17 Mars. Det är så svårt att förstå.

Morgonen började seg och till frukost åt jag en mandarinklyfta, eftersom den var inge god alls. Men jag gick till skolan tillsammans med Jennifer, men när vi var utanför skolan gick hon hem pågrund av illamående. Så jag fick gå ensam in till skolan. Där jag träffade Jonatan och Moa. Vi hade läsning, och sedan engelska. Då satt vi vid datorn. Jag är bäst på att leta fakta, men Jonatan och Pierre får fixa översättningen till engelska. Sen hade vi matte, Jag hade glömt matteboken hemma. Men jobbade ändå ingenting med stencilerna jag fick. Och sedan hade vi SO. Mitt värsta ämne. Jag orkade inte. Hade ångest för jag måste. Och sen hade vi lunch. Jag satt tillsammans med Evelyn, Therese, Moa, Mikaela, Anton och Marcus. Fisk och potatis fick vi idag, men jag käkade inget. Rast, favoriten. Svenska, vi fick läsa, men jag orkade inte det heller. Låtsats-läsa är vad jag gjorde. Mentortid. Lekte "mördarblicken" och sedan gick jag hem och kramade Tisse.

Tänkte laga något gott ikväll till middag. Eftersom pappa skulle på ett möte, Kristin är på bio och mamma jobbar så får jag fixa själv. Rebecca kommer väl också hem någon gång också, och Stoffe är redan hemma men tror han åker tillbaka idag?. Och promenad senare, det är vad jag behöver. Egentligen nu, men det är inte skönt att gå i ljuset. Så det får bli runt sju-åtta tiden.

Jag har verkligen ingen lust alls att gå till skolan denna vecka. Ingen lust alls! Längtar bara till Fredag, då jag ska vara med Mikaela efter skolan, och så blir det helg. Så otroligt härligt.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0