måndag

Hej.
dagen började med att jag vaknade kvart i sju & steg upp. plattade håret lite snabbt och tog foundation, puder & mascara (!) jag har inte fått haft mascara på mig eftersom jag haft problem med ögonen, & tagit ögondroppar. men nu är det så att när jag tar mina ögondroppar så svider det jättemycket och jag måsta skölja dem med kallt vatten. yes, det visar sig så att jag har blivit allergisk mot mina ögondroppar .. :o men dom är iallafall bra nu & somsagt så får jag andvända min mascara igen :D thihi. skolan var nästan somvanligt. först bild där jag gjorde klart min "färg-cirkel" och mitt träd. haha alla klagade på att jag var så noggrann med mitt träd (a) menmen, sen hade vi nv då vi fick öva på vad vi ska säga om våra broar på öppethus (onsdagkväll). ;"filip hade också krav på att bron skulle räcka över 70cm & 10cm hög. först byggde vi trekantiga berg som gjorde att bron blev för kort, så då gjorde vi om dom. nu klarar vår bro av alla kraven och håller tillomed för 5kg. vår bro kostade 198 ankeborgsdollar." haha, även fast jag vet vad jag ska säga så hatar jag att stå framför massa människor - usch. men på svenskalektionen idag så jobbade vi klart de sista i vår bok & sen lämnade vi in dom - skönt! sen på engelskan så fick vi torka väggar&bord. och inte bara det, alla snärtade trasor o andra grejjer på mig. aj. anton gjorde 3ggr & pierre 3 också tror jag.. är fortfarande röd. menmen, sen på språkvalet så ville jag kolla på film med sv/engelskan + tyskan.. så jag&simon gick in dit med dom, men therese challade så vi fick gå ut igen till spanskan. men där gjorde vi inte heller så mkt. vi torkade borden där också, och sen fick vi sluta. skönt! dagarna går så fort nu när man städar & lämnar in böcker och bara tar de lugnt :)

när jag kom hem åt jag först en liten tipp-toppglass för jag hade bara ätit liiite potatismos i skolan.. sen la jag mig i varma solen i ca en timme och tog mig sen en promenad. fan va varmt! men när jag kom hem gjorde jag lite på datorn & sen lagade jag&kristin mat. de blev en köttfärspaj & jag fick göra degen som jag var såå duktig på att göra - not. hihi, kristin klagade lite(a) men jag fick somvanligt städa och ställa allting i disken & hon fixa maten.

medans maten stog i ugnen så fick jag sms från emil (?) där han frågade vad jag gjorde.. (ovanligt att han skickade..) men de visade sig att han var med tony på gräsplan & ville att jag skulle ta ut vatten till dom. så jag var en ängel (som emil sa haha) så jag hämtade det till dom :) & emil ville att jag skulle skriva om de i min blogg (för han brukar läsa den:o ) & skriva hans telefon nummer & var han bodde. haha, emil jag tror inte jag gör de? (a)
men hoppas vattnet räckte haha ;D

nu ska jag gå promenad .. (...om jag orkar) träning blir det iallafall! sittapps&armhävningar + lite mer ;) & sen en lång dusch. :)
puss&kram <3

bild från sommar 07. alla kvällar med jennifer bästis. jag saknar dom & dig :( <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0