Jag vill ha helg!

sitter här o fryser.. fy! jag måste tillbaka till soffan snart där täcket ligger. jag mår illa, har ont i magen och fy. nej jag vill inte ha magkatarr lägre. ikväll tror jag att jag skippar dansträningen. åker nog bara dit för att kolla om dom gör nåt nytt så jag kan träna lite hemma.

imorgon är det ju orienteringsdag & sen film med hela spanskagruppen (alla kommer skrika hela tiden? - yes. suck) & sen halv 5(?) ska jag på utveklingssamtal - fy vad tråkigt! jag hatar verkligen utvecklingssamtal.. och nu speciellt eftersom jag inte är speciellt duktig i skolan nuförtiden.. och senare mot kvällen är det balettträning som jag får se om jag ska gå på den.

jaja. idag har jag bara suttit framför tven hela dagen. såg nyss en film som hette "tretton" tror jag. den var väll rätt så bra, jag var så trött så orkade inte se klart på hela , så vet inte hur den sluta haha. menmen.
i helgen ska jag iallafall färga håret. det får bli mörkare. och jag ber att det inte blir rött som det brukar bli... sen vet jag inte vad jag hittar på. kanske ut o träffar några? :) träffas?



Kommentarer
Andrine

Jaha, jo men det blir ju mysigt det med =D

Vem hejar du på då?;D

2008-10-15 @ 15:41:24
URL: http://aaas.blogg.se/
aziza

fin bild :) <3

2008-10-15 @ 15:51:23
URL: http://mangoapelsin.blogg.se/
jannika

fiin bild :D <3

2008-10-15 @ 16:20:04
URL: http://jannikanystroms.blogg.se/
Malin

Krya på dig hörredu! Kram

2008-10-15 @ 18:23:43
URL: http://baramaalin.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0