29 30 31. Sommarlov

Onsdag: Träffade Mikaela och sedan alla dom andra och var i vh och sedan i jordbro för att doppa fötterna i vattnet och träffa en kompis. Sen på kvällen åkte vi till Rudan för Moas fest som slutade med kaos och jag var hemma vid fyra tiden utan busskort som blivit snott.
Torsdag: Träffade M igen och åkte till vh för att träffa några vilket vi gjorde. Sedan åkte jag hem vid nio och satt och snackade med min syster i 30minuter och sedan tillbaka och åkte hem till Tony och sov där.
Fredag: Eftersom han skulle till jobbet halv sju skjutsade han mig till vh vid sex och sedan fick jag smyga mig in på baksidan egenom min systers dörr eftersom jag inte hade nycklar.
Och idag ska jag åka moppe för nu har reg. nummret kommit.
Puss

Sanningen Bakom.

JAG ÄR:

Blyg:
Jo, det är jag.
Smart: Hi hi hi. Nej
Långsam: Nej, i hjärnan kanske.
Tålmodig: Beror på.
Stressad: Nu? ja. Fast ändå sitter jag här och chillar.
Öppen: Nej
Ärlig: Ja
Positiv: Oftast inte
Rolig: Svara du
Ansvarsfull: Oftast
Söt: Svara du

JAG HAR

Svikit en kompis:
Jo ..
Förlorat en bästa vän: Ja .
Sagt att jag älskar en kompis: Ja
Sovit med en killkompis:  Yesbox
Sovit med en tjejkompis: Yexbox
Pussat en av samma kön: Ja
Slagit en kompis: Svagt ja. Jag slåss inte.
En kompis som vet allt: Öh
Berättat hemligheter: Jaa
Blivit sårad : Antal gånger
Haft stadigt förhållande: Nje , eller jag vet inte riktigt. Halvt?
Krossat någons hjärta: Tror det.
Gett någon ditt hjärta: Inte än
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Ja.
Varit otrogen: Nej
Opererat mig: Nej
Cyklat omkull: Antal gånger
Sjungit i duschen: Har hänt
Hoppat bungyjump: Nej
Fobi för något: Oha
Sett någon dö: Nej
Varit på begravning: Ja ..
Sagt att jag hatar någon: Japp

 

FAVORIT:

Låt just nu:
 Liar
Pryl: Moppen
Film: Öh, vet inte
Bok: Läser inte
Lärare i skolan: Sommarlov
Plats: Ute
Frukt: Kiwi, eller faktiskt allt.
Dricka: Drack mjölk inatt och innan det ingenting på ett tag.
Ha på mig: Skinnjackan
Snacks: godis

LIVET:

Svart eller vitt:
Båda
Skriva eller tala: Skriva
Öl eller cider: Cider
Nagelbitare: Nej
Mobil eller ipod: Mobil
Snygg eller charmig: Charmig
Lösgodis eller choklad: Båda, choklad kanske.
Frukt eller grönsaker: Frukt
Film eller serie: Film
Festa eller softa: Beror på humör
Sommar eller vinter: Sommar
Fredag eller lördag: Lördag
Ljus eller lampa: Ljus
Kärlek eller vänskap? Vänskap&kärlek

29 Juli. Orkar Inte Blogga.

Igår träffade jag E som var med J&D , och vi tog en frukost på vaskos som jag och E delade på. Vi mötte några andra och var i vh hela dagen/kvällen. Tillbaka kom jag runt 23 och då ville M träffas för hon precis kommit hem från grönan. Hemskjuts fick jag sedan av J runt 00.30 och idag fyller Moa år. , Så det blir fest ikväll och under min dag ska jag försöka lära mig åka moped eftersom igår kom den snygga Stora hjälmen. Så Hejdå om det skulle vara så att jag gör illa både mig och moppen.

27&28 Juli. <3

Godmorgon.
Igår skulle jag träffa Aziza och Jennifer, men så blev det Mikaela och Evelyn också. Och senare kom Frida, Danne&Sale. Vi snackade i mun på varandra och sedan käkade vi svull pommes. Efter stack vi till vh där vi även träffade Tony och några fler. Tiden gick fort och sedan kom jag hem runt sex tiden för att äta även fast jag inte var hungrig. Så jag gick väl ut lika fort som jag kom in, haha. Men jag fick vara ensam ett tag eftersom T och hans kompis inte ville vara med mig och de andra som skulle komma, så jag gick och mötte E och sedan träffade vi min syster. Och sedan efter det kom de andra och vi åkte till vh igen. Och efter det tillbaka igen, då jag fick skjuts av galna Max på moppen. Vi lekte vid en lekplats och sedan åkte jag, Max, Frida, Viktor och Adde en sväng med mopparna (jag fick skjuts eftersom min hjälm inte kommit än), och Max skulle göra mig arg genom att sitta och klappa händerna och svänga som en galning så jag trodde vi skulle ramla hihi. Men vi klarade oss och sedan kom Mikaela lite senare och hemma var jag runt 00.00.

Idag ska jag strax träffa E i det tråkiga gråa vädret och hitta på någonting antar jag. Och jag borde fixa mig nu så inte hela dagen går bort så fort som igår ;-) puss

Hej Emil :D Jag vet att du läser min blogg :D hihi. Iallafall ibland ;p

25,26,27 Juli

Godmorgon. Iförregår var jag med Mikaela runt hela dagen och det slutade med att jag, hon och Anton sov hos henne efter vi käkat hundra mackor och kollat på Ondskan. Och sedan igår så var vi också hela dagen och chillade. Det slutade med iallafall att när jag kom hem runt 12 så blev jag och M osams . Wellwell, inget jag tänker berätta.

För trött för att skriva - måste duscha och sedan träffa Aziza&Jennifer.

25 Juli. Mopeden Och Jag.

Jag är svag. Och mamma är stark. Jag kunde varken sätta på handtaget eller ställa upp moppen på det stadiga stödet. Alltså orkar jag inte min moped. Och mamma klarade båda. Hon visste tillomed hur man skulle göra medans jag fick panik för jag fick inte igång den. Men jag var iallafall duktig som fick igång batteriet, kunde sätta på backspeglarna och även fixa klockan. He-he. Och nu har den bensin och olja och nu väntar jag bara på hjälmen och registeringsnumret. Sedan så borde alla akta sig. ;-) Fast, pluggning och styrketräning måste det bli först.. Haha! Och även har jag fått min skinnjacka från modekungen, wiho. Shit pommfritt vad jag kommer bli värsta moppetjejen nu då, eftersom min jacka ser ut som en mcjacka. Hö-hö.

24 Juli. Igår, l o v e.

Morgonen igår började med att jag duschade och sedan fick jag strässa för att träffa J&H. Vi åkte till stan och käkade på donken (tredje dagen i rad?) och sedan hämtade jag min mobil. Segtsegt och åter segt men vi kom iväg efter ca en timme och åkte till handen och shoppade. De köpte typ tusen saker medans jag köpte en sak, haha, jag är fattig. En svart lång tubtop iallafall och vart överlycklig. Efter det blev det glass och sedan hoppade dom på bussen hem medans jag väntade på pappa som sedan hämtade mig och så köpte vi moppen. Wiho. Blev katastrof när vi skulle bära ner den från släpet så J's pappa fick komma, haha tacktack. Sedan fick jag sitta och mecka med den och så kom H&J förbi igen och hjälpte haha. Fast... jag hade gjort fel ändå. (a)
Senare så träffade jag Aziza och var med henne runt tre timmar och snackade skit och gick promenad, najjsss.
Wellwell, nu ska jag lägga in nya låtar på mobilen och sedan se om batteriet till moppen har laddats! ;D kisses.


Här har vi Jennifers blogg

24 Juli. Fredaaaaaaag

Godmorgoooooon. Fredaaaaaag. Shopping och moped ! :D Bättre dag kan det ju nästan inte bli ;-) Hoppas bara ingen blir sur på mig eller att jag åker in i staketet det första jag gör när pappa kommer hem med mopeden och den hamnar i små bitar. Nejnej, hoppas det blir som i drömmen. Jag var med en klasskompis osm jag inte alls brukar vara med, Emil, och hans tjej som jag inte heller brukar vara med, och vi åkte runt på moppar och jag var hur grym som helst! :D Hahaha..
Men iallafall, idag hämtar jag min kära nya mobil också. Och slösar pengar på att betala för laddaren till lånemobilen som jag slarvat bort. "I denna påse ska detta finnas när du lämnar tillbaka mobilen: 1 st laddare. Ladda mobilen fullt innan du lämnar tillbaka den. Klicka på inställningar och sedan återställning." Uppsii.

Jaja. Mina tabletter är nu slut också och jag får hoppas på att lunginflamationen inte kommer tillbaka. Hur mår ni? :)
Ska käka frukost nu och sedan hoppa in i duschen. Eller tvärtom ..

Snabbt.

Varit i stan och ska få ny mobil imorgon eftersom min gick inte o laga. Varit i farsta och kollat och blivit sur över alla fina dyra kläder. Varit i länna och kollat på en moped och provat hjälmar-bara för små och för stora. Men moppen blir min!
Varit och träffat Alleh och käkat smulpaj.
Och nu funderar jag på att åka och träffa Evelyn i nynäs.
Hörs!

23 Juli. Snabbt.

Nu skjutsar jag och mamma min syster till jobbet inne i stan, efter det letar vi efter min mobil som 3 har slarvat bort. Efter det klipper mamma sig i farsta. Och efter det kolalr vi på en moped i Handen. Hörs!

Kläder Och Hår : Idag Och Igår.

Igår : Busstur med syster blev det jeansen och gråa tröjan. Sedan på promenaden runt 20.00 detta ;


Idag : Hade somsagt inget bättre för mig för någon timme sen så jag plattade håret. Mycket finare och längre. Fast ibland som lockigt också ;-) Sorry för de dåliga bilderna.

Outfit ; svart långarmad och blå jeans. Och vita tröjan plus jackan från igår eftersom morgonen runt 07.00 var det k-a-l-l-t.

Doktorbesök.

Vi skulle tydligen till doktorn idag. Så jag och mamma tog bilen dit och kollade sänkan eller vad det nu hette (blodprov grejs). Förra gången 160, och idag 12. Great! Frisk snart alltså. Eller ja, på fredag som det var sagt att jag skulle bli frisk är jag. Och då blir det shopping med underbara J. Lovley. Problemet är att jag kommer få panik för de få pengarna jag har. Och allt som jag måste ha. Men jag har nog en plan ;-) Och annars får J hjälpa mig om jag står och börjar gråta i centrum ;-) Annars kanske mor kan vara underbar och så köper vi nåt sött imorgon i farsta eftersom hon ska klippa sig och jag kolla på en moped.
Nu ska jag ta mig en fryst chokladboll från frysen och sätta mig och platta håret. Onödigt och mer slitet kommer håret bli, men något bättre har jag inte för mig. Puss.

22 Juli. Örebro

Mobilen ringde sex. Mamma kom in halv sju. Vi åkte sju. Framme halv tio och kollade lägenheten. Liten men det duger. Vi käkade på donken eftersom jag hade apont i magen. Åkte hem och jag klagade över värmen i bilen.

Imorgon : Kolla moped i handen. Suck jag måste köpa en snart innan jag får riktig panik. Och sedan doktorn vid fyra.
Nu ska jag se The City, puss.

Taking Back Sunday


Jackan är beställd! 699;- plus 69;-. Mamma betalar. Jag är lycklig. Min skinnjacka. Det negativa är att den särkert inte kommer passa.

Sitter och lyssnar på Taking Back Sunday. Kärlek. Dåligt humör så mycket som det går. Osminkad och allmänt trött och tråkig. Sitter och hoppas på att E&A ska komma förbi som dom gjorde igårkväll. Hoppas... Annars får jag väl själv ta mig en promenad eller kanske smsa någon.
  Jag vill åka och shoppa nu tillsammans med J.
Och ångest har jag också ännengång. Moppe. Jag vågar inte åka men vill ha. Jag måste ha. Jag som betalat, eller lättare sagt mamma har betalat för pluggningen på teoriprovet och uppkörningen. Jag måste samla mod för att bara sätta mig på dendär mopeden och köra en vända runt i dendär lilla parkeringen. För hur dum i huvet är man om man köper en moped som man aldrig har provat innan? D u m. Men jag är ju det.

Funderar nu på att smsa M och fråga om hon är hemma, vilket hon antagligen inte är. Så en långpromenad maybe. Men först - fixa lite fler godingar till mp3n.

Om allting går som planerat...

...
- Så åker jag till Örebro imorgon över dagen tillsammans med mor och mina två syrror.
- Och sedan på Torsdag chillar jag galet, om det inte blir doktorbesök.
- På Fredag kollar jag på en moped kanske, och köper den Hoppas jag, utan att prova :$
- Och sedan shoppar jag med J och kanske M.
- Och på Lördag träffar jag A och E.
- Sedan på Söndag chillar jag galet igen.

Det gäller bara att jag inte måste till doktorn på Torsdag och får varken göra vilket det ena eller det andra. Men vi är posetiva! ;-)

Nu ska jag sätta på mig en stor tröja för att göra det extra mysigt tillsammans med mysregnet.
&Vi hade iallafall tur med vädret när jag och K åkte till vh för en stund sen för att köpa hårfärg igen.
Puss.

21 Juli.

Godmorgon. Jäkla morgon! En galen katt, Muffins, som står utanför fönstret och skriker, verkligen skriker. Plus en massa kråkor, eller någon annan slags fågel, som också skriker. S u c k. Och så lilla tisse som inte kan leva en minut utan mig som just nu sitter i knät och knorrar.

Febern ligger på 36.6 idag också, men halsen blivit bättre. Dock är det hela åtta dagar, om jag räknat rätt, kvar tills jag får sola igen. Men nu ska jag nog duscha och vänta på att K ska komma upp så vi kan äta vofflor. Vad blir det för lunch till er?

You've got me thinking that.

Mina ångester är ingenting att leka med. Just nu har jag precis ätit. Och innan det pratat 30minuter med J. På fredag hade jag planerat att vara med S. Och om nio dagar fyller M år, vilket då blir det party. Jag har just nu 289,89 kronor på mitt kort, och så ska jag få 100 av K, minus 50 till J (bestäm en dag så ses vi och du får dina pengar!). 339,89 kr. Vad ska jag ha på mig på M's födelsedag? Alltså måste jag köpa både jeans och en tubtop + svarta pumps. Vad kan det bli? 199+199+199=598. Haha hur ska det gå egentligen?!

Käften Muffins! Just nu kom mamma med antibiotika tabletten hon glömt att påminna mig om till middagen för sjuttiohundradegången. Jag hatar den lilla saken! Som förstör mitt sommarlov, i nästan exakt tre veckor.

Tillbaka till kläderna. Hur ska jag göra? Jag får inte låna pengar av någon. Inte ens mamma eftersom mopeden går före. Attans! Hur ska jag göra... Hjälp mig nu, har någon affär rea kanske?

20 Juli. Jag Har Pengarr

35.5, 37.3, 35.8, 37.0, 36.6, 36.7. Febern sjunker och sjunker, vilket är negativt.

Jag och K gick till konsum & köpte sprite till mig, och sedan åkte vi buss till ICA i vh och köpte hårfärgen där till henne. Jag funderade på om jag kanske också vill färga, ljusare, eller mörkare. Men nu när jag fått pengar idag slösar jag inte upp hundra spänn på hårfärg som jag gör för skojs skull.
Vad ska jag köpa nu då? Allt nedan vill jag nämnligen ha. ..

svart skinnjacka
svarta stuprör
brun väska
svarta pumps dinsko/nelly
ljusblå stuprör
svart lång tubtop Bikbok
värmeskydd för håret åhlens?
svarta lr bruna gladiator
hårsprej hm
vit bikini nelly
läpp smycke punktshop/internet
navel smycke internet.

Och så jäkla mycket pengar har jag inte. Det billigaste först kanske? Tuptoppen, svarta pumps och väska måste jag iallafall ha .. Och jeans, och mindre läppsmycke. Jaja, någon som vill följa med mig på en shoppingtur när jag blivit bättre och inte behöver käka tabletterna längre? (fredag eller efter alltså)
Vad skulle ni valt först av min lista?

20 Juli. Ny vecka.

Godmorgon. Blev väckt av att min kära katt stod öga mot öga med mig på sängen och så fick jag ett stort Mjauo. Cirka två minuter efter det knackar min syster på superhårt och springer in och frågar efter mitt busskort. Okej, inte skön morgon. Men fil och flingor har det blivit och nu funderar jag på en latte.

Well, idag ska jag och K gå till konsum för att köpa hårfärg till henne , och kanske mig? vad tycker ni? ...Med mina pengar. Fast, eftersom solen är framme måste jag gå med byxor och långarmat. Great.

Igårkväll var det iallafall härligt. Då mötte jag M och senare mötte vi några andra.
Men u ska jag till tv;en! Ha en bra dag & så svarar jag på kommentarerna senare (:

L o n l e y

Filmen verkar spännande på trean just nu, 21.00. Men eftersom jag ätit förmycket kladdmumstårta så mår jag illa och känner mig helt ensam när regnet precis fallit ned. Ensamtensamtensamt. Kanske borde jag sova?

fast lilla tisse är med mig också (':

More than you know.

GUD VAD JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG JENNIFER! (som jag även fixade headern till idag)
Hahahaha fy vad kul jag har haft det nu. Suttit och asgarvat för mig själv framför Tisse som sitter brevid mig och halvsover. J och jag har nämligen snackat om min moped jag ska köpa. Om hur ajg ska göra eftersom jag inte vågar prova den framför honom. Så nu kom vi på en idé om att jag köper den och provar helt enkelt här hemma, lär mig åka då alltså. He-he-he. Och så hade vi en tanke om att jag råkar gasa på innan jag ställer in mopeden på altanen och åker igenom huset och in i grannens hus och säger "Tja!" , och sedan hoppar han upp och så åker vi förbi J när hon lagar mat. Hahah okej, jag har tråkig humor och ska nog gå till tven. Men HA HA vad kul jag har i läget ;D


här har vi henne ... <3

Jag vill kasta Dig i väggen.

Mitt humör har varit nere idag. Särkert från dendär jäkla smällen jag fick i huvudet av fönsterbrädan imorsse. Haha. Men det mesta jag klagar över är att jag inte får sola, jag som så gärna vill! Mamma säger, men gå ut och ha keps och en tunn blus då. Vadfan ska jag göra ute? ingen vill vara med mig när jag är halvsjuk. Åh, suck. Även kom hon med informationen på antibiotika tabletterna där det står "Du ska inte sola och inte vara i solen. Heller inte i solarium och även inte efter 5 dygn efter du tagit tabletterna".

O m  1 1  d a g a r  får jag alltså vara ute i solen igen. Vadfan ska jag göra under tiden? Sitta och hoppas på att det ska bli sämre väder? Å-å-å-å-å-å-h !

Well, jag gissade rätt på en tävling i Ericas blogg och blir länkad i en vecka, hur härligt är inte det? ;) Och visst är jag grym eftersom bilden var ju faktiskt svår om man kollar på vad jag skulle svarat först :p Haha : "men , hm, ett glas på ett berg typ, fast just där under är det brunt? ELLER NEJ. du har typ saft i ett glas och ställt det på ett berg?! Rätt? (aa)"

18 Juli. Sommar

Vad skulle jag egentligen göra på sommarlovet? Tälta, bli brun, bada, umgås, åka moppe, gå vilse, luffa, och massor mer. Vad har jag gjort dåra? Halvtältat, badat, umgås, luffat. Jag måste alltså bli brun! Och på tal om brun.. nu kommer solen.. Funderar på att gå ut, men nej, jag kommer då få hudutslag tack vare tabletterna. Suck!!!
Febern har gått fram och tillbaka under dagarna också från 35.5, 37.3, 35.8, och idag 37.0. Nej nu vill jag ha sommarlov igen.


Therese, Hannah, Evelyn, Moa, Mikaela, Jennifer & Jag. Skolavslutning 09

18 Juli.

Godmorgon. 09.45 vaknade jag idag av att mamma kom in. Eller nu ljuger jag. Jag vaknade kanske runt åtta av att jag slog i huvudet i fönsterbrädan som var över mig. 09.55 gick jag upp. Första gången på evigheter är jag inte jättesuperhungrig känns det som. Vad ska jag säga, min hals börjar faktiskt bli bättre. Och vad är det för dag, lördag. Imorgon ska jag vara mycket bättre enligt doktorn. Jag har förmodligen inte tbc. Och det ska vi fira. ...På vilket sätt vet jag inte, eftersom jag får inte vara nära någon, och inte ute i solen. Wellwell, hemma framför sytycd reprisen med ett glas vatten och kakor får det bli.

Men hur mår ni idag då? Kanske super och ska precis äta en stor frukost och sedan lägga er ute i solen? Precis så vill jag ha det just nu, även fast vi inte har sol just nu, men värme.

Klicka, 11.  Bloggkoll 

17 Juli. Sun Sun Sun

Jag ... Svettas ... Ihjäl !
Har inte varit ute idag. Men det borde väl alla förstått vid denhär tiden? Jag har suttit inne ca 2 veckor och inte gjort ett skit. Och lovet fortsätter med att jag får göra det en vecka till. Fyfabian vad tråkigt sommarlov. Jag minns början, skolavslutningen och alla de andra dagarna jag var ute till ett och längre. Och nu sitter jag här och har ingens mobilnummer och ingen plingar på längre eftersom dom vet att jag inte får gå ut. B-l-ä vad tråkigt jag har när jag tänker efter. Skit lunginflamation!



Empire of the Sun
&så dethär. Nr 11.

17 Juli. Lunginflamation.

Röntgen bilderna visade två fläckar. Lite mer på vänster, och lite på höger. Två fläckar för mycket. Tabletterna ska nu göra så jag blir bättre efter fem dagar, alltså nu på söndag. Och inom tio dagar är jag frisk. Helt frisk. Får vi hoppas.. Annars går vi tillbaka till doktorn och letar i tbc utredning som doktorn sa. Och den fjortonde augusti ska jag röntga lungorna igen. Och hoppas på att fläckarna inte är där.

Detta har alltså gjort att jag inte får umgås så mycket med kompisar under dom närmaste dagarna (jag har redan varit utan kompisar i två veckor!! Jag tänker smitta ner allihoppa.) Och även så bestämmer mamma sig för att vi ska kolla på moppen nästa fredag istället. Eftersom idag skulle han jobba men vi kunde komma ändå innan eller efter. Men inte längre eftersom jag har dendär jävla lunginflamationen. Och darför kommer särkert någon annan hinna före mig och köpa mopeden som vi redan kollat på. Och jag kommer få leta vidare.. Jag och mamma.

  Jag får inte hosta på någon. Jag får inte vara nära någon överhuvudtaget. Och detta gör även att jag är hungrig och törstig hela tiden, och väl jag börjat dricka eller äta vill jag inte ha mer. Darför ska jag ta en bit av chokladkakan systers pojkvän bakade igår. Men bara om vi har grädde kvar... he-he

Glöm inte att rösta ! Nummer 11.

Tjäna Pengar Utan Besvär!

Mamma skär grönsaker till middagen - taco. Och min systers pojkvän bakar någon slags chokladtårta.

plusikassan.se  
Tjäna pengar genom att bara bli medlem och sedan kika efter. Klicka! ;)

Eller varför inte synas med din blogg till vänster hos min, Skicka sms (=
Och glöm även inte veckans blogg röstningen, nummer 11 ;-)
Nu; top model

Själv Skulle Jag Tycka Det Vore Ett Sort Tomrum.



Jag har ångest inför imorgon. Inte morgonen, utan dagen. Dagen jag Måste prova mopeden. Det negativa är att det finns inga smarta vägar där han bor förutom en liten parkeringsplats, och jag är inte en jäkel på att svänga. Och mopeden går lite fortare än vad jag provat. :$ Det posetiva är att vi troligen ber pappa hämta den senare på dagen då, eller om J kan köra hem den till oss. Så jag måste samla mod. Mod. Mod. M-o-d. Mod.

Men jag är somsagt bättre idag. Hoppas bara på posetiva svar från lung-bilderna imorgon. Och att inte febern höjs. Just nu ligger jag på 37.3. Perfa. Om man genför med igår, så som det var runt 35-36.

Har precis sett på Beck-i guds namn. Perfekt film för mig. Så glad och lycklig man blir. Grannen flyttar. Den bästa slutar. Och flera dör. Jag sitter alltid med tårar i ögongen i det läget M står och gråter i filmen. Men fikan som blev kakor och juice plus lilla Tisse gjorde stunden bättre. (=

Just nu funderar jag på en dusch. Minns inte när jag tog duschen senast, men det var nog ett tag sedan eftersom jag inte haft ork. Tanken på att jag kommer anstränga mig för mycket och börja må sämre igen gör mig bara orolig. Men komma till en snäll pojke och prova hans moped med svettig äcklig kropp och oborstad otvättat hår vill jag inte.  *

16 Juli. 10.34

Vaknade åtta idag och gick upp runt nio. Natten funkade bra och jag somnade väl runt ett och vaknade ibland. Mådde mycke bättre förutom halsen som gjorde att jag fick ont i ryggen och inte kunde andas. Iallafall åkte vi till sjukan och röntgade mina lungor. Beskedet kommer imorgon när vi hälsar på doktorn igen.
Men nu ska jag lägga mig i soffan och slå på en Beckfilm. Kanske ta en kaka eller två till.

Glöm inte att rösta på mig här hos Lisa. Nr. 11 ;-)

15 Juli. varmt

Jag hatar att somna. Jag hatar att vara vaken. Jag älskar att sova. Och imorgon ska jag röntgas. Jag måste sova. Men varför ens lägga sig i sängen när jag vet att jag kommer svettas ihjäl och bara må dåligt och få både ångest och panik. Har just tagit två alvedon och en halstablett. Kanske borde jag lägga mig i sängen ändå för att försöka? Fast denhär gången täcket istället för under. Wellwell, hoppas ni mår bättre än mig & rösta gärna som veckans blogg här nummer 11 :-) Smitt pussar och kramar.

15 Juli. För Mycket. För Lite.

Jag fick ingen sömn alls inatt. Vaknade runt ett och kunde inte somna om eftersom huvudet var helt sprängt. Grät och svettades lättaresagt hela natten efter att ha varit och kollat på moppen och sedan börjat frysa och få ont i benen igen.

Vi skulle till doktorn klockan åtta imorsse, men då somnade jag, och vaknade sedan vid elva och så ringde vi för att beställa en tid. Nu har jag precis varit där och doktorn kollade i halsen och lyssnade på mina andetag. Röd i halsen men det lät bra. Dock var det inte så bra när vi kollade proverna. Blodprov först. 160. Som vanligast brukar man ha Mindre än 8. Och jag har 160 (!). Sedan kollade vi tempen. 36.4 i högra örat. och 35.5 i vänster. Alldeles för lite för mig. Det som var bra var provet hon tog i halsen som det inte var några fel på. Och blodtrycket var rätt okej. Men alla tyckte jag såg väldigt mager ut. Tillomed min mamma.

Jag och mamma fick åka till vh för att hämta ut antibiotika. Alltså får jag helst inte vara ute i solen nu i nio dagar för att undvika hudskador.
Imorgon ska vi förbi sjukhuset för att röntga mina lungor för att se om jag har TBC. Och på fredag morgon ska vi igen tillbaka till doktorn för att se om dom där 160 har sänkts innan vi ska se moppen igen, vilket då jag måste våga prova den som jag inte vågade senast. Men väl provat den köper vi den. Så jag måste samla mod trots alla tabletter, infektioner, virus och lite sömn.

21.15

Fy vad dåligt jag mår. Vad sjuk jag är. Ena stunden bra, och andra stunden dåligt. Efter jag skrivit inlägget om mopeden, när jag var jätteglad, så tog det inte många timmar tills jag låg i sängen igen helt förstörd av febern, hostan, och allting som var fel på mig. Jag somnade runt 17 tiden och sedan låg jag kvar i sängen i cirka 22 timmar och levde bara på tabletter och vatten som gjorde att jag mådde illa. Det enda jag ville var att sova. Men så jäkla lätt var det inte när jag var så varm och visste inte om jag skulle ha täcke, om jag skulle öppna fönstret, om jag skulle dricka vatten osv.

Men iallafall kom jag upp ett par timmar och runt 19 tiden igår gick jag och la mig igen och sov till 00. Sedan blev det inte mycket sömn alls under natten, en timme högst och så fick jag gå upp vid 06 eftersom jag inte klarat av att ligga i sängen, i värmen.

Men idag har jag klarat av en dusch som mamma tvingade på mig eftersom imorgon ska vi först till doktorn och senare mitt på dagen kolla på mopeden. Så jag hoppas att jag inte mår sämre, och att jag inte svimmar på mopeden när jag provkör den. Och nu om två minuter börjar Beck så det får nog allt pigga upp mig innan jag tar tabletterna som gör att jag somnar i minst fem timmar. Helst så vill jag inte bli uttåkad inatt igen utan sömn.

M o p p e

Mamma gav mig en allvarlig blick och gick ut med telefonen som hade ringt och samtidigt sitter jag och tjuvlyssnar. "Men du, då ska jag bara leta upp penna och papper och så kommer vi överens om en tid och adress" M o p p e :D hihi.


Im happy att någon äntligen har ringt. Och vi får hoppas att jag inte kör ihjäl den innan vi köpt den. Fast det skulle inte göra mig något eftersom ganska bra verkar den vara och gärna får den komma hem till mig. ;-) Han verkade även trevlig i telefon enligt min mor, och så kanske vi får lämna in den på lagning för bromsen men det skulle nog funka. Fast jag hade tur att han inte la på när en annan person svarade i telefonen och sa ett annat namn än namnet som skickat mailen, för jag vågade inte lämna mitt nummer och ta imot hans samtal när han väl skulle ringa. Men åh, äntligen! Antingen denna eller en dyrare fast snyggare, eller en annan som kommer ta ett tag och den är blå&ful fast bra, fast dom andra har inte hört av sig och jag vill ha en så snabbt som möjligt nu när sommaren snart är slut och jag måste hinna övningsköra och sedan fixa uppkörningen.
Happy. Nu ska jag smsa J om hennes bloggdesign. Kisses.

11 Juli. L O R


Life of Ryan. Tabletter. Glass.
Ungefär ser min dag ut så. Har och får inte göra så mycket annat. Igår orkade jag duscha så lite fresh känner jag mig, dock är min hy ugly gånger tusen och ingenting hjälper. Wellwell, det posetiva är att J nyss ringde och berättade en glad nyhet ;-) Och påtal om J, så ska jag förmodligen fixa hennes blogg idag.
Men nu, lägga mig i soffan framför Ryan och Fridatidningen klädd i min jordbro united tröja och täcket.

-

Nej nu vill jag inte sitta här längre. Är rätt pigg. Och jag vill ut! Någon som vill ses och åka moppe med mig?
Hah! Jag kan bara drömma.. Men åh vad jag vill ut nu. Har precis fått i mig lite mer från glassen B&J, så nu är det hälften kvar eftersom man blir så mätt av första tuggan. Åh, vad ska jag göra? Dom svarar inte heller på mailen.. haha, Jag tycker så synd om mig själv att jag skrattar. Suck.

10 Juli. Nope, Jag kommer inte ut idag heller.

Min mamma är bäst. Hon köpte Ben&Jerrys half baked, som var supergod. Och även fast hon klagade på att en var så dyr, så köpte hon två bara för att jag är sjuk. hi hi hi. Sedan snackade vi om moppar idag också. De fyra mopparna som jag skickade smyg-mail till förut var det en som redan var sold nu, och en för dyr. Men jag får hoppas att dom svarar igen på mina mail ikväll när jag nu frågat om vi kunde komma förbi på Måndag och kolla. Eftersom nu orkar inte jag vänta längre, och den jag kanske tänkte köpa förut kanske inte blir av. Håll tummarna för min skull (aa)
Och nu känner jag att nog febern börjar komma tillbaka, suck. Jag som känt mig frisk från den under hela dagen. Men såklart när huvudvärken försvunnit ska någonting annat komma.
Kommer det något bra tvpogramm ikväll som jag kan roa mig med eller? :) Hugs.


Man känner sig ju sååå söt när man är sjuk. ;-)

10 Juli.



Sjuk idag också. Och vaknade av att ett flygplan åkte jättenära oss (eller så drömde jag det?). Har hostat upp lite saker och ont i huvet. Fy vad roligt sommarlov dåra. Ingen moped har man fått än heller. Shit, Är det någon som kan trolla?!

9 Juli. Varför Just Jag?

Kolla inlägget under. Trodde det bara var för stunden, att jag var trött och hade växtvärk.
... Men så var det inte.
Jag är sjuk igen!

Skulle sova runt 22.30.
Frös för mycket så gick upp & kolla på NCIS.
Satt och skaka hela pogrammet med täcket, byxor, strumpor, linne & tjockiströja.
Och orkade inte göra någonting.
Tog två alvedon och la mig i sängen runt 00. Och smsade mamma som var i rummet brevid.
Sedan grät jag mig till sömns i två timmar.
Runt 02.30 kom mamma in och istället för att frysa då var jag sjukt varm.
Jag somnade sedan och vaknade först 04, somnade om, vaknade 06, somnade om,
Och vaknade 09 igen av att må så dåligt igen och orkade varken inte att flytta på mina armar eller ben. Smsade mor och fick två tabletter för att jag skulle somna. Grät mig till sömns då också.
Vaknade runt 14 av att jag var sjukt yr. Jag orkade iallafall gå upp och har precis kollat på Beck och ätit två små mackor som tog 20minuter för att få i mig.
Och nu borde jag sova igen så trötta som mina ögon är och huvudet som dunkar.

Hej. Hejdå.

Jag är svag i hela kroppen. Växtvärk och jag vet inte vad. Tror jag säger godnatt här.


Svar; Jag har piercingen på höger sida. Godnatt

8 Juli. Bryggan Med Evelyn.


 

Vi åkte aldrig till stan. Ingen hade varken lust eller ork. Så vi åkte till handen istället och träffade på några omogna killar som försökte impa genom att säga "du har bajs på hakan" högt så att dom skulle få uppmärksamhet. Men som förlåt fick jag en puss på handen (?). Vi kollade iallafall runt lite och sedan gick vi till lillrudan och E tog sig ett dopp medans jag bara plaskade fötterna. Vi fick även sällskap sedan av två killar som fiskade. Den osociala fick upp en liten firre, medans den sociala fick upp en jättestor som sedan plumsade i igen. Haha, efter det vart han sur men vi gjorde han nog iallafall lite gladare genom att ge en halstablett, och han tyckte vi skulle hälsa han lycka till. Och precis när vi skulle gå, så fastnade hans medspö vid vassen, hahaha kul.


7 Juli 2009.

Shoppat mat mamma, följt syster till bussen, och träffat E en stund. Efter min dumma mage så ville jag inte gå ut igen så imorgon blir det stan somsagt med henne. Men snart går jag nog o lägger mig så trött som jag är.


Halsbandet sen 06(eller 05). Piercing. Samarin&choklad mot magen, & syrrans gamla (nya för mig) jeans. + SYTYCD.

Den Tjugonde Smäller Det & Man Får Vara Kung För En Da'

svarta stuprör nelly/hm
ljusblå stuprör bikbok
svart lång tubtop Vart?
svarta pumps dinsko
svarta lr bruna gladiator dinsko
vit bikini nelly
brun väska Billig vart?
hårsprej åhlens/hm
värmeskydd för håret åhlens?
svart skinnjacka Billig vart?
läpp smycke punktshop/internet
navel smycke internet.

Vad är viktigast nudå? Det är det som är problemet. Just nu har jag inga pengar alls, inga alls, och allt tillsammans kan bli runt 2000. Nu gör vi om listan med viktigast först eller vad tycker ni ;-)

svart skinnjacka Billig vart?
svarta stuprör nelly/hm
brun väska Billig vart?
svarta pumps dinsko/nelly
ljusblå stuprör bikbok/bubbleroom
svart lång tubtop Vart?
värmeskydd för håret åhlens?
svarta lr bruna gladiator dinsko
hårsprej åhlens/hm
vit bikini nelly
läpp smycke punktshop/internet
navel smycke internet.

Imorgon åker iallafall jag och E till stan för att checka allt jag behöver. Det är iallafall värt att prova, ta kort, och kolla priset för att sedan försöka fixa pengarna på något sätt. (Någon som behöver hjälp med att tvätta bilen? ^^, ) Ni vet inte hur galen jag har blivit i skinnjackor, jag Måste ha! Länka gärna härliga hemsidor med kläder, smycken, eller varför inte med skor och väskor? Puss o kram.

6 Juli kväll

Följde K till tåget bara för att jag inte hade nåt annat bättre för mig, och träffade inte på någon ute, attans då! Men nu blir det Beck & Prison Break, med glass eller chips .. Det märker vi ;-) ! Kisssses

Det Kan Inte Bli Tråkigare.

Jag blir bara ledsen. Först får jag reda på att två kära tjejer ska iväg under cirka en vecka, och efter det en tjej till. Under kvällen innan dom ska åka, ska två söta killar iväg en vecka också. Nu har jag suttit inne hela dagen för andra gången, har ingenting att göra och vill bara ha pengar och moped &sällskap. Sitter inne på systers msn bara för att hon vill att någon ska skriva till henne, för hennes mobil gått sönder. Men folk ringer iallafall hem och hon ska ut ikväll. Nu vet ni. Istället får jag se på systers msn att en kompis till mig, nu åkt iväg till Muskö. Wtf. Han har särkert åkt iväg med alla jag känner, och har kul. Vad sjutton ska jag göra om dagarna? Till på torsdag vad jag vet kommer iallafall någon hem.
Ååh.. Ge förslag på vad jag kan göra (vädret är dåligt & jag inte riktigt frisk än, så säg typ inte ut och spring haha)

foto: karin andersson (jag)
på bild: tisse

Igår Städade Jag Rummet Kl 20.00-20.40.



Klickbara bilder.

Visst var jag duktig där? ;-) Och efter det kollade jag på filmen "Little girl lost" med glass, och sedan gick jag o la mig. Dock somnade jag inte förnst runt 04 eftersom mina revben gjorde sååå ont att jag inte visste vad jag skulle göra eller hur jag skulle ligga, men lite vatten hjälpte & så vaknade jag 13.30 imorsse.
Ingenting planerat idag heller och både jag och mamma har sjukt tråkigt, fast allting ska ju kosta pengar så det klagar vi över ;-) Men nya frida tidningen har iaf kommit så den ska jag sätta mig o läsa nu. puss

-

Vi får hoppas på att någon plingar på mig, eller jag hoppas det, och vill att jag ska komma ut. Annars sitter jag hemma och har tråkigt framför tven; Little girl lost (5;an 21.00) eller Parfymen (4;an 21.00).
Men nu ska jag nog vila en stund och kanske leta efter några nya somriga smycken som särkert ligger här&där. ciao

05 / 07

Hejsan. Min dag har inte varit bra. Vaknade upp med världens huvudvärk och har fortfarande det. Har inte gjort någonting och ska förmodligen inte göra något heller. + nu har alla lämnat mig, Anton, Emil, Mikaela, Evelyn och Jennifer. Vem ska jag träffa? Vad ska jag göra? Får väl följa med mamma och shoppa mat någongång, hahaha kul..


Från 2/7 med M&E.
Jag vill bada.

Kära Vänner Räddade Dagen.

Efter middagen, som aldrig blev någon middag, satt jag och Mikaela och pratade på msn. Och hon fick med mig ut och vi tog oss en runda och träffade på gulligt folk. Kvällen slutade med att jag nu kommit hem lagom till tolv slaget och precis lämnat Anton och Emil eftersom M stack hem lite tidigare. Så nu är jag på bättre humör och ska nog ta mig en macka och halstabletter och sedan gå och lägga mig. Men först, ta bort sminket som jag egentligen inte orkar. Puss
.

Jag Vet Inte Vad Jag Säger ..

Känner mig så depp. Ingenting och göra. Har pluggat moppe, skrivit lite anteckningar. Har ont i hela kroppen. Tagit en dusch även fast jag inte orkade. Svalt två halstabletter och massa hostmedicin. Bara varit vaken ca 4 timmar idag. Allting är dött. Regnet har precis slagit ner hårt och tven slutat funka. Jag är inte på humör, och orkar inte kolla. Mamma håller på med middagen och jag vill inte veta vad det blir, jag vill inte äta. Ville inte äta igår heller, men några få pommes fick jag i mig och glass med jordgubbar innan jag gick ut. Jag vill ut nu, men får inte tag på någon. Eftersom jag har ingen laddare. Vad ska jag göra imorgon då? Det ska regna dom närmaste dagarna, och vara runt 17 tråkiga grader. Jag har fått sjukt ont i ryggen av all hosta och vågar inte prata nu eftersom jag vet att hostan kommer fram då och jag kan inte andas. Jag orkar ingenting, vill bara försvinna. Gå ut, men inte gå ut, vara ensam, men inte ensam. Jag vet inte hur jag ska förklara allting. Dagen är bara allmän tråkig. Jag vet inte ens vad det är för dag. fredag? lördag? eller kanske söndag? Har inga planer framöver förutom att vi ska betala för en trasig moppe och sedan köpa den. Jag som inte ens kan köra. Nu åker flygplanet över mig, jag vill hoppa i. Åka någonstans. Lägga mig i solen, med ett glas vatten och bada. Inte med någon, utan vara helt ensam. Vad ska jag säga? Nu är det middag, och jag sitter framför datorn och bara skriver en massa konstiga meningar som ingen kommer att läsa. Det är sexton dagar kvar tills jag får pengar, pengar som inte ens kommer räcka till allt jag vill göra. Jag behöver, Nu ska jag räkna, Jag behöver 1100 ... och 350 .. och ca 600 till som jag slösar bort på skit .. Sedan börjar skolan men en ny mentor för tredje gången. Hemrigning och ingen koncentration på lektionerna i min stökiga älskade klass. Några lov som jag kommer njuta över och sedan läxor och prov igen. Gå ut med poängen jag vill, och börja dansa igen, dansen som är allt för mig. Som jag inte gjort på cirka ett halvår nu. Från 10års åldern, till 15 och jag slutade. Jag lärde mig inget och hade annat på gång, och så började jag på ett annat ställe som var för långt bort och för dyrt. Vad pratar jag om egentligen, det jag vill säga är att någongång under i början av detta år, eller slutet av förra året var det bästa som har hänt mig.

4 Juli.

Godmorgonen. Vakande för cirka 10minuter sen och innan det hade jag varit upp och tagit frukost runt nio tiden. Har ingenting att göra idag och ångest över det. & Snart lämnar dom söta mig ; M till Paris, J till båten, E till båten. Får tralla ut ensam, kanske upp till Jerry&Micke för att hämta min laddare? Problemet är bara att jag inte vill åka ensam, någon som vill följa med? (a) Men iallafall ska jag nog käka lunch nu innan jag dör med min hosta, puss. Vad ska ni göra idag? <3

Fler bilder ; Karii-n på bilddagboken

Se Mer Av Detta?


Klicka Här.

2 Juli. Jag älskar solen.

Hejsan. Natten blev ett katastof med värme och kliande av alla myggbett på tår, fötter och ben. Men tillslut fick jag lite sömn och vaknade upp av att mamma kom in med telefonen i handen, "Det är Elsa". Min syster alltså, hon undrade om hon fick låna min cykel, haha. Jag låg iallafall kvar en stund trots att E sa att jag sover bort hela sommarlovet. he-he-he.
  Idag har jag inte gjort så mycket, solat i kanske 20minuter tills solen försvann och jag började platta håret. Och nu vill jag sola igen, men det är inte så enkelt när solen har gått i moln och det bara blåser. Wellwell, jag får hoppas på en skön eftermiddag/kväll/natt då jag ska träffa Mikaela som nu är och klipper sig ;-)
& nu kommer solen och jag ska nog göra en latte ;-D

Början på den andra dagen i månaden.

Hemma efter runt såhär cirka tre timmars utekväll. Innan mötte jag min syster och var med henne ca en timme och bara hade det allmänt kul med en snigel som supit sig full och sedan klättrat upp för en papperskorg. Och efter det gick jag hem, åt middag, och sedan kollade snabbt under de sista batterierna jag hade kvar på mobilen efter några nummer. Skrev upp några och försökte ringa, gick inte så bra tills jag fick tag på Emil och gick och mötte han plus några andra. Och sedan gick några, och några kom. Påvägen hem mötte jag Hannah, Therese och Jennifer och höll dom sällskap med skratt och hunger. T r e v l i g t.

Imorgon träffar jag Mikaela om hon fortfarande kan det, och om jag fortfarande kan det. Och vi får se vad vi hittar på i värmen ;-) Nu ska jag sova med min lilla tisse som sitter mellan mig och tagentbordet bara för att hon vill kela. Puss

17.17. Idag Går Jag Ut.

Beck, En Beck varje får en att må riktigt bra. Jag har precis duschat och gjort mig ren. Håret sitter som en bulle mitt på huvudet, och jag har precis pratat med min kära syster. Hon ville att jag skulle iväg till handen runt åtta tiden för att lämna en sak, visst orkar jag, och visst vill jag, men är inte så säker på att mor&far tycker det är en bra idé. Frisk luft och en liten busstur gör väl inget? Jag menar, jag hostar bara.. he-he-he.
   Iallafall satte jag på min mobil, den laddas lite mer varje gång jag stänger av den, stämmer det eller inbillar jag mig? Iallafall kom det först ett sms, sedan två, sedan tre, alla från Mikaela. Jag snabbade mig på att skicka om vi kunde träffas runt 8 ikväll, hon skrev okej och sedan skulle jag svara lite snabbt och smidigt att hon skulle ringa hem till mig. Men då såklart hackar min mobil upp sig eftersom det kom fler och fler sms, nio sms och sedan fick jag nog och stängde av den igen. Haha lite läskigt sådär ;$ Så om någon har Mikaelas mobil nummer, skicka det!! Eller om du själv ser dethär, Ring mig!! Hem nummret då såklart ;-) Annars vet jag inte riktigt hur jag ska fåtag på henne? Ringa Jennifer från hemtelefonen och sedan får hon skicka Ms nummer till mamma? Haha, det får väl sluta komplicerat antagligen.

Nej men nu ska jag väl ta och fixa mig lite smått, har en outfit jag skulle vilja gå runt i nu när solen kommit igen. Undra hur det kommer sluta, haha. Har ni haft en bra dag?

1 Juli. Tråkigt.

Halstabletter, Alvedon, Vatten, Latte, Hostmedicin, Beck, Mer hosttabletter.

1 Juli 09

Firade dagen med en glass... Och en gosig Tisse. Kände mig frisk i sängen, men nu börjar huvudet köra sitt eget och jag känner mig väldigt yr. Och halsen vill inte ta det lugnt som jag vill, utan jag bara hostar och hostar. Varför? Och så hörde jag regnet slå ned på fönstret. Det regnar. Enligt smhi ska det inte regna, men inte vara så soligt heller. Imorgon ska det bli sol, och runt 28grader, vi får hoppas. 
  Jag vill åka och kolla på moppar! Eller lättaresagt åka och köpa en moppe, och åka moppe här.
Jag måste ha jobb. Sommarjobb och få pengar.

Jag dööööööör. Kan inte anadas och nu är jag för yr att jag kommer svimma närsomhelst. JÄVLA HOSTA !!

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0