En BMW

31 Mars. En liten 3åring.

Elmia Lördag 30/3 - 2013.

En såndär pojkdag. 
Förövrigt gillar jag vädret, och shopping. Trallar iväg med vovven min till Ica för mjukisbyxor och snygg-tröja som väntar.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0