Sista 2-dagen.

kom hem från en stund sen. varför tar det så lång tid att åka hem från stan för? jag slutade ju 2 idag. aja, vi hade först teckenspråk där vi skulle beskriva vårt hem, & sedan på rasten träffade jag mamma, sen hade vi språkbox. då vi skulle bli filmade & berätta om vårt hus på teckenspråk. dom hittade tyvärr inte mina gamla filmer, så de fick jag inte se. haha jag hade velat det, menmen. det gick väll bra. min lärare tyckte jag tecknade snabbt & bra, det jag skulle öva på var att mima det jag säger.. sen hade vi iallafall lunch, äckligt igen - köttfärslimpa. uuääh. & sen hade vi teckenspråk igen då vi skulle berätta olika sagor med hjälp av bilder på teckenspråk & sedan fortsätta med våran bok. jag & dom andra tjejerna har hand om framsidan, namn på boken, bilder, rubriker osv. medans killarna tar hand om informationen o de :) vi fick även ett ord av vår döva lärare & skulle rita det på tavlan. haha tyckte jag var riktigt duktig ..nat. men jag fick inte heller rita snyggt enligt kristian(kille i klassen),haha! imorgon ska vi iallafall kanske ta ett foto på oss gruppen som ska med i boken.

... alltså måste jag försöka stiga upp extra tidigt imorgon för att hinna platta håret.
jag skulle vilja göra det ikväll, men hinner inte. eftersom jag har balett halv 8-9 & sen hinner mitt hår inte torka när jag duschat. jaja.

imorgon efter skolan, slutar 11.20 , fett skönt! , då ska jag iallfall köpa halsduk & vantar till mig själv på stan och käka lunch på donken, så de ska bli chill :p

men nu ska jag försöka ringa jennifer igen för tredje gången.
puss


Kommentarer
erik

tacktacktack :D

2008-09-18 @ 16:24:01
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
LIFE BY Marielle

(svar) det är helt fantastiskt snyggt :)

2008-09-18 @ 17:51:23
URL: http://mariellem.blogg.se/
Anna

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.4517490



Läs mitt inlägg om 20-åriga Madde som fick lämna jordelivet i måndags efter sin kamp mot cancern. Läs gärna inlägget ( och skriv om det på din blogg )och hjälp till att bekämpa cancern.! Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

2008-09-18 @ 18:09:49
URL: http://www.metrobloggen.se/tavling
josephine

skoj med teckenspråk ! :)

2008-09-18 @ 21:57:21
URL: http://jjossiis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0