24 Nov. Oduktig och Duktig.

Igår, första dagen på veckan, och vi hade sovmorgon, och jag vaknar halv 1. Wiho vad duktig jag är ;-) Men det blev iallafall utvecklingssamtal och sedan åby.
&Idag så vaknade jag i tid och kilade iväg till skolan, kämpade på innebandyn på idrotten och gjorde alla 4 (5?) mål, hihi. Plus övade på Här kommer alla känslorna låten på gitarr. Dock gick det inte så bra på engelskan då det mest blev snack. Och efter det har jag åkt buss, köpt lite grejer, åkt buss, och varit på gården.
Funderar nu på att drick mjölk och sedan lägga mig i sängen & läsa FRIDA . Puss&kram

23 November. Dubbelsöndag.

Lördags kilade jag ut vid 16 tiden med V&R, det slutade med att jag sov på en stol hemma hos P från 05-10. Jag&V tog sedan bussen tillbaka till tungelsta vid 11 och jag vaknade vid 15.30 igen. Då det blev utgång med J, M, J & A, och hem kom vid 22.
Idag vaknade jag 12.30 och detta är darför min dubbelsöndag. Vet inte om det blir något utvecklingssamtal men ut kilar jag nog isf efter det och hoppas på skoj.

20&21 November. Läskigt.

Igår kollade jag på bio. P A, dålig&läskig. Jag vet inte vad jag tycker egentligen. Men rädd var jag nog eftersom jag klämde åt systers hand och även kunde jag inte sova ensam.
Inlägget från igår skrev jag ju att jag skulle ut, jag mötte J som kom för min skull, och det hjälpte under natten, somnade i ett par timmar och nu är man supertrött. Ändå ska jag fixa mig strax och sedan köpa hårfärg bla.
Ikväll blir det nog filmkväll hos E och sen kanske någon hem till mig?

Fy

Jag är supertrött.
Och superskraj.
Ska nu ut mitt i natten till bussen och möta J som måste sova hos mig. Pax för innerst.
Fy vad jag är rädd tack vare skräckbion.
Berättar imorgon. Nu ska jag ut...

Ändrade Planer Varje J*kla Dag.

Igår skulle min dag se ut så som skola, luciacupmöte, utvecklingssamtal, vaccinsprutan. Men det blev stop efter luciacupsmötet. Istället gick jag hem och sedan till gården.
Idag skulle jag till skolan, och sedan skola, gymnasiemässan och bio. Men jag vaknade 11, och ska snart på bio. Efter blir det nog gården eller ringa upp ett par för att ses. Men det beror ju på hur bra filmen är, om jag skräms upp rejält blir det nog träffa någon så fort som möjligt om inte min syster följer med hem. PARANORMAL ACTIVITY.

Nu ska jag försöka fixa bloggheadern lite till och sedan fixa mig.


Make damn sure eller Här kommer alla känslorna(inlägget under) på gitarr för bättre betyg i musik.
Vad tycker ni?

17 November.

Min dator är seg. Min o min är det ju inte. Men den är iallafall seg! Jag som försöker fixa bloggen och så, nejnej, det ska krångla och allt möjligt!

Men iallafall, både igår&idag vaknade jag vid 6 tiden ;-) Duktigtduktigt! Dock inte lika duktig i skolan kanske ;p men det funkar. 4 lektioner idag och det var svenska, idrott, musik & engelska. Musiken ska vi satsa nu på högre betyg genom att spela en låt på instrument. Låten nedan valde jag & vi får se hur det går.


Snart blir det även luciatåg i skolan. Nu på torsdag har vi, B-laget vårat första möte så vi hoppas på att folk kommer. Och sedan blir det lucia med hela skolan också.
Och snart jul . ..snö.

Nu ska jag fixa bloggen lite & komigen, kommentera!

Min Helg & Veckans Planer

I Fredags blev det både Åbygården och tungelsta, stannade till 12 och sedan följde Danne, Max & Kyckling hem till mig och sov över. Snackade ett tag till 03 tiden inne i mitt rum tills D&M somnade och sedan blev jag trött. Men mysigt hade vi det med tända ljus ;-) Morgonen efter sprang dem till bussen vid 14 tiden och jag fixade mig lite för att sedan åka till handen o mötte Sonia & Mikaela. Efter det åkte vi hem till Billy för där var det ett par och sedan blev kvällen förstörd av lite olika orsaker. Men kom iallafall hem vid ett tiden och käkade kladdkaka och sedan somnade jag i 14 timmar (!!)
Idag stack jag iväg vid fem tiden i mörkret och nu har jag världens huvudvärk. Har precis duschat efter kylan ute och funderar på att måla naglarna. Men det får nog vänta tills imorgon skulle jag tro.

Veckans planer :
Måndag; Skola, Åby
Tisdag; Skola, Tung
Onsdag; Skola, Åby
Torsdag; Skola, Tung
Fredag; Skola, Bio med syster kanske
Lördag; Fest?
Söndag; Sova

Någon som kan fixa min bloggdesign? Jag har varken tid, lust eller ork att fixa den själv, hihi.

Helgen grinig.

Igår åkte jag till haninge, och mötte Sonia&Mikaela, vi åkte till Billy i vh och mös, sedan blev det katastrof och vi åkte till stan lite surgia för att se på bio. Jag hatar komidier, och det fanns bara det ledigt, så jag gick därifrån och Frida efter mig. Det blev tungelsta en stund och sedan hem o käka kladdkaka. Inte lyckad kväll men ikväll hoppas jag på bio med syster min.
Love.

Jag vill äta.

Men jag är inte hungrig.

12 Nov.

Jag tvättar åt dig. Jag städar mitt rum. Jag diskar åt dig. Jag bäddar min säng. Jag pluggar. Jag bakar åt dig.

Jag har faktiskt 5 IG varningar i SO, Slöjd, NO, Idrott, Eng (& chans på G i SO, Slöjd(vg?), Eng)
Jag har faktiskt 2 G i Ma, Musik (& chans på VG i Musik om jag spelar upp en låt på gitarr)
Jag har faktiskt 3 VG i Sv, Bild, Hkk (& chans på MVG i Bild)

8;an ; 90p
Just nu ; 65p
Mina chanser ; 105p

Well, mitt gymnasium i Ö, behöver man bara G i Sv, Eng, Matte.

Plugga eller flytta. Jag får väl flytta om du tycker att jag inte pluggar. Vissa lektioner kan gå bra, vissa dåligt. Men jag kan göra bra ifrån mig och alla försover sig lite då&då. Har faktiskt klarat det mesta som jag tyckt är svårt. Men som du vill, jag kan flytta om du vill det.

11 November. Studiedag

Vaknade exakt för 19minuter sedan och nu är dagen förstörd. Jag måste duscha, och sedan ska håret torka, jag måste städa rummet, för det stinker gammal kaffe sen när jag spillde ut allting, och sedan vill jag ut och träffa kompisar.. Åh, dagen är typ fullspäckad! Suck vad jobbigt. Kaffet som jag gjorde nyss är iallafall super och jag kommer bli pigg.
Vad ska ni göra idag?

g[rden

hor skit dator p[ g[rden som itne kan g;ra de orden som ajg vill som ni kanske m'rker . blir s[ tr;;;;tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Vi Började Tolv ...

... Och det var då jag vaknade. Haha, så typiskt. Jag struntade iallafall i skolan och var hemma. Ska snart kila iväg och träffa ett par och sedan får vi se vad som händer. Imorgon har vi studiedag, vilket betyder skoj, I hope.

   Det ser ut som snö ute !!! Planken på tomten är vita, himlen är vit, buskarna har inga löv, och luften är vit. Säg inte att snön kommer nu igen (?) Jag orkar inte.

Någon som kan fixa min design gratis? Den behöver nytt!

Veckans planer.

Måndag; Skola, Vh, Åbygården
Tisdag; Skola 12-13.40, Plugga, Tunggården
Onsdag; Studiedag (inga planer)
Torsdag; Skola (2 so-prov & hkk-prov), Tunggården
Fredag; Skola, Bio, Ngt kul
Helgen; Inga planer just nu, men vi får se ;-)

Imorgon hade jag även tänkt att vakna glad & smidig, alltså inte sparka till kaffet över allt smink och täcke, samt spegel, och även plugga lite innan jag kilar till skolan. Sen hoppas jag på att Emil följer mig hem så han kan stämma min gitarr och efter det får vi se vad jag ska hitta på :).

Helgen

Tjulululuuuu (:
Igår blev det först vh en stund för att träffa alla andra vid 8tiden, och sedan tungelsta igen, vilket hem till mig. Lite olika människor av alla slag tittade förbi och vi hade det roligt. Vid 04 kom syster och bror och sedan la vi oss i mitt rum, Frida, Evelyn, Robbin & Robin, somnade väl runt 08 tiden imorsse , eller jag iallafall, de andra som fick ligga på golvet för jag inte hade lust att ta fram madrasser , sov ca 20minuter hihi. Morgonen blev seg och alla gick runt 13 tiden och jag åkte till vh med Sonia och träffade folket där.

Nu har jag precis käkat makaroner och köttfärssås och är mätt o belåten.
Ikväll får vi se vad som händer & jag vill verkligen inte till skolan imorgonnnn.

 

6 November 2009.

Igår var det allt rolig dag! Dagen i skolan rullade på segt med långa matte och svenska lektioner, samt bild & idrott. Sen gick jag hem och efter ett tag ringde Robbin och jag fick fixa mig och sedan tralla till vh. Där mötte jag ett par st, och sedan gick vi till Åbygården. 5-kamp, och jag, Jenny, Evelyn&Blerta var på lag och kom plats delad tvåa men jag tyckte vi var grymma ;D
Kvällen blev inte fri från lite kaos, men inte så mycket hände än att jag sen åkte hem vid 01 tiden.

Snart borde jag fixa mig och åka till handen för att fixa grejer. Men först ska jag nog iallafall kolla på en skräckfilm just såhär mitt på dan, haha. Vi får se vad som händer denna lördagskväll. Puss&kram

All that I wanted was you

Man kan aldrig lita på killar.
Ena stunden vill dom en sak,
andra stunden någonting annat.

Killar är som bussar.

Jag vet inte vad jag ska tro på. Pratet eller blicken.
Och inte heller Vem.

Vi får se hur det slutar.

4 November. Onsdag

Vaknade 08.10 imorsse, den tiden som jag egentligen skulle börja första lektionen. Men tog den tid jag behövde och kom en timme försent istället. Dagen rullade på och nu har jag ont i magen, igen. Borde plugga men har ingen lust alls men lite borde jag nog och sedan ska jag iväg till vh.
Imorgon torsdag och sedan efterlängtade fredag, -helg. Härligt värre!


Vad tycker ni? Passade jag bättre i piercingen på överläppen eller under?

Om jag bara visste...

En dag, En kväll, En natt, En morgon, som var nästan det bästa i mitt liv. Iallafall det bästa jag vet. Blev till kaos. Det var vi, folk som jag saknat, folk som jag hatat, folk som var främmande. Allting var bra, just allting, även om allting inte kändes bra så var det det. Allting var super tills en, två dagar efter. En person som gjorde det jobbigt för oss alla. En person som vi inte vet vem det är. Som jag inte vet om jag är vän med personen. Ingen säger namn och ingen säger dygnet. Någonting hände. Tack för det. Även om han eller hon inte vill illa så nej, man kunde fråga först, eller prata själv. Jag ogillar personen. Det stoppar inte mig men jag vill ändå inte. Personen har gjort det jobbigt. Om jag bara visste..

Höstlov I Bilder



Torvalla, Tuffstil, Mysstil, Hälsade på mami, Festade, Nypiercad, Halloween med film&tjejer,&sedan vaken-hela-natten med V&M hos M och med fler.

Nu har skolan börjat och jag är segare än segast, skolbörjan började inte heller bra med hemrigning, och idag ska det pluggas med pappa, jippie. Hoppas iallafall jag får gå till gården ikväll trots att jag var hemma från skolan.
<3

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0