Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu.

Åh, vad skönt det är med Fredag, och jag kan inte minnas någon som jag inte frågat vad de ska göra idag. Utan nu har jag nästan bestämt att jag ska träffa Anton&Jerry (+massa fler bergis). Och om inte blir det antagligen hemmakväll eller hitta några andra ute eller kanske hem till Jennifer som Therese sa att jag skulle få haha, wellwell, we will see. Jaja, började dagen med so redovisning, det gick väl bra tyckte jag med det lilla som jag skulle säga och visa om fiskarna i framtiden. Och vi hade engelskaprov idag också, attans att jag inte hade lust med några av grejerna, och glömt bort ett par ord. Men sen hade vi bild, och för engångsskull gillade hon det jag gjorde, min blomma som blev en kanelbulle av något typ av gips(?). Sedan lunch, då jag, Evelyn&Mikaela satt ute vid konsum och njöt av solen, och efter det hade vi slöjd. Och nu ont i magen.
Men ja, somsagt ska jag förhoppningsvis hitta på någonting kul ikväll, vad ska ni göra?

update; vet ni vad jag kom på? att vi har glass hemma.. ska jag, ska jag inte?.. ensam hemma så varför inte lite party med glass och musik? ;) haha..



Kommentarer
zarah

ja verkligen! På kulturama :)

2009-05-15 @ 14:42:34
URL: http://zlundin.blogg.se/
zarah

haha opkej vad kul! vilken dag dansar du på då? :)

2009-05-15 @ 14:47:07
URL: http://zlundin.blogg.se/
zarah

okej, kul! :)

2009-05-15 @ 15:16:33
URL: http://zlundin.blogg.se/
Michelle [My life, my story, my words]

svar; Tack :D ja väldigt mysigt!

Vad ska du hitta på ikväll då? Du med! :D

2009-05-15 @ 16:54:57
URL: http://miiichellejohansson.blogg.se/
Karin

Hej! Jag har lagt ut bilder från en modevisning som jag gick i igår! Kika gärna in och kommentera vad du tycker! Om du gissar rätt på vilken känd bloggerska som alla tycker att jag liknar så kan du vinna en länkning i min blogg som har över 1500 unika besökare varje dag!:)

2009-05-15 @ 17:00:25
URL: http://abckarin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0