12 September.

Olyckad dag för mig ännuengång. Varför, varför. Dagen började med att jag vakna upp hos Evelyn iallafall och vi kollade på idol 05 och sen gick vi ut en stund. Kilade hem och duscha, samt åt, och sedan kilade jag iväg till vh, och till lida, och till vh och sedan åkte vi några st till handen och kollade på Emils band. Superbra. Till vh igen och nyss hem. En massa otur med inga tåg som gick, väskan helt dygnsur och även kanske mobilen förstörd. Jippie! Även plånboken med kvitton, och lite allt möjligt i vart blött och inte långt ifrån att jag skulle börja gråta av ilska. Hihi.
Menmen. Imorgon, eller lättaresagt idag, får vi se vad som händer. Måste be pappa om hjälp med moppelåser som vägrar låsa sig och även kanske skriva något till boken på svenskan. Mina bilder har inte blivit så lyckade som jag tänkt rita till. Bläbläbläää.



Emil till vänster.


Happy me i fredags efter skolan.

Jag har även fått se bilder från haningedagen på dagen inne i centrum, tydligen så har min förra dansgrupp dansat vår michel jackson dans. Åh, tänk bara om jag vore fortfarande med... Kläderna, stegen, musiken, dansen, haninge centrum. Åh.. Jag vill dansa!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0