kallas viinter.

snöbollskrig idag i skolan igen. gud va jag hatar jerry haha,&ante.. . killarna skulle bära ut mig i snön, men tur så hade man några tjejer på sin sida; natta,lollo&fillan typ. tack ;) jag ramlade inomhus & fick väldigt ont, klumpigt.. idag hade vi elevensvaldag också. usch, hatar tröslöjd. jag försökte att tälja ett hjärta, men de gick inte så bra.. vi fick iaf sluta halv tolv, men jag stannade kvar
& hade lite mer snöbollskrig , satt&snackade med jimmy,marcus,rasmus&lilla lego som är rasmus hund , assöt! sen fick jag springa lite för en kille i nian sa att han skulle mula mig idag igen :o vill inte :P vid tre så stack jag&evelyn hem för jag frös så jävla mkt. &när jag kom hem så hade vi inge vatten. kristin sa att jag skulle gå & fråga byggarbetarna & de gjorde jag. jag sa "ursäkta..vad har ni gjort med vattnet? för vi har inge vatten hos oss" han bara "vi har råkat ta sönder de, men vi försöker fixa." & jag frågade när de skulle va klart ,men de visste dom inte. just nu sitter väll dom & fikar . skulle inte förvåna mig exakt..hatar dom.
jaha, nu har vi inge vatten då & jag ser inte klok ut. mascaran rann idag också & jag är alldeles svart runt ögonen. inte tänker jag gå såhär till dansen ikväll . dom får lov o fan fixa vattnet! eller så får jag ta snö..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0