långpromenad + lite till

nyss kom jag hem. dagen har varit så otrolig skön! bara långpromenad hela dagen! ;)
först åt jag frukost (haha, duktig!) och sminkade mig. och satte upp håret i en knut (orkar aldrig fixa de längre nu på sommarlovet) , men tog mina blåa nelly-jeans, gult linne utan band från cubus & min svarta tjockiströja från stadium. och sen åkte vi bil till vh och tog tåget där, hihi plankade lite(a) busigt. men när vi väl kom fram, gick av stationen efter södra station tror jag. då gick vi lite runt, gick på gamla stan, vasa stan, och överallt helt enkelt.. haha kommer inte ihåg alla namn på alla gator (a) men saker fick man reda på iallafall ! tillexempel att min pappa har vaktat slottet, då kungen bodde där. ganska coolt tycker jag, haha. sen när vi skulle gå på den smalaste "vägen" typ , så kom det massa japaner bakom oss, och så trodde mamma att vi skulle åt andra hållet (där japanerna kom ifrån), men sen ångra hon sig och då skulle vi dit japanerna gick. haha, jo, man fick typ stå där i 5 minuter lr ngt, för dom skulle ta kort och skit hela tiden på den lilla vägen.. haha, vad gör dom med fotorna sen egentligen? :s aja, vi gick där sen iallafall bakom alla.
sen kollade vi i lite affärer också, köpte ett knä skydd till syster och letade efter rutiga shorts&en tröja till mig. men inget av det blev de.. jag ville ha sån tröja med hög krage & luva, men det finns fan inte ! .. eller? vi kollade på stadium, där dom ska finnas, men fanns i barnstolekar , fast jag gillade inte tyget . & i det tyget jag gillade, så var det bara en liten krage.. suck säger jag bara.. jag såg fan varje människa sen som gick runt med sån tröja jag ville ha sen! haha åh, fick verkligen panik. menmen, jag&mammi ska åka nånstans i nacka imorgon eller på fredag typ & leta;) måste hitta!

på promenaden så märkte vi också att min syn har försämrats :o när mamma undrade om jag kunde läsa en mening som stog med ganska stora bokstäver på en sylt så var det helt suddigt. medans hon kunde läsa den snabbt&tydligt.. så vi ringde till ögonläkarn, & på onsdag kl 12 ska jag dit. om min syn har försämrats så blir det linser.. för glasögon vägrar jag att ha! har redan haft det sen jag var liiten + plåster för ögat och allt. så nej, linser får det bli, trots att jag tycker det är skit obehagligt att stoppa in den och ta ut.. aja, får stå ut !

imorgon ska jag nog hjälpa mamma att städa bilen om inte vi åker till farsta och handen för att leta efter tröjan, som mamma sa att vi kunde göra om jag ville. men jag kommer bara bli på dåligt humör om den inte finns ..

jag frågade också om kamera idag ! haha, sa "mamma.. hur mycke kostar en digital kamera typ?" & hon sa "som kristins, eller som elsas?" o jag sa som elsas.. men hon visste inte. sen sa jag att jag ville ha en, & att jag kunde få köpa antons om jag ville för ca 1000kr. och då blev hon tyst.. sen helt plötsligt bah "jag funderar om du&rebecca kan dela på den kameran då isåfall?" & visst kan vi de.. bara vi får ha den i dom stunderna vi vill lixom. sen sa hon att rebecca brukar låna pappas kamera, och sa att jag borde också få göra de om jag vill .. men jag vill ju ha en egen :( och på vägen hem bad mamma mig att kolla på en skylt med kameror.. då var det några som kosta runt 1500 .. så då sa jag att 1000 är ganska billigt. men hon sa bara att det beror på vilket skick kameran är ..
så anton, om du nu brukar läsa min blogg ; hur bra är din kamera ? :D om den är tillräckligt bra, så köper jag den ;)

ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. se på tv somvanligt kanske, om ingen vill träffas? :D(a)
ring eller smsa då ;)
massa pussar.
hur har eran dag varit idag ?
& vet ni vart man köper sån tröja som jag vill ha ? (a)
oj, vad långt inlägg de blev, förlåt(a) kanske jobbigt o läsa ? men larsssonn.blogg.se , skriv mer vafan, som första inlägget ! (a)


Kommentarer
therese

Svar: ganska bra, har haft ont i magen större delen av dagen men annars har det vart bra =p. själv då?

2008-06-16 @ 17:14:46
URL: http://tyttan.blogg.se/
Tessi

Jag har haft en bra dag, och den blir ännu bättre :D Hur har din dag varit? :) KRAM!

2008-06-16 @ 17:17:05
URL: http://ttewss.blogg.se/
therese

Svar: tack :)

2008-06-16 @ 17:17:46
URL: http://tyttan.blogg.se/
Tessi

Sv: Jag ska snart träffa min pojkvän och senare har jag fotobllsträning! :) Ja, att gå på promenad är jättehärligt! Badat något än? KRAM

2008-06-16 @ 17:20:37
URL: http://ttewss.blogg.se/
Jen

tack :D

2008-06-16 @ 17:28:56
URL: http://www.metrobloggen.se/JenniferLindberg
Tessi

Spelar i Bp (brommapojkarna) och idag tränar jag i Blackeberg :) Okej, samma som jag då, har varit så dåligt väder så har faktiskt inte haft lust att bada. :D

2008-06-16 @ 17:29:12
URL: http://ttewss.blogg.se/
Tessi

Ja, det är skönt, ingen sommarkänsla utan solen! ;)

2008-06-16 @ 17:32:53
URL: http://ttewss.blogg.se/
bella

åh vad skönt att bara ta det lungt :D

känner mig lite avundsjuk på alla andra. haha :P

2008-06-16 @ 17:33:45
URL: http://bellysblogg.blogg.se/
ffaannie

Sv: detsamma! :)

2008-06-16 @ 17:48:55
URL: http://ffaannie.blogg.se/
Lenita

Svar: Nja inte mycket, själv då? :)

2008-06-16 @ 19:01:54
URL: http://lenitajohansson.blogg.se/
katrin & hanna

hej hej haft en bra dag?

2008-06-16 @ 21:00:13
URL: http://goldenfish.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0