Gott nytt år på er !

Min kväll blev allt mellan bråk, gråt, skratt och skrik. Men härligt blev det tillslut. Ett antal stycken kom till mig från klockslagen 18-21 och vi myste lite hemma hos mig till runt halv 12, då några gick, och sen gick jag bla, vid kvart i 12 till fotbollsplan. Det blev kramar överallt och nyårspussar och en massa ringande till nära&kära. Jag hade inte mod till att kasta iväg raketer så det fick de andra göra medans jag stod där och tog kort ;-) Vi hade inget att skåla med förutom jag dåra , haha.
Jag, Max & Natta drog sedan till N's syster och sedan ringde Timpa mig och kom dit. Efter ett tag skulle vi möta Nick & Joel men jag glömde helt bort det, eftersom jag var så sjukt trött. Iallafall somnade jag, M & N där och jag var väl den som fick minst värme, minst sömn osv. Att dom inte vaknar när en mobil ringer, eller att man blir nästan sparkad i huvet? Menmen, vaknde vid 08 och somnade sedan om tills jag gick hem vid ett.

Idag träffade jag sedan N igen och vi åkte till handen för att träffa hennes kompis Markus en stund. Så där stod vi en stund tills vi promenerade i kylan och fick sedan skjuts hem.
Ikväll blir det mys på högsta grad. Kanske en nattpromenad i min ensamhet också? Men mest framför tven i tofflor och kläderna från nyår. Hö-hö, lat.


Natta :D

Victoria & Sebbe myser i rummet

Victoria, Emelie & Mickan längst fram :p

Natta, Jenny, Erika, Emelie, Sebbe, Frida, Bäver & Max vid fotbollsplan.

Bäver & Adde.

Och här avslutar vi med GRATTIS ADDE PÅ 15ÅRSDAGEN ! <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0