Längsta jag har sprungit på länge..

Morgonen började med att tisse först bet på mina tofsar på armen, sedan på mitt finger och sedan rev mig på handen för att jag skulle vakna. haha ibland tror jag att hon tänker som en människa.
jaja. skolan somvanlig typ. på svenskan fick vi renskriva våra "referat" texter och sen hade vi engelska, bild - där vi skulle rita av varandra typ. jag skulle sitta i mitten en gång med silje och dem andra skulle rita av. :( alla klagade på att jag såg konstig ut.. hehe. efter det lunch - 2 mackor. sen när vi väntade på att slöljden skulle vänta blev det brandalarm , men när vi kom in började slöjden - tråk. satt mest o ritade , blandannat anton haha.

sen idrott , då vi skulle springa två varv runt eljuspåret (4km) på 30minuter för att få VG. jag fick springa ensam eftersom dem andra tjejerna fick springa på tiden innan och jag fick inte följa med. menmen , det gick väll sådär. nästan vg typ, eller haha ja typ. på andra varvet såg jag också jennifer o hannah en bit framför mig så jag roppade på dom och sen sprang dit. så jag o jennifer sprang tillsammans hela vägen tillbaka.

jag säger en sak - man orkar inte springa när man har huvudvärk och dålig kondition! jag höll på o svimma några ggr kändes det som..


hemma har jag duschat och käkat en mandarin. nya frida tidningen har kommit och ikväll ska jag nog svulla framför tven.
imorgon vill jag träffa någon - träffas? :) och på söndag ska jag nog försöka springa, man känner sig så stolt efter .. thihi.

pusspuss /

http://karii-n.bilddagboken.se/p/upload.html?


Kommentarer
Sandra

Sv: Tack så mycket! :D

Jag tror faktiskt jag vill prennumerera på din blogg^^ Den verkar vara bra :)

2008-10-10 @ 18:57:19
URL: http://trixans.blogg.se/
Malin

Snygg layout! Älskar grått!

2008-10-10 @ 19:15:25
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
a'

Fin design du skaffat dig(:

höhö,prenumerera gärna på min å

2008-10-10 @ 19:20:14
URL: http://aaas.blogg.se/
Milla

tackar, desamma! :)

2008-10-10 @ 20:01:29
URL: http://onlygirlfamme.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0