Godnatt

gjort om headern som ni kanske ser.. inte nöjd, men ny kommer en annan dag. ska kolla lite på tv nu& sen soova.
förästen, bara jag som tyckte att det var rätt att sepideh åkte ut idol?

Hemma kväll

orkade inte åka till mega ikväll. förlåt J&M , men jag orkar verkligen inte. det har inte varit någon bra dag alls.. bara mått allmänt dåligt. förutom i början, i handen, när vi fixade bankkorten osv. hihi jag ska ha en liten bild på mitt "sweedbank"kort, höhö. men vet inte än vad det ska vara .. hmm.

men har nyss käkat pommes&kebabbullar och spelat gitarr.
pappa ringde förut när vi var i handen, inne på stadium, och sa att det var gratis att få strängarna stämda, så nu har han fixat den :)

ikväll ska jag sitta framför tven, svulla glass & chips och kolla på idol + skräckis (om jag vågar, thihi)
och efter ska jag nog försöka ändra designen här. fast vet inte om jag vill ha den mörk eller ljus ? vad tycker ni :)

Gråt leder till huvudvärk.

inga jeans blev det. provade två par men ville ha svarta o dom var fula - fan.

har ingenting o ha på mig ikväll och funderar på att stanna hemma -.-

ont i huvet har jag också.

och fryser. jäkla regn! fast det är bättre än snö.

åh ingen bra halloween.

nu hoppas jag bara att inga småbarn ska komma o plinga på, kan inte låtsats vara glad.

nej ska rota bland kristins kläder nu för att kunna följa med jennifer&mikaela till mega ikväll.
..om jag har lust.
puss

Halloween

godmorgon. sovit gott? :) 
jag vaknar väldigt tidigt nu för tiden, vaknade för en timme sen. jag som brukar vakna typ 10-11, haha. aja, har kollat på vakna med the voice & ska snart hoppa in i duschen.
haha jag har inget annat o skriva. vad ska ni göra idag såhär på halloween?


bild på mig från min halloweenfest 05, haha!

Inget plugg idag.

fy på mig. glömt att pluggat. men jag orkar inte.. får jobba hårt imorgon när jag kommer hem istället, och innan mega. fast hinna spela gitarr måste jag också, thihi.
vill göra om bloggdesignen, någon som har lite förslag? :)
nej nu ska jag gå. puss&godnatt!

städade istället för att spela på nya strängarna.

alltså fybubblan. har suttit lite då&då och försökt stämma stängarna på gitarren, det går ju inte! låter inte klokt ju. åh. måste prata med bror imorgon. aja, jag städade iallafall bland sminket & skrivbordet idag. hittade lite skoj saker, haha.

före; efter;
före; efter;
  

hihi var jag inte duktig på o städa eller ? ;D
nej fy nu har jag ont i magen.. av en drick yougurt jag nyss drack lite av. fy. måste ha vatten, pusshej

Stämma gitarr ...

... ja det är lite klurigt. speciellt när A;et ska först vara stämt och sen resten. jag&mamma satt i typ en halvtimme och försökte. eller hon försökte o frågade om det lät bra, höhö.
vi var iallafall i handen c idag, jag, sis & mor. köpte lite grejjer, mest till sis & sen tog jag kort till mitt id-kort. fast det kunde vi inte fixa eftersom båda föräldrarna måste vara med.. men de fixar vi imorgon ist :)
var också inne i bibblan, där man träffar sin so/sv lärare - fy, träffa en lärare på lovet & stå o snacka -.-

menmen. ikväll kommer bror hem. vi hämtade hans vänstergitarr idag samtidigt som vi köpte strängarna, så det ska nog gå bra(?) o stämma sen när vi genför (:
nej nu ska jag gå o städa rummet och leta efter pengar, haha. vill ha svarta jeans.

ni får några bilder från kvällen hos J,

mys med ljus.

kvällen har inte varit så speciell. suttit framför tven och tagit en tugga av sill, var det sill eller lax? ärsh båda smakar lika äckligt. men nu är jag hungrig.. borde nog ta en mandarin eller något liknande.

men imorgon kommer de bli värsta braiga dagen .. hoppas jag hihi. först ta ID-kort, köpa gitarrsträngar, kolla på jeans om mamma har min månadspeng + det är ju 20% rea på JC , så jag får hoppas hihi. sen tortelini till middag. mums! :D 
fast det tråkiga är att jag måste plugga..suck!

åh vad jag älskar o ha tända ljus i mörkret. hihi

Bästavän J.

hallihallå.
kom hem för ca en timme sen(?) har bara legat i sängen , käkat upp dom sista godisbitarna, pluggat matte & spelat gitarr.

igårkväll hade jag&J kulkul ;D doc kunde vi inte hålla oss vakna så länge som vi ville. det var så tråkigt på tv också + hennes dvd funkade inte. men runt 01.00 somnade båda två samtidigt efter roliga(?) videos (kanske lägger in någon ikväll). & sen vaknade båda två samtidigt 06.45 imorsse av att hunden dom vaktar gick utanför, hihi. slog på tven och kollade på vakna med the voice. hihi då jag blev pigg men inte jennifer som somnade en stund typ? :p vi käkade frulle med oboy och sen fixade vi oss o gick till konsum, köpte en remsa till J & gick sen till tåget in till stan. haha vi typ höll på o somna på tåget? ;D men i stan käkade vi på donken & jag fick ta en alvedon eftersom jag hade så jäkla ont i min stackars lilla mage. kollade inne på weekday & H&M, sen åkte vi hem haha. jag fick panik när tåget var försenat eftersom jag höll på o dö, eller min mage höll på o dö. men så åkte vi hem med choklad & höll på o somna på bussen typ, haha.

aja , jag är helt slut nu & det kommer nog bli en tidig kväll. bilder kommer ikväll.
& jusste, imorgon ska jag ta ID-kort och köpa gitarrsträngar ;D woho. sen ska jag fråga mamma om vi kan beställa domhär jeansen. då tar hela månadspengen slut, när jag precis får dom..

Jag gillar att spela.



är nu ensam hemma igen. far har precis åkt o tränat.
jag fryser.
vill ha mat. åh pannkakor skulle va gott som nyss E&T åt.
har tråkigt.
och tröttnat på låten jag spelar, det låter ju inte klokt när jag spelar på gitarr. haha

Tisdag, 28 Oktober

godmorgon.
usch fy blä. jag är fortfarande arg på dom som ringde o väckte mig imorsse. dom ringde igårkväll också och sa inget då heller. men på morgonen, halv 10, ringer och lägger aldrig på, och såklart blir det jag som får springa upp nyvaken, eller vaken var jag inte, och svara. då dom inte heller säger något. och nej, nu ringde dom igen. hörde att dom pratade när jag svara, men när jag säger hej så blir dom tysta och lägger på. fybubblan alltså, jag blir irreterad!

aja, har käkat frulle och ska nu ta en dusch och sen köra lite gitarr (aa) hihi.
pusspuss, vad händer för er idag?

Tjugofyra timmar är ett dygn.

mina fötter är till is, eller mina tår är det. jag lovar. har ingen känsel kvar. fy vad kallt det är ute.

men kul hade vi iallafall :D haha min&jennifers humor alltså.
imorgon gäller det. imorgon träffar jag henne runt 6, sover hos henne & sen är med henne till kl 6 på kvällen på onsdagen. sällskaps spel kommer det nog bli, särkert kortlek eller något. och tejp måste vi ha. och godis & kamera, hihi.

orkar inte skriva mer. jag vill ha choklad ! :D puss


gottgott från i fredags hos J.

En bra låt?

det är bara måndag har jag märkt. skönt men ändå inte. jag vill ha torsdag, så jag får strängarna till gitarren, hihi.
men låten secondhand serenade - your call har jag nu lärt mig.. eller nästan då. busenkel var den. fast jag är lite seg & det låter inte så bra. :p
men vet ni någon annan bra låt som jag kan prova lite på? :)

Måndag -

- utan skola!
ja jag är nog inte den enda som kommenterar det i sin blogg. haha, men det är ju hur skönt som helst. måndag, sova länge, vaken sent, bara slappa & inget plugg . eller jag borde nog plugga lite.

hihi jag har precis spelat lite gitarr. känner mig duktig (a) men eftersom två strängar saknas och dem andvänder man mest i låten "your call" som jag spelar nu, så får jag lov o spela på dom ljusaste strängarna eBG & E. haha ser ni, jag har redan lärt mig vad dom heter , om jag inte tänker tvärtom? e är väll underst?..

menmen, idag ska jag inte göra så mycket. måla naglarna, duscha, gitarr, försöka plugga och träffa J ikväll. sen får jag inte heller missa prison break ikväll, eftersom ja missade förra avsnittet.

Jag ska bli gitarrspelare ;D

åh jag kan inte sluta lyssna på robin bengtsson från idol. är helt inne i senaste låten han sjöng på abba temat. ensam om det?

imorgon åker mamma, och kommer inte hem förnst på onsdag kväll. sen blir hela torsdagen tillsammans med henne.
men imorgon ska jag nog spendera hela dagen hemma, om ingen vill hitta på nåt med mig såklart. men om jag är hemma ska jag försöka lära mig grundnoter till gitarren och sen sitta o öva på dom 4 strängerna som är på den, hihi. någon som vet en bra sida med grundnoter?, så lämna en kommentar. tacktack.
måste nog försöka plugga lite också. matte & so. försökte matte idag, men de gick inte så bra, ville bara göra annat så var inte koncentrerad, hihi. sen måste jag ju också måla naglarna som jag inte orkar göra ikväll. & duscha, och träna lite på dansen. jusste. jag måste bannemig fixa en skiva snart. så jag kan träna dansen till våra danslåtar i rummet. påminn mig imorgon! (:

nu orkar jag inte skiva mer. ska nog snart gå till tven.
har börjat med bandage på handleden igen.. eftersom det aldrig går över. så orkar inte sitta här, det gör oooont.

PUSSPUSS :)

dag med mammi

idag har det regnat,regnat & regnat.. oj shit, vad mörkt det har blivit nu! klockan är bara 5.. ojoj! jag som brukar gå promenad runt 7, nu vågar jag inte ens gå nu, klockan 5.

haha jaja. jag & mamma åkte iallafall idag till vh, eller till handen först för vi hade så tråkigt. skulle köpa grått garn för hon ska sticka en kofta till mig&syster2, men de fanns inte tillräckligt. så vi åkte till handen c där mamma köpte foundation, nagelack till henne och jag ett nytt svart nagelack till mig&syster2 (yes, hon&jag delar på allt..nästan) sen åkte vi till vh o bytte syster3 s busskort & köppte choklad;D haha jag ville ha när det stog "4 för 20;-" och sen även kexchoklad "4 för ?;-"

jag sa också min julönskelista. sa att jag önskade mig plattång, nyckelring, mobil & krokar till rummet , eftersom jag alltid tar in väskan&jackan in i rummet när ja kommer hem från plugget. så jag får se vad som kommer i presenterna iår (:

sen pratade vi lite om moppe, jag sa att jag ville ha en & mor "ja men det förstår jag. du är en sån tjej;)" haha.

& sen snackade vi om gitarr. vi har tydligen en hemma och bror har precis tydligen beställt en vänstergitarr till honom., så jag var inte ensam med att vilja kunna spela

så på torsdag ska vi köpa två strängar (eftersom gitarren hemma har bara 3) och stämbands grej :D gladglad.
då ska jag&syster3 också ta ID-kort och sånt eftersom min klass ska sen åka på detdär konstiga stället vad det nu hette.

klicka,klicka,klicka!

Del 1;
    
Del 2;
 
Del 3;
      
Del 4;
    

Del 1; Hannah&therese hade lite .. ähm .. kul(?) på tåget in till stan, där mickan var seg och ville inte springa över vägen för det var grönt för bilarna. sen köppte vi lite godis, eller ja .. typ, haha!
Del 2; på tåget hem glodde gubben bakom evelyn på henne typ hela tiden, haha.
Del 3; Tirran fotade mig lite, höhö, man får väll bjuda lite på sig själv också. & vi kollade på tv, singalong & extraextra istället för beck.
Del 4; det var kalltkallt när vi skulle följa mickan till bussen. sen skulle jennifer få igång filmen då vi kollade på fotboll medans och sen stog de "ingen signal" hela tiden så hon blev lite sur och orkade inte mer, men var duktig som fixade & blev glaaader ;D

Vintertid

godmorgon godmorgon. sovit gott ?:D det har jag, trots alla konstiga drömmar - åkte till huvudskär för att borsta tänderna (what?!). var i idrottshallen och gjorde någonting med hela skolan, sedan kom poliser och sa att viktors katt hade dött (haha han har inte ens någon katt?).

aja, filmen igår, HSM 3, var jättebra tycker jag ;D hihi zac var så söt hela tiden (aa) efter fick vi reda på att tågen inte gick, så vi fick ta tunnelbanan till farsta o sen mot vh & sen bussen. menmen, kul vare . sen gick vi hem till jennifer o kollade en stund på sex and the city och sen she´s the man. gick hem 12 och då blev det bums i säng. att jag blir så trött så tidigt? :s

massa bilder kommer senare.
nu måste jag ha frukost.
& glöm inte, vintertid idag. man får sova en timme extra (a) hihi

Idag blir det tjejdag

igår kom jag hem runt halv 12 och hoppade i säng direkt för trött var man (a) . kvällen igår hos jennifer blev kulkul. och den rätta, typ, åkte ut - Loulou. fast Sepideh var lite sämre.. menmen.

idag väckte mitt alarm mig kvart i 10. för annars skulle jag väll sova bort hela dagen.
jag ska snart duscha en snabb dusch, torka håret, käka frukost och sen fixa mig & gå o träffa jennifer. sen träffar vi hannah, therese, evelyn(?) & mikaela. ska se HSM 3 på bio ;) det sägs att den är jätte bra ?
sen går jag direkt hem till J & kollar på film , så kommer hem sentsent ;)

oj, nu måste jag duscha! puss&kram.

Idol med Jennifer ikväll.

är på jätteglatt humör , vilket jag har varit hela dagen. men har precis käkat mat, kött med pommes - mums. doc inte så mycket eftersom jag redan mådde illa. menmen, om 45 minuter ska jag ta lite godis från skålen och lägga i en påse och sen gå över till grannen J :) vi ska allt svulla, kolla på idol och snacka , najsnajs. riktig bra början på lovet :D
har inte så mycket mer än att jag saknar alla kommentarer :o (a)

nej men nu ska jag byta jeans till några som jag kan röra mig lite mer i, haha! och sen lägga kameran på laddning & fixa lite godis ;) & kanske göra en milkshake på något sätt..? :p 
men vi hörs nog inte mer ikväll. men imorgon innan jag åker på bio :)
puss & godnatt ;)

vem hoppas ni åker ut på idol ikväll ?

jag hoppas Sephide eller Loulou, hihi. Inte Robin.B iallafall, då finns de två tjejer som gråter i ett hus, haha.

woho , skola & nu looov :D

vaknade imorsse kl 5 och kunde inte somna om. har mått illa hela natten och typ hela dagen. men gick till skolan gjorde jag ändå :) så skönt faktiskt., att träffa alla och inte bara sitta hemma. hade lite vanliga lektioner och engelskaprovet gick sämst som jag gjorde idag. fy, det får nog bli omprov när skolan börjar igen. då jag också ska göra mitt matteprov. menmen, läxa har jag över lovet - bara so då typ(som jag inte fattar någonting på:s ), men matten och engelskan är också hemma ifallatt. på idrotten idag var jag inte med, men satt o kollade på när dom andra spelade pingis/badminton. då jag även smsade pappa om han&jag kunde börja spela badminton igen, så det ska vi :)

ikväll blir det mys framför tven och se på idol
och även imorgon med bio och filmkväll med tjejerna :)
resten av lovet vet jag inte riktigt vad jag ska göra. träffa massa kompisar hoppas jag.
vad ska ni göra på höstlovet? :)


dagens outfit,
svart linne - bikbok
grå tjockiströja - hihi systers kompis
vita jeans - h&m (barna.)

Inget posetivt idag.

oj, bara skrivit ett inlägg idag (?) men det blir inte så kul för er att läsa hela tiden "ja jag satt hemma o kolla på film o käka glass" haha.

men nu e jag på dåligt humör. usch. ska försöka skriva ett lite glatt inlägg ändå.
idag har jag varit hemma iaf. kollat lite på tv, haft feber och ont i huvet & mått illa. fast huvudvärken har gått över nu som tur är. har precis tagit en dusch och känner mig ren nu, och lite friskare faktiskt. men det har jag gjort hela dagen, förutom på kvällen då mamma kommer hem och säger att jag ska vara hemma imorgon - fan. känns som jag aldrig får komma tillbaka till skolan igen. och som sjukt nog vill jag dit. för det är verkligen inte kul att sitta hemma o missa allting.

jaja. jag har märkt hur mycket jag vill ha jeans och skor. svarta och mörkblåa jeans & stövlar. har kollat lite på nelly.com & hittade ett par svarta fina jeans för 399;- så jag ska fråga mamma lite snällt, & om inte, får jag försöka spara själv. haha lycka till till mig, det kommer inte gå.
idag köpte också min syster en ny mobil - åh jag vill också ha en ny. haha min är ju 3år gammal &skitdålig somsagt.
& så vill jag ha massa andra saker..
nej, nu ska jag nog ta o vila . och kanske somna.. puss

vet ni någon bra hemsida för snygga stövlar så lämna en kommentar :)

Frukost



usch, har precis klunkat i mig dehär. yes, brustablett mot magen och alvedon, ipren mot allt annat. idag är jag iallafall mycket piggare. men får väll mer feber o sånt sen.. darför ska jag vila nu. puss!

Inflensa ...

... woho, kul ! - not.
fybubblan alltså. usch. jag vill bli frisk. nu, nu, nu ! huvudvärk har jag iallafall inte nu .. en posetiv sak. men ont i magen har jag (magkatarren) & feber. :(
mamma har sagt till min mentor att jag inte kommer till skolan på hela veckan. fan. jag som ville ..iallafall på fredag. för efter skulle jag & J ha myskväll & sen på lördag skulle jag träffa alla tjejerna o se HSM 3 på bio. jag får väll inte det heller, suck! åh nu tänker jag sura.. hoppas jag är frisk någon dag på höstlovet iallafall ...

idag har jag iallafall fått lite luft. gick till skolan för att lämna jobbakläder till syster och sen kom J förbi med ett papper om språkvalet och vi stog en stund o prata.
har käkat glass till lunch och sallad till middag.
&nu sitter jag här o vill bara gå under jorden. fyyyy vad jag vill bli frisk!

& så vill jag ha denhär mysiga tröjan som jag hittade i Eriks blogg, från H&M;

Mina tre älskade kissemissar - Misse, Muffins & Tisse

gör mig frisk..

hejhej & typ godmorgon. sovit gott? (:
imorsse vaknade jag tio över tio - skönt! gick upp o käkade frukost - macka med tomat, mums. hihi. sen åt jag lite glass till en beckfilm (ovanligt va?;D ) och nu sitter jag här med illamående, feber och huvudvärk igen. fy! säger jag bara.. jag som kände mig ganska frisk imorsse.. men nu mår jag sämst igen. jaja idag har dagen gått fort, redan är klockan ett. men jag ska nog försöka sova lite snart och öven dricka myyyycke vatten . sen måste jag plugga på engelskan som vi ska ha prov på imorgon. usch! jag kommer inte klara det, om jag ens går till skolan. har verkligen ingen lust att sitta o plugga nu, får inte in någonting i huvet.
nej men , nu ska jag göra om lite bilder och sen försöka ta en dusch.. eller jag hoppar nog i badkaret istället, jag blir bara yr när jag står upp.. pusshej

jag orkar inte

sitter här med typ 100graders feber.
usch vad dåligt jag mår! :/
imorgon stannar jag hemma igen.
ska sova läänge på morgonen
& sen vila hela dagen + duscha
& bara dricka massa vatten,
alvedon & glass.

jag måste bli bättre till fredag.. och hela höstlovet.

Tråk,

nu har jag pratat med jennifer i telefon. hon var stolt o glad över nv provet , medans jag ska ju göra omprov på det - närdå? någon som vet? sen på torsdag ska jag både göra matteprov & engelskaprov. + jag har missat massor i mitt bästa ämne , SO. fy, det kommer inte gå bra för mig. kommer få plugga över lovet ändå särkert.. usch.
jag har iallafall smsat pappa o bett han köpa kolaglass - jagvet, jag är ett riktigt svullo. men är man sjuk så är man, thihi.

jusste. min mentor ringde idag också. han var riktigt trevlig i telefon haha. frågade hur jag mådde osv. men allt handlade egentligen om en sak - en lapp som jag ska skriva på för att byta språk.

nej men nu ska jag gå till tven igen. pusspuss

kom med glass till mig!

godmorgon igen. jag somnade framför tven till beck-mannen med ikonerna och har nu sovit i 1 ½ timme. mår illa gör jag fortfarande. har bara fått i mig en macka med tomat, men jag vill ha glass! det kan jag iallafall få i mig.. men vi har inget kvar. så, någon som kan gå o köpa glass till mig ? helst ben&jerrys som jag aldrig har smakat och som alla säger är jättegod. nej jag får nog försöka tvinga syster gå till konsum .. i regnet (ofta hon kommer vilja-not)

åh jag vet inte vad jag ska göra. klarar inte av att sitta här framför tven och bara.. ligga still. om tre minuter slutar iallafall min klass så jag hoppas någon kan vara extra trevlig med att skriva lite söta saker på msn eller ringa mig ? (a)
och imorgon får jag se om jag går till skolan. jag kan ju hoppas, fast det är ju inte så mycket roligare med att sitta där och klaga över att jag har ont i magen och vill gå hem. fast då hinner jag iallafall jobba ifatt alla eftersom jag ligger särkert hundra sidor efter i allting OCH jag tänker inte jobba på höstlovet! nejnejnej. ..och sen dansträning på kvällen , kommer jag palla det?

nej, nu ska jag ta o göra något. vad vet jag inte. pusshej

sjukare för varje dag?

vaknade imorsse av att mamma kom in i rummet, hade feber så fick va hemma idag igen (suck) men jag gick upp till badrummet o fy bubblan vad yr jag blev. kunde inte se någonting o ville spy.. menmen, nu sitter ja här med täcket o kollar på vakna med the voice o mår fortfarande illa. ska försöka äta nåt och sen kolla på beck, haha.
puss

Godnatt.

nu måste jag
ta min tablett mot magkatarren
borsta tänderna - nej det har jag ju redan gjort.. haha.
ta ögonsalva i ögat (hjälp..)
läsa min braiga bok
& sova.

nattinatt & pusspuss & sov söttsött.
förästen.. vad ska jag göra hemma imorgon? ..

halv skoldag imorgon , ska jag palla med det?

suuuck, tråk, bajs, fan.
mamma kom nyss hem o säger att jag är alldeles för varm för att gå till skolan imorgon. jag har även ont i magen och huvet. men, jennifer smsade mig förut o sa att vi slutar 12.10 (innan lunchen) eftersom vi har halv studiedag, och efter tänkte vi ta en fika . eller jag ville det. men åh, nu får man inte gå till skolan.

VARFÖR ska jag alltid bli sjuk i fel tillfälle ?
har hänt att jag blivit sjuk på sommarlovet, dagarna innan jullovet, julafton, 11-års födelsedagen, och massa andra gånger + nu dagarna innan höstlovet.
jag som har massor planerat tillsammans med jennifer. eller ja, fredag & lördag är bestämt med film o sånt + fika imorgon.

jaja, jag får ta o bli frisk under morgonen imorgon så vi kanske kan åka ändå o göra något - jag klarar inte att vara hemma!

nej men nu ska jag läsa mig till hur man gör med ögonsalvan som jag fick nyss mot röda ögat. hihi ni får allt tycka synd om mig (a) jag ska iallafall gå o käka glass - igen, tror jag nog.
pusspuss.

lite dagens


Dagens mysiga oufit ;
vit t-shirt - jc
grå tjockiströja - kristins
blå mjukis - gjort själv (a)
blå sockor - stickade av mor
Dagnes mumsiga lunch :D ;
glass
kiwi
mandarin
banan
Dagens händelse ;
legat framför tven i soffan o kollat på beck - ensligen och nu beck - öga mot öga.
& smsat massor med jennifer.
Dagens sötis ;
tisse & freja hihi.

Vilo-dag.

godmorgon.
idag blir det hemma vilodag. FÖR min del och lilla jennifers . ögat svider och är fortfarande lika rött och magen värker just nu. jaja sovit 12 timmar har jag iallafall gjort och det blir nog fler timmar mitt på dagen.
nyss ringde systers mobil , stackare , eller hon kanske ville bli väckt? haha inte vet jag. det var iallafall pappa som ringde eftersom han ringde hem nyss.
jaja nu ska jag kolla runt på några bloggar och sen lägga mig framför tven och sätta på någon bra film (blir särkert beck, hihi.

Godnatt.

ska nog kolla lite till på Bridget Jones filmen på 5an, sen blir det nattinatt mot min del. måste bli bättre! just nu känner jag mig sisådär.. lite ont i magen och ögat svider.

bok som jag duktig nog börjat läsa. "som jag vill vara".
den verkar bra änsålänge dom få sidorna jag har läst :)

sjukling .. nu igen

sucksucksuck.
jag o mamma har kollat på "vem kan mest?" i typ 2 timmar och efter de kollade jag på hästar som hoppade med kristin. haha det är ganska roligt när man är inne i det :) men efter de innan middan blev jag hängig och nu sitter jag här med massa feber känns det som. & även rött öga och ont i armarna. att jag jämt ska bli sjuk..
en sak som bara inte får hända är att bli sjuk på höstlovet. nej fy.

ingen promenad blev det ikväll , ja ni kan ju fatta att jag inte orkade. men duschat gjorde jag nyss o snart ska jag ta tablett igen och ögonvatten.
sen blir det nog bara vilande hela kvällen framför tven. kommer det någon bra film?

tack förästen för alla söta kommentarer om mitt hår! :)

(bilden är från förra hårfärgen)

Söndag 19/10

Pluggat matte [X]
Pluggat engelska [X]
Pluggat engelska verb [ ]
Ätit [X]
Tagit två tabletter mot magkatarren [/]
Skölt de röda ögat två ggr [/]
Gått promenad [ ]
Duschat [ ]
Sett reprisen från idol [X]

Dagens låt ; Kanye West - Love Lockdown




hihi hittade denhär bilden igår i blocket när jag ritade.

Stackars mig.

vaknade upp med tisse brevid mig. sved i ögat och skickade ett nej till jennifer om att följa med till stan. gick upp o ögat var rött! fan. varför är jag aldrig helt frisk? tycker synd om mig själv här..
nej men nu ska jag gå o ta min äckliga brustablett mot magkatarren som jag tror kommer snart försvinna. och dränka ögat med ögonvatten. fan.. får inte ha linser på länge. jag tänker inte gå med mina brillor! envis,jagvet.

nä. hejdå. idag ska jag plugga, äta, och vila. vad ska ni göra? :)

Vatten

fy vad tråkig kväll. båda tv apparaterna är upptagna och jag har bara legat i sängen o ritat lite.. hade ingenting o rita, så nu får ni ge lite förslag ;)
mobilen har jag blivit arg på också. jag skickade sms till några o kände mig dissad när ingen svarade. men efter en halvtimme får jag alla på en gång + sms från folk som skickat för ca 2 timmar sen (!!)
jaja. två bilder kommer nu och sen ska jag försöka ta en tv. puss

är det bara jag som tycker vatten bilder blir så fina ?

Avundsjuk på syster.



hon ska först på tjejmiddag & sen fest. - jag vill också!
hon får fixa sig till en fest. - som jag inte har gjort på jättelänge.
hon är arton. -om 121 dagar är det bara tre år kvar..


 

jag tycker jag borde gå på yoga och röra på armarna. eftersom jag har så jäkla ont!
jag vill fylla år. åh vad jag längtar.
jag vill åka utomlands och bli bruuun.
jag vill ha lov. nununu.
jag vill få presenter.
jag vill ha rakt hår .

Färgat och klart.

 
Before         and         After

håret är fortfarande lite blött och bilden blev inte så bra. men jag är nöjd! :)

Hejdå ...

... mitt typ ljusa(?) bruna hår.

godmorgon! sovit gott? det har jag iallafall :)
imorsse blev jag såklart väckt .. av tisse somvanligt. igårkväll när jag skulle sova så roppade jag bara på henne så kom hon springande bakom mig och in i rummet o upp i sängen, haha. hon skulle bita på mina toffsar imorsse somvanligt (frukost för henne?)
jag gick iallafall upp vid halv 10 och har käkat två mackor. ont i magen har jag idag igen också. suck.
menmen, nu ska jag gå o fixa mig och sen åka o köpa hårfärg :)
vad ska ni göra idag?

Fredag, lördag & söndag.





Lördag & Söndag

färga håret. lycka till till mig
plugga på engelskan (prov på tors?)
plugga på matten (prov på mån)
träffa tjejerna
sova över hos evelyn
(om jag pallar)
bli bättre i magen
sova myckemycke
(blir sjukt trött av tabletterna.. jäsp)
bli bättre i handleden .. vilket jag aldrig kommer bli









min kväll har jag suttit framför tven och kollat på idol. och även spelat kalaha (stavning?) med kristin och käkat massa glass i stora lass trots jag sitter här med en långarmad tröja, en långarmad kofta och en stor tjockiströja + jeans, strumpor och sockor, tihih. fast glassen var inte så snäll eftersom jag nu har ett sår på tummen..
snart kommer syster och hennes kille hem så jag ska ta o gå till tven igen. pusspuss.

Är det halloween nästa helg?

Dagen har varit som alla dom andra. på slöjden fick jag hjälp med min sminkpåse. eller hon sa "ja men klipp kanterna sen viker du det ut o in" men jag fattade inte ett piss eftersom jag hade gjort fel och fick sprätta.. hihi duktig jag är , jag vet. jonny kom också in till syslöjden, haha ovanligt. men vi pratade om halloween. det är ju nästa helg (eller var det då?) jag vill iallafall hitta på nåt då :)
på idrotten var jag inte med pågrund av min magkatarr och illamående. kollade på när några killar i klassen spelade pingis och dom andra badminton.

Dagens ;

blå jeans - nelly.com
vit 3/4 tröja - ginatricot
grå kofta - cubus
svart halsduk - ginatricot

Outfit


orientering ;
svart linne - bikbok
blå munkjacka - cubus
svarta mjukis - stadium

språk&utvecklingssamtal ;
blå jeans - nelly.com
grå t-shirt - ?
röd munkjacka - antons (spåk)
svart tjockiströja - stadium (utvecklingssamtal)

nu måste jag byta om till balettkläderna! puss

Blöt blöt blöt hela dan.

hellu.
precis kommit hem från typ ett halvtimmes utvecklingssamtal. det gick väll bra tycker jag. vi pratade mest om teckenspråk & läsning. menmen, inget ni behöver veta :)

idag började dagen med att jag gick till tåget med mikaela och jennifer och där mötte vi alla andra. hade orientering i rudan & det gick väll .. bra? skulle gå med hannah , men vi gick med mikaela, jennifer och jonny också. jag gick runt o fattade inte kartan med jennifer, medans hannah och mikaela sprang runt som galningar och sprang förbi dendär oranga saken (haha vad heter det?) . och jonny var väll den enda duktiga. han kunde minsann läsa kartor och hittade alla :) men han var den enda som klagade om att det var kallt. haha för han hade ramlat 4 gånger, haha ;D
efter det fick vi springa till tåget

och sen tog vi bussen hem till hannah. jag, jennifer och hannah alltså. där vi bytte om och kollade på tv och lyssnade på bästa musiken hahaha!
sen gick vi till skolan igen efter 1 ½ timme och käkade lite lunch.
sen fick jag och evelyn gå till spanskan och kolla på en spansk film (någon som vet vad den handlade om?) jag satt bara där och såg inte texten eftersom folk satt framför mig..
sen fick vi sluta och jag gick hem, la skorna på elementet och sen fick jag somsagt gå till skolan igen.

det får nog bli balett ikväll. fast kommer ta det lugnt som satan. så jag inte spyr ...
nu ska jag nog städa rummet lite. bilder kommer senare ikväll.
pusspuss

Bröderna L får mig att lyssna på deras låtar.

Imorsse skickade viktor denhär låten till mig som jag är kär i nu. visst har jag hört den förut och älskade den lika mycket då.
& anton har fått mig lyssna på den här låten eftersom han alltid går runt o sjunger på den..

har precis duschat och snart åker jag och pappa iväg. jag ska bara kolla på när dom andra tränar i dansgruppen. och får försöka ha ett bra minne så jag minns dem nya stegen, hehe. hoppas bara jag inte får värsta krampen i magen eller något sånt tråk.
men nu måste jag gå o dricka något.. mår illa!
pusshej. vad tycker ni om låtarna ? ;D

Jag vill ha helg!

sitter här o fryser.. fy! jag måste tillbaka till soffan snart där täcket ligger. jag mår illa, har ont i magen och fy. nej jag vill inte ha magkatarr lägre. ikväll tror jag att jag skippar dansträningen. åker nog bara dit för att kolla om dom gör nåt nytt så jag kan träna lite hemma.

imorgon är det ju orienteringsdag & sen film med hela spanskagruppen (alla kommer skrika hela tiden? - yes. suck) & sen halv 5(?) ska jag på utveklingssamtal - fy vad tråkigt! jag hatar verkligen utvecklingssamtal.. och nu speciellt eftersom jag inte är speciellt duktig i skolan nuförtiden.. och senare mot kvällen är det balettträning som jag får se om jag ska gå på den.

jaja. idag har jag bara suttit framför tven hela dagen. såg nyss en film som hette "tretton" tror jag. den var väll rätt så bra, jag var så trött så orkade inte se klart på hela , så vet inte hur den sluta haha. menmen.
i helgen ska jag iallafall färga håret. det får bli mörkare. och jag ber att det inte blir rött som det brukar bli... sen vet jag inte vad jag hittar på. kanske ut o träffar några? :) träffas?

Somnade..

till beckfilmen. haha det var olikt mig. menmen , satt med täcke runt mig och kollade somsagt på beck-monstret och hade misse på magen. sen somnade jag helt plötsligt o vaknade för en timme sen och sen la jag mig ner eftersom jag hade fått ont i nacken o sov i en halvtimme. nu sitter jag här o har lite ont i huvet. har bara käkat en macka halv 9 och puttelite glass runt 10. ska nog äta lite lunch snart..
jaja. nu blir det ellen och vila lite till. ikväll får jag se om jag går på dansträningen, kommer antagligen inte få.
pusspuss

Idag blir det hemmadag.

Usch, när jag vaknade upp hade jag så jäkla ont i magen. fy alltså. har även ont nu , men har tagit den äckliga tabletten mot magkatarren och hoppas att den hjälper snart..
jaja orkar inte skriva. ska kolla på vakna med the voice nu. puss

Lista.

tråkigt. ont i handleden som satan. och min medicin jag ska ta varje morgon&kväll mot magkatarren smakar USCH. om du är intresserad av mig läs nedan ;
- JAG VILL KUNNA SPELA GITARR.

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
2, och en på toffsen
Vilken svordom använder du mest?
Fan
Äger du en iPod?

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06.16 men såklart ska jag somna om hela tiden (både igår&idag)
Hur många resväskor äger du?
ingen
Var köper du dina matvaror ifrån?
konsum
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
beror på
Vilken var den senaste filmen du såg?
se upp för dårarna som var på tv för nån dag sen
Har någon av dina vänner barn?
räknas syster som vän? :p
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
det jag hade råd med
Har någon någonsin kallat dig lat?
haha ja, ofta. 
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
någon bränd tror jag
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
chokladmjölk
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
hm. kanske kanske inte
Använder du huvtröjor?
Japp
Kan du vissla
haha det vet nog alla att jag kan (a) 
Har du någonsin deltagit i en demonstration?

Vem var den senaste som ringde dig?
äh.. haha jag ringer alla så minns inte vem som ringde mig senast.
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
ingen aning. särkert.
Tittade du på tecknat när du var liten?
jaaa
Hur många syskon har du?
4
Vilken film kan du alla replikerna till?
alla beck filmerna
Äger du några band-t-shirts?
nää
När flög du senast?
länge sen.
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
två typ 
Läser du för skojs skull?
Nej, eller isåfall tidningar
Pratar du några andra språk?
räknas teckenspråk?
Diskar du din egen disk?
nä - lat
Har du gråtit offentligt?
Ja
Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär dator
Försöker du alltid lära dig nya saker?
alltid? nej
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Ja, en tatuering nånstans & en piercing i naveln
Har du några tatueringar eller piercingar?
bara piercing i öronen
Kan du kasta macka?

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
skulle jag nog
Har du en blogg?
haha yes
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partners?
Snäll, rolig, charmig
Gillar du din boendesituation?
nej
Vilken är din favoritfrukt?
hm .. alla
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
nej. kanske för en timme. sen käkar jag godis
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
femtooooon :)
Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
...
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
kom på det bara antar jag? 
Gillar du senap?
nej usch. 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
kanske
Sover du på sida, mage eller rygg?
blandat
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej
Tycker du om att krama folk?
Nej, jag älskar det.
Skulle du säga att du är trendig?
Kör på min egen stil.
Har du en digitalkamera?
yes
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
äh . följt med men sen sagt att jag inte var intresserad. 
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
ingen vad jag vet?
Vad är du allergisk mot?
dumma pojkar
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
nä ..
Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
ingen aning. vincent typ
Vad var den senaste musik du lyssnade på?
Seconhand Serenade  - Your call . anton, fan dig.

Magkatarr

tjingeling sötisar.
idag blev det doktorn på engelskan och jag fick vänta ett tag, men när det väl var min tur fick jag kliva in och läkarn babblade bara om min handled, men så fick jag prata.. haha. han fick klämma lite på min mage o kolla i halsen o sen ställde han några frågor. det visade sig att jag fått magkatarr. fast han skulle skriva ut brustabletter till mig som jag ska ta i en vecka och enligt natta är dom asäckliga.. fy.
aja, dagen var inte så speciell. räknade hur många gånger jerry tappade pennan på en lektion ; 7ggr. och på lektionen efter bara 2ggr. haha så smidig :)

nu lite bilder.. alla är klickbara!

1. söndagskväll - kunde inte somna
2. söndagskväll - tisse var på glatt humör
3. måndag -
4. måndagskväll - riktiga sanningen. nu ser ni hur lockigt hår jag egentligen har ..
5. tisdag - dagens outfit. leggins, svart linne & grå kofta

Nattelinattnatt

Du är ett stort fet skämt. jag skrattar åt dig.


nu måste jag gå o platta håret och sen försöka sova.. så jag inte försover mig imorgon också(!) nattinatt.

I Will Follow You Into the Dark

Vet ni varför Ne-Yo heter Ne-Yo?


För hans föräldrar kunde inte bestämma sig och sa
nej jo nej jo nej jo

hahahahahahahaha.

Fan ...

... jag måste börja lyssna på mamma mer alltså! haha.
åt nyss makaroner o beanissås.. fy vad jag mår illa nu! skulle lyssnat på mamma - bara rostat bröd med bara smör. hm, aja, man lär sig något för varje dag som går.

Dagens låt: wiseman
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: mascara, foundation, puder
Dagens klädsel: sönderklippta jeans, grönt linne, vit kofta
Dagens (kvällens)planer: sooooova. med tisse :)
Dagens händelse: skolan
Dagens prov/läxa: nada
Dagens längtan: nyår
Dagens dummaste: magen
Dagens sötaste: tisse
Dagens vill ha: födelsedag
Dagens köp: inget
Dagens godis: inget
Dagens dricka: vatten
Dagens mående: dåligt
Dagens fråga: enkelt jobb för mig som jag kan tjäna pengar på ?

Illamående

hejhej . kom för 20minuter sen hem från skolan. jag gick efter so lektionen och skippade idrotten. eftersom ända sen imorsse har jag mått illa. och nu vill jag bara spy.. mamma har ringt och det är nog någon "jävla infektion" som hon säger, i min kropp. varje gång jag äter mår jag illa men ändå vill jag bara äta och äta. + jag har ju frysigt oerhört mycket dem senaste dagarna. till frukost idag blev det inte någonting, och till lunch bara några makaroner.. men nu hemma har jag tvingat i mig ett rostat bröd. och ska nu se på ellen igen :)

för övrigt, hur mår ni en sån här härlig? måndag? :)

krya på dig jennifer också :) <3

Jag önskar mig 4 saker + massa kläder.


Rubriken är vad jag vill ha.
mobil, plattång, en hundvalp & gitarr.
plattången har jag visat mamma och hon sa bara "jaha" hihi. sen när jag sa att jag hade läst en bok om en tjej som ville ha en hund så fick hon ett koppel i födelsedagspresent och om hon gick ut med det i två veckor, varje morgon, varje lunchrast och på kvällarna skulle hon få en hund. då sa mamma "haha ja det var ju ganska smart". men knappast att jag får en liten hundvalp.

idag åkte jag, bror & mamma först till länna c för att tydligen kolla på en tv eftersom den i köket har gått sönder. men nej det blev ingen. utan bara en korv till mig och bror och batterier till min mp3. sen åkte vi och släppte av bror för han skulle träffa en kompis , & så åkte jag och mamma till handen c. gick in på cubus där jag köpte en gullig liten grå kofta. rea så fick den för 150 istället för 199 :) sen hemma var jag på dåligt humör. men eftersom mamma klagade på mina sönderklippta jeans idag så bestämde vi oss för att beställa. så jag kollade igenom hm katalogen och sen skrev vi upp. det blev ett par ljusblåa på barnavdelningen (a) imorgon ska jag bara påminna mamma att beställa också, hihi.
mamma har även varit snäll och bakade chokladmuffins till mig eftersom jag var så sugen på det.. hihi snälltsnällt. & goooda var dom också :D


till höger ; dagens outfit
till vänster ; nya tröjan
+ mitt hår var jättefint lockigt idag :) thihi.

"/

trött
ont
vill äta
inte hungrig
mår illa
dåligt humör.
hejdå.

Söndag

igår kunde jag iallafall vara vaken lite längre än vad jag orkade. för beck var på tv4+ hihi. så jag somnade nog runt kvart i 12 eller nåt.

idag är det söndag. allas hatdag eller hur ? (; haha jo min är det iallafall. dagen innan skolan och sista dagen på helgen - ucsh.
idag ska jag och mamma somsagt till handen c. jag har kollat på cubus.com och älskar alla jeans. såklart kommer inte jag ha råd med några , menmen. vi får se vad jag köper idag, om jag ens köper något. vad ska ni göra idag? :)

nu är jag så hungrig att det ska bli en nyttig frukost. varför är jag bara hungrig på morgonen på helger men inte vardagar?

Julönskelista.

två saker änsålänge. men mycket mer kommer komma på min julönskelista.
rosa plattång från eleven.se (det är ju bara ett måste, thihi)
mobil !!! (haha nu har jag haft min dåliga i 3år. tycker nog att päronen borde ge mig en ny..)

imorgon ska jag och mamma till handen c. för att mest köpa onödiga saker (enligt mig) , alltså mat, batterier och sånt tråkigt, hihi. men jag ska ta med mig dom 200kroner jag har (om jag inte har mer?) och köpa något jag behöver. det kommer antagligen bli någon grå mysig kofta eller ett par jeans. det måste iallafall bli mitt nästa köp.

nu måste jag gå eftersom syster vill ha datorn.
vi hörs imorgon. puss & godnatt <3 glöm inte att sova sött & klicka på knappen här över till höger ;)

Höst

klarade inte av att sitta inne hela dagen så innan middan blev det promenad med kameran. tog typ 10 bilder men två får ni.. thihi.


och vill säga grattis mormor på 78års dagen. jag saknar dig , rip <3

Tråkigaste Lördagen.

vaknade först av att kristin tog platttången ur mitt rum kl 9.20 och lite senare gick jag upp. käkat frukost och redan svullat. sen har jag bara sett på tv och nu beck-spår i mörker. riktig tråkig lördag! internet funkade inte imorsse heller, darför har jag inte kunnat skriva, men nu när pappa kom hem fixade han det.
ikväll hoppas jag att någon vill träffa mig. menmen, vi får se med det.

kommer det förästen någon bra film på tv ikväll ? :)

gjorde om bilden till en vinterbild.. haha lyckades jag ? :p

pictures on me


hade skoj med photoshop.

nej nu är jag en riktig datanörd. suttit här i flera timmar känns det som.
ska svara på era kommentarer och sen gå.
puss!

Mina ögon orkar inte..

Dom orkar inte mer..
jag somnar när som helst. åh vad tråkig jag är som tänker gå o lägga mig snart. men åh.. jag ska klara mig uppe! haha.

jag sitter iallafall här och snackar med bästis jerry & hans kompis monkkey@ . haha dom bara frågar vad jag tkr om dom osv. menmen, humor har vi iallafall ;D nooot (:
aja, haha jag har ingenting o skriva. imorgon ska jag följa med syster och mamma till farsta för syster ska klippa sig. och medans kan väll jag gå runt i affärer o kolla lite.. sen hemma blir det väll bara chill - åh vad tråkig helg det kommer bli. någon som kanske vill träffas en snabbis imorgon så hör av dig!

nä nu ska jag ta o snacka vidare .. med micke och jocke också (:
pusspuss & sov sött. själv ska jag försöka slänga ut tisse från rummet innan jag somnar så jag slipper bli väckt hihi.

Ge mig gitarr, bra låt och text.

Åh vad jag vill kunna spela gitarr. och sjunga. men anton.. fan vad du ska lära mig alltså :D jag tänker tjata på min musiklärare (Martin) om att vi ska spela gitarr på torsdag, thihi. eftersom vi är ju ändå klara med låtarna vi sjöng/spelade. hoppas bara han lyssnar på mig .. vilket han inte kommer göra , menmen.

ikväll blir det idol. jag vill äta gottgott. men jag är inte hungrig.. haha jobbig situation. men det får nog bli lite glass (:

oj! nu börjar det ju ! pusspuss.
glöm inte att klicka på prenumerar knappen här över till höger ;) haha


bild ritad av kristin på mig igår.

Längsta jag har sprungit på länge..

Morgonen började med att tisse först bet på mina tofsar på armen, sedan på mitt finger och sedan rev mig på handen för att jag skulle vakna. haha ibland tror jag att hon tänker som en människa.
jaja. skolan somvanlig typ. på svenskan fick vi renskriva våra "referat" texter och sen hade vi engelska, bild - där vi skulle rita av varandra typ. jag skulle sitta i mitten en gång med silje och dem andra skulle rita av. :( alla klagade på att jag såg konstig ut.. hehe. efter det lunch - 2 mackor. sen när vi väntade på att slöljden skulle vänta blev det brandalarm , men när vi kom in började slöjden - tråk. satt mest o ritade , blandannat anton haha.

sen idrott , då vi skulle springa två varv runt eljuspåret (4km) på 30minuter för att få VG. jag fick springa ensam eftersom dem andra tjejerna fick springa på tiden innan och jag fick inte följa med. menmen , det gick väll sådär. nästan vg typ, eller haha ja typ. på andra varvet såg jag också jennifer o hannah en bit framför mig så jag roppade på dom och sen sprang dit. så jag o jennifer sprang tillsammans hela vägen tillbaka.

jag säger en sak - man orkar inte springa när man har huvudvärk och dålig kondition! jag höll på o svimma några ggr kändes det som..


hemma har jag duschat och käkat en mandarin. nya frida tidningen har kommit och ikväll ska jag nog svulla framför tven.
imorgon vill jag träffa någon - träffas? :) och på söndag ska jag nog försöka springa, man känner sig så stolt efter .. thihi.

pusspuss /

http://karii-n.bilddagboken.se/p/upload.html?

Sådär .

Nu har jag ändrat headern ännengång och är nöjd nu :)
Förut ;
Innan ;
Nu ;

vad tycker ni?

sjunga - inte min grejj

dagen började med försovning till 07.10 då mamma kom in till mig och fråga hur det var från igår.. jag sa att allting var bra men fick ont i huvet då jag sprang upp för att hinna fixa mig. och hon åkte till jobbet. gjorde en inbakad fläta eftersom jag inte hann platta håret. sen dränkte jag det med hårsprej och tog lite smink osv. smsade jennifer om vi kunde gå 10 i istället för kvart i, och det kunde vi, fast då hade hon så ont i magen att hon stanna hemma. så jag gick runt kl 8 istället .. skoldagen pallar jag inte berätta exakt. men till lunch blev det lite ris och någon konstig kycklinggryta till mig. och efter mådde jag såklart illa. och mamma säger att "jag har för liten magsäck, som gör att jag mår illa". sen sista lektionen hade vi musik. vi fick öva på våra låtar som vi två grupperna har. och sedan spela upp för varandra + vår musiklärare spelade in och sen fick vi lyssna. jag gillar inte min röst.. nej, att sjunga är inte min grej. men anton sa "du är bra på att sjunga. du borde satsa på det" eller något sånt.. äh, hihi nej. jag satar på dans här ;)

och för att nämna dans. ikväll är det sista balettträningen, snyft. jag vill ju dansa hur mycket som möjligt.. men nu blir det bara en träning varje vecka, och det är showdansen. jag vill börja på moderndans.. hihi, men ååh varför är det så dyrt ? :( man blir ju besviken..

& jusste! idag när jag kom till skolan kom mikaela fram till mig och gav mig en svart halsduk. jag bara "vadå. vems är det här?" haha fast det var ju min.. som viktor hade gett till henne för att ge till mig. eftersom jag glömde den där förra vintern. haha jag som har letat runt i hela huset + skällt på kristin eftersom jag trodde hon hade lämnat den hos någon av sina kompisar.. thihi sorry sis.

men nu ska jag nog ta o försöka få i mig något och se på tv. inga läxor, förutom engelskan då.. men den behöver man inte plugga så mycket på .. hoppas jag.
pusselipusspuss

hemma från dansträningen

vi gjorde inget nytt idag. bara gick egenom micel jackson dansen och sen ska vi göra timberland dans. men gud.. haha jag har blivit så ovig! ska nog börja med yoga härhemma.. eller iallafall träna ljumskarna och ryggen på min stora boll som jag har :) vet bara inte när.. eftersom jag har fullt upp typ hela tiden med skolan och massa annat. jaja jag får försöka när jag har tid.
jusste. på vägen till dansen satt jag med massa kläder + vinterjackan på mig. ändå satt tänderna o dallra.. snart kommer väll snön också , uschofyoblä.
när jag kom hem låg en lapp på bordet i köket där det stog karin med stora bokstäver och sen en massa liten text under. tihihi det är mitt jobb! :D har inte orkat läsa.. men får nog ta o göra det efter jag har skrivit. det är att sälja tidningar typ, haha. jaja jag vet inte riktigt hur mycket jag känar och när jag ska göra det. menmen, mer info kommer imorgon.

nu när jag letar på youtube och kollar vem som vann so you think you can dance var det tydligen Joshua. fett efter jag är haha menmen, missade dem senaste porammen , så jag skyller på det (aa)

kolla runt 7minuter. haha jag är en sån person som ryser av sånt.. thihi

puss & nattinatt. lång skoldag imorgon (eller?haha jag venne) + balett för sista gången imorgonkväll.

Inte på humör

Dagens låt: joe - gotta find you (vem mer än jag är kär i den låten?- alla!)
Dagens frisyr: knut
Dagens smink: mascara, foundation
Dagens klädsel: mörkblå jeans, svart linne, grå adidas
Dagens (kvällens)planer: showdans träning
Dagens händelse: skolan
Dagens prov/läxa: hade svläxa, men glömde. noprovet gick det väll sådär.. och soprovet sämst
Dagens längtan: mamma kommer hem(jag ska få jobb!) & helg - träffas?
Dagens dummaste: spyan (inte min) & pannkisarna
Dagens saknad: förr
Dagens jobbigaste: frågestund när jag kom hem "hur är det","hur är det med handleden","har du några läxor","ska du dansa ikväll"
Dagens bästa: Godkänt på spanskaprovet
Dagens sötaste: mammas sms! thihi <3
Dagens vill ha: sommarlov & julafton & födelsedag
Dagens tråkigaste: so;n
Dagens köp: inget
Dagens godis: inget
Dagens mat: 3pannkisar
Dagens dricka: vatten
Dagens mående: bra först & nu mår jag illa och bara surar över allt.
Dagens fråga: Någon som vet hur man kan lägga fler bilder på samma bild + text i photoshop? :s

woho. sista kvarten innan jag gick till skolan va att leta efter örhängerna och dom låg mitt framför mig trots jag sprungit runt i rummet som en galning.. typiskt mig.

mycket jag vill.

systrarna chokladmonstren
bakade kladdkaka och vi vågade inte gå till grannen för att hämta 2dl mjöl, så jag ringde jennifer och hämtade det hos henne. sen efter en stund hade hon glömt no boken i skolan så jag kopierade sidorna och hon kom o hämta den. haha det är ju tur att man bor grannar ;)
men kladdisen var skitgod! :D haha. fast shit vad mätt man blev.. hihi det får bli promenad halv 8 så jag är hemma kl 8 då idol börjar :)

har smsat mamma om dedär jobbet.. att plinga på varenda en och sälja grejjer. men hon har inte svarat men jag hoppas hon gör det snart. - för jag måste ha pengar!
vill göra massa grejjer.. och såklart ska allting kosta pengar. varför? varför kan inte allting vara gratis för en dag? det skulle vara uuuunderbart. haha eller hur :)

nu ska jag läsa massor med bloggar.
och ni får ta o kommentera lite här nu ;)
pusspuss

godkänt

idag fick jag tillbaka mitt engelskaprov på halvklassen. fick godkänt :) woho. + min lärare sa att hon var mest överaskad över mig eftersom jag har verkligen problem med engelska .. thihi. hoppas bara det går bra nästa engelskaprov också :) men det får vi se.

imorgon har vi noprov. kommer inte gå bra. men jag ska försöka göra bra ifrån mig .. och hoppas verkligen att jag inte får göra om det! vi får se.

men jag ska nu komma ur det här varma rummet o plugga lite tror jag. ikväll när mamma kommer hem ska hon leta efter en grej till min handled.. eftersom jag fortfarande har ont sen sommarlovet "/

aja. pusspuss. haft en bra dag förästen? :)

Typiskt!

åh suck. jag gick ut och träffade jennifer. och vi skulle åka o träffa christoffer. men så dör typ hans mobil o vi får inte tag på honom - typiskt! så vi går till konsum istället och möter victoria, frida & emma, där vi säger hej till dom o sen köper jag choklad (a) haha det är ju måndag .. sen gick vi hemmåt o stog ute i en timme eller två, tills vi frös ihjäl och lite till.

nu sitter jag hemma o mina händer är till is - jag måste köpa vantar !!








bara jag som längtar till halloween?

haha jag har inte ens någonting planerat då. men jag vill ut med några sötisar och spöka ;D haha de skulle va najs. menmen, ni får säga till om ni vill träffa mig då :)







nu borde jag plugga. men nej jag gör det imorgon.. thihi! ska nu sätta mig framför tven. puss

Namnsdag ; Jennifer

grattis till lille jennifer som har namnsdag idag :D http://jjennufers.blogg.se/
darför ska jag vara med henne ikväll och käka bulle :) haha. vi ska även träffa christoffer äntligen! eller ja.. jag hoppas vi kommer träffa honom som e bestämt, menmen man vet aldrig vad som händer.
skoldagen har varit somvanlig ..typ. på morgonen ville mikaela att någon skulle följa med henne till doktorn så jag gjorde det. vi satt där uppe och väntade i en timme. sen när det blev nummer 41 (hennes nummer) går en tant in hos doktorn! haha mickan dampade lite och det var konstigt att dem hade samma nummer.. menmen, hon skulle kolla ögonen för dem var röda. innan var det också en gubbe som satt där. han och en gammal tant snackade om tysk humor. hahah ! åh , så rolig ska jag också bli när jag blir en gammal gumma :)
sista lektionen hade vi idrott, körde lite olika lekar. men jag gick mest lite efter och inte fattade någonting :)
nu hemma har jag tagit en lång dusch o ätit lite.
borde plugga till noprovet, men jag orkar verkligen inte. fattar ändå ingenting. menmen.


dagens outfit ;
vitt linne - affär i new york
mörkbrun kofta - kristins, hihi
svarta jeans - bikbok
haha vad mina armar ser stora ut på bilden :o

Slappat

idag har jag kollat på tv, kollat på tv & kollat på tv.
the hills från typ 13-16 och sen reprisen från idol.
ätit lite pasta till lunch, två bullar till mellanmål och två mackor till middag.
frysit hela dagen har jag också gjort och gått runt med täcke - jag ber att jag inte kommer bli sjuk igen!
.. och nu har jag ont i huvet och är törstig.

Dagens vill-ha:
enkel vit långarmad V-ringad tröja
svarta jeans
mörkblåa jeans
vit och/eller grå cardigan på cubus

jag tror jag ska ta imot jobbet mamma sa..om jag fortfarande kan ta imot det(?) haha fast jag inte vill. det var att plinga på varenda en & fråga "vill du köpa ...?" för jag måste ha pengar! klarar mig inte utan.. thihi.

kalles kaviar Jesper Blomberg


han eller Robin B måste väll ändå vinna idol 08.
eller vem vill du ska vinna idol ?

Gårdagen i bilder


1. först skulle vi se tropic thunder på söder. och vi sa att vi var 15år men han trodde inte på oss så vi fick pengarna tillbaka och åkte till sergel och såg get smart.
2. väntan på att bion skulle börja ...
3. ... la jag & jennifer vårt gottgott på golvet för att inte äta upp allt innan. snackset låg sen under jennifer stol för hon råka putta ner det. haha!
4. jag lärde även jennifer att man ska slänga skräp i papperskorgen.
5. och sötistjejerna tyckte det blev lite långtråkigt när vi väntade. hahaha så skön bild!


var hemma sen i 20minuter till kl 19 med teodor som ville äta upp min mobil


sen gick jag ut med jennifer, mikaela, hannah & therese. först blev det konsum att köpa lite gott o sen blev det massa foton.
1. hade skoj med kameran ;D
2. :D
3. hannah blev mobboffret efter hon hade mobbat alla andra idag, haha :D
4. therese var både smidig ...
5. ... och galen!
6. böghög :)
7. mongo och ful tycker jag att jag borde få vara ibland.. haha!

sen gick vi hem till mikaela och skulle egentligen sova där. men både jag&jennifer mådde så illa att vi gick hem runt 11 och jag somna bums.
underbar lördag.

Tjejdag

Var berädda på massa roliga och fula bilder senare idag från igår :D

jonas brothers

har kollat på disney channel med filmen , ja vad hette den nu då :o haha jaja jonas brothers var iallafall med. & åh vad kär jag blev.. hihi! så underbart söt&snäll. sån pojkvän vill man ha (aa)
jaja. mer under kväll har inte hänt. varit lite med systersson & åååh, han är så söt! hihi. och när kristin gjorde smoothie så blev han rädd o kröp fram till den och grät. haha konstig liten krumelur (a)


1. tomater är goda
2. haha kristin ville ta sönder mina byxor mer så hon hämta saxen o såhär blev det.. mh fint va? NOT.
3. dagens skolfoto-outfit
4. kristin sjöng "ja må hon leva" med en påse i handen och jag trodde det va nåt kul.. men de var ett halvårs linser - kul, not.
5. jag

nu ska jag kolla lite på tv o sen måste jag hoppa i säng. ska upp runt 9 imorgon.
först söder-bio, pizza, svull, övernattning.
nås på mobilen hela dagen, så ring för fulla muggar ;D haha.
pusshej! <3

Skolfoto, Kaffelatte & Fredag

vaknade imorsse o plattade håret oderntligt. eftersom det alltid blir lockigt när jag går till skolan, så gick jag med vinterjackan idag igen och hade den uppdragen hela vägen till hakan och luvan på - haha! men det hjälpte :) jag kom till skolan med spiktrakt hår och vi hade dirket skolfoto. blev inte så nöjd med självfotot, menmen, hoppas ja blir nöjdare med klasskortet :)
gick hem runt 2 & skippade idrotten eftersom jag mådde illa. hemma har kristin tvingat i mig kaffe latte eftersom både hon&jag vill gilla det..haha. det smakade väll, hm jag vet inte riktigt. men var inte så sugen , så fick slänga typ allting, hihi. får helt enkelt prova en annan dag :)

ikväll kommer mamma hem med systersson teodor & han stannar ända till söndag.
imorgon blir det en hel tjejdag. ska träffa alla tjejer & hitta på massa skoj. så kommer inte vara hemma på hela kvällen/natten imorgon. min pojkvän hänger med hela tiden, så massa bilder kommer det bli (;
vad ska ni göra i helgen? :)

nu ska jag ta o göra om lite bilder. dagens skolfoto-outfit & massa andra bilder kommer ikväll.
pusselipuss!
89dagar kvar på året.. bara jag som tycker det har gått otroligt snabbt? :o

lalalalalalaaa

spanskaprovet gick nog inte så bra. chansade på allting, så kanske får ett rätt? no-omprovet gick iallafall bättre. tror kanske nåt litet fel. på musiken fick vi fortsätta med vår låt. jag tycker inte jag är bra på att sjunga. men tydligen så säger min musiklärare till mig hela tiden "du har en jättebra röst till denhär låten". hihi man blir ju lite glad. 
efter skolan gick jag, jennifer&mikaela till bussen o stack till handen c. jennifer köpte mascara och jag två nagelack - lila&svart. påvägen hem mötte vi clara och carro. och hela vägen satt jag surig eftersom jag har asont i magen! :( hemma stog jag utanför dörren, det var låst. jag plingade på tre gånger, och tänkte ringa kristin o kolla om hon kunde öppna dörren, men så var mobilen död och där stog jag. men så kom pappa precis från jobbet o öppnade :) tur! annars skulle jag nog försöka öppna grinden och bryta mig in genom ett fönster - haha!

nu har jag käkat en macka. och har fortfarande asont i magen..
om 5 minuter börjar the hills och jag ska nu måla naglarna svarta och plugga på engelskan som vi ska ha prov på imorgon.
jusste! skolfoto imorgon. vad ska jag ha på mig? :o något förslag på färger som passar ? ;)
ikväll är det balettträning också.. ska försöka att gå på den. även fast jag inte orkar. & jag har frysigt hela dagen idag också.. vad är det med mig? kanske börjar bli sjuk eftersom jag hade lite feber igårkväll på dansträningen.

& nu ringde mamma o sa att hon inte hinner laga middag :( jag som ville ha spagetti o skinksås som hon skulle fixa.. och orkar jag verkligen ikväll? jag vet inte.. åååh va jobbigt de blir nu. bara två balettträningar kvar så..
jaja. pusshej

fy på mig.

hade lovat mig själv att sitta vid datorn högst en timme - ofta!
idag skulle jag plugga vid datorn .. ni kan ju gissa vad jag gjorde. fy på mig.
menmen. nu ska jag till sängen o plugga lite mer på no;n och läsa lite tror jag..

http://www.youtube.com/watch?v=KGRmmEKMop4
låten vi ska dansa till på showdansen :)

pusshej

Kan man ha mer kärleksfull kisse?


bara för att hon inte fick sitta framför tagentbordet. så skulle hon sitta i mitt knä istället och min arm hindrade henne från att komma till bordet. haha, skönaste bilden är ju ändå första bilden! hahahah!

pluggat på no;n.. kan väll rätt så mycket nu på omprovet. spanskan skiter jag iallafall i. jag menar, no kommer jag andvända mer än spanska ,eller hur?
nu sitter jag o övar på engelskaglosorna.. haha går inte så bra.
menmen, ska nu gå o byta om till dansträningen. sen imorgon efter skolan åker jag till handen c. så skriver när jag kommer hem, om jag hinner då! för balett o middag måste jag hinna med också ;)
Puss&kram!

dans ikväll och jag har ont ...

... i handleden igen. typiskt! att jag aldrig blir fri från det! :( suck.
idag har jag frysit hela dagen. fått blåa naglar och darrat och haft halsduk.
ikväll ska jag käka äcklig potatis till middag :( och plugga på spanska och no;n som jag ska ha prov på imorgon. vi hade också rektorn som lärare idag på spanskan - snacka skillnad! man lärde sig iallafall lite för det var så tyst.. :)
ikväll är det också dansträning & sen dusch. skönt :)


tänk så det kan gå av skåpnyckeln..


igår när jag kom hem hade kristin tvättat min stora spegel och städat bland mitt smink och även bäddat sängen ;D


dagens outfit + halsduk

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0