Senaste nytt

Fick hem nytt mobilskal i måndags, samt ett rutigt med spegel på insidan (bästa någonsin)
& två mysvintertröjor i grått idag.
Imorgon hämtar jag jeansen och är ensamhemma till söndag, partey!

NU är vintern här.

Morgonpromenaden. Min fina <3

Amen snälla.

Pluggar som ett litet svin. Är på rätt bana iallafall! För engångskull. Iallafall med ena uppgiften. Projektarbete, medeltiden, älskade medeltiden. Fan vad jag hatar ämnet, varför kunna? Skrivit en av tre(minst) sidor på faktaarbetet, och det återstår en novell på tre-sex sidor, samt en infografik bild. På tre veckor. Lär aldrig hinna. Samt två svenskauppgifter som jag inte är klar med. Men jag tänker iallafall vara fri från skolan på lovet. Så, dags att kämpa! Puss.

Måndagsmorgon

Har en trött hund som försöker få kroppsvärme här brevid hopkurad. Godmorgon måndag.
Skulle ha publicerats imorsse, men datorn tillät det inte.

Fredagsmys med utemiddag & garagefest.

Löningsdag

Betalar räkningar i väntan på att orka städa skrivbordet, gå till konsum och duscha. Ikväll är planerna oklara. Vill ha kul iallafall! Så hoppas på tjejmiddag till en början.. Med partylinnet och nya underkläder. Tummenupp hejhej.
 

22 November.

Åkte till skolan i detta gråa väder och hade en lektion på två timmar, har nu en liten koll på vad som behövs göras och vad jag är klar med innan jullovet. Har lagat superduperstor lunch med pasta och kyckling och hunnit med lite hårinpackning och annat nyttigt. Ut och gå är bara och glömma, det regnar och usch. Imorgon blir det iallafall storshopping (förhoppningsvis) och fasiken vad jag hoppas att jag kommer hem med allt som jag behöver (;
Visitkort by me.

Hej.

Sista långa skoldagen imorgon innan helgen. Eller, torsdagslektion mellan 9-12 och ledig på fredag.
Brabrabra och jag har kommit in i mörkerdepp. Hej.

Vattenbrist osv.

Höll på att svimma igår på jobbet. Från att må skitbra, till att inte kunna stå rakt och se normalt. Fan vad dåligt jag mådde dendär kvarten. Kämpade på iallafall och körde hela passet med tusentals jäspar och stannade hemma idag.
Myser framför tven idag som omväxling från att ha varit borta varenda kväll i förra veckan. På fredag är det finmiddag och utgång. Längtar redan nu, fasiken vad jag kommer må bra! (:
 
- Time for vatten och glass. Hejohå.

Lördagskvällsfika

Åker iväg på kaffefika med Evelyn innan sovsällis. *Bra kväll.

16 November. Roadtrip och övernattning

Gick i skolan två timmar somvanligt igår, och tog en titt förbi Kicks innan jag solade en kvart. Bussen hem kom oväntat samtal och efter mina 4 timmars sömn, fick jag inte sova utan stressa som en liten gris och åkte sen till Norrtälje med Gaston för att lämna en väns far. Kom tillbaka vid 20 tiden efter lite käk och tog en titt förbi ett chillkrök innan jag somnade hos J.
Ikväll får pappa besök så jag sover borta igen, kvällen innan vet jag dock inte vad den bjuder på. Men lika lugn hoppas jag. <3

Gårdagen instagram bilder. Kaanderssson

Nytt i garderoben

Min fina mamma har stickat en ny tröja till mig, gul och fin och fasiken så jag mysigt i den idag under långfotolektionen. Hämtade paket påvägen hem och fixat upp garderoben med lite fint och somrigt/nyårsaktigt. Glittligt linne, svartvit klänning och vit bikini, sitter som en smäck hela bunten! (:

Fotodagen

Lever osv. Fick elstötar igår på axlarna, obehaglig känsla och ingen skillnad, än. Knutar på nacken och på halsen,  och foto hela dagen idag. Höras och synes.

Pretty in pink - Victorias Secret

From my bestbestfriend. <3

What a great weekend.

 
Lördagskvällen bjöds det på bowling och öl med gullevippor i två timmar, innan vi åkte vidare till J.s barndomsvän som hade fest för fulla gubbar. Tiden har jag ingen koll på, men trevligt hade vi och söndagen bjöds det på pantning av burkar (okej jag kollade på..) och filmmys. En sisådär superbra helg som man bara vill göra om utan att få minus på kortet hähä.

Från 26/10

Vilken kväll!

Dagen man håller sig till vatten.

Blev en lyckad kväll igår tillslut! Mötte upp de två födelsedagsbarnen och grabbarna grus + Evelyn i vh och åkte mot Brasserian. Det blev lite fram och tillbaka och några vanliga problem som alltid uppstår när alkohol är med i bilden, men vi alla (nästan) såg ut att njuta och det blev både det ena och det andra. Hem kom jag vid 4, och är idag helt slut.. Oboy, vatten och frukt borde göra susen.
 

9 November.

Är hemma och värmer mig innan jag åker vidare på resten av dagens planer - träffa mamma, dricka kaffe med en vän, fixa vin och hämta hunden. Har precis fått i mig ägg och ärtor (haha bra kombo?) och det känns redan bättre i axlarna efter massagen. Men fy vad det kittlades.. Har några kittel-punkter längst hela vänster sida av ryggen, mådde ett tag där inte speciellt bra haha.
 
Ska ta och diska innan jag börja röra på mig igen. Är bara stressad av att sitta still när jag vet att massor måste göras. Vi hörs.

8 November. Torsdagskvällen

Snart är det fredag!! Wiho. Helg! 
Har spenderat denna kväll med Twilight, nu har jag sett halva av alla tre.. Lyckat. Men med makaroner och köttfärssås eftersom pappa lämnade mig strax innan middagen. Det fick även bli matlåda som nog kommer bli uppäten imorgon då pappa åker igen. Och jag och löken är inte vänner, eftersom den får mig att gråta, så jag avstår helst så mycket som det går hehe..

Dagen är fullbokad imorgon och jag hoppas att inte få stressa allt för mycket, klickade iallafall hem en klänning, bikini på rean och ett glittrigt linne så en lång tur i centrum hoppas jag det inte blir på hemvägen från morgonen. Godnatt <3
 
Äter som en man. Lika bra hehe.

Bestfriends

 

Kyla.

 
Nu när vi, jag och Gaston, har 35 grader i rummet och ändå ligger tätt brevid varandra under täcket så är det dags och ta en dush för att sedan smaska i sig resten av glassen som är kvar från gårdagen!

Bara jag som köper.. Allt?

Efter att jag varit superduktig med sparandet har jag nu lite ångest. Det är både nödvändiga och onödvändiga saker jag köper JÄMT. Ska boka en resa och betalar massage och bowling på fredag.. Nästa helg tänker jag bannemig jobba extra.. Pengarpengar. Jag bara måste.
 
Ikväll kollar jag på Twilight igen. Andra filmen. Somnade igår efter halva, och lär somna vid samma tid ikväll igen. Tur är så går jag bara mellan 9-11.40 imorgon och efter det blir det nog en solning - slösa pengar...

Jag visste det!

Vattumannen
Du måste bara vara lycklig, för här talar stjärnorna om att du ska ha verkligt fin framgång med allt som gäller romantik. Var ändå rädd om dig själv och var bara med den du vill. Nu måste du bara vara glad. För här sägs det att du kan få en extra fin inkomst. Du måste vara duktig och du verkar vara frisk. Ditt leende öppnar dörrar nu i veckan. Pengar ska du ha gott om och någon brist talas det inte om. Vill du pröva ett spel så kan du vinna, Lotto verkar bra. Men här gäller att inte ha för stor insats för vinst.
 
Satt i skolan och pratade med klassvännerna om att börja på postkodlotteriet, eller på hästar, eller köpa trisslotter. Vad nämner inte horoskopet? Har jobbat extra, nästa lön lär vara najs. Dock är det tomt i plånboken idag och Nelly.com bråkar med mig. Menmen, på kärleksfrånten som horoskopet också nämner kan ju stämma en del. Ibland är det läskigt.

Hello vecka 45.

Ska snart tralla iväg i kylan till konsum med hunden min och köpa Ben&Jerrys. Och den ska jag försöka spara i dem närmaste tre dagarna framför de tre Twilight filmerna på tven. Nice!
Fredagen är fullbokad och lördagen kommer min finfina barndomsvän hem som jag tänker tvinga att träffa mig på hel del killsnack med oboy samt grädde. Möms!
 

Fasiken vilken bra vecka. Dansade på idrotten och svettas som en gris i min rödsnygga tröja, och snackade skit med ny vän på teckenspråkslektionen som jag även klarade förhöret galant med! Nu ska jag fortsätta att kolla på solresor. I vinter blir min första på minst 10 år tillbaka, och första utan förälder. Har ni några tips för ett varmt, fint partyplace? :)

Gummistövlar

5 November. En hemmadag.

Beställt festlinne, bikini och trosor. Bara för att. Bara för att jag ville spendera den 100kronors rabatten jag fick av Nelly.com, men som gick ut igår... Även fixat massagetid, läst vad som krävs för att bli tolk, och sökt jobb. Även kikat på solresor då någon billig suktas en del. Vi får se helt enkelt. Bilen får vänta.

Onsdag 31 - Lördag 3. At moms place.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0