16 September. Why?

Inlägget innan blev jag bara tvungen att skriva. Att jag alltid blir på dåligt humör efter en rolig kväll med vännerna?.
Menmen! Var hos sjukgymnasten idag. Känslan med mina axlar att dom sitter för långt fram, att jag bara vill putta bak dom, var sant.- De sitter lite långt fram. Och jag var stel som en sten. Men hon erbjöd mig att gymma 2dagar i 4veckor. Så, vi får se hur det går. Funderar även på att börja dansa, eller... Jag har ingen aning! Kan ju alltid börja att värma upp hemma med de som jag gjort under mina 5 dansår.

Imorgon fick jag planer ändå, iallafall för dagen. Skolan börjar 8.30 och jag ska försöka komma upp i tid denna fredag, med mitt nyfärgade mörka hår. Sen efter så får jag hoppas på att min mor min har lagt in pengar så jag kan få köpa en värmekudde att ha på axlarna två gånger om dagen. Och efter det hem, dricka kaffe, och sedan möta upp Sonia för att åka till handen och kolla efter jacka till vovven.
Men sen blev det dött.. Pank och inga planer inför kvällen. Kan ju hoppas på något annat än att sitta ute i tungelsta iallafall.. Men nej, nu verkar jag grinig igen. Ha-ha, pusshej!



Kommentarer
youky

Shoes need a break,do not wear the same pair of shoes to work every day,it is recommended to prepare at least two or three pairs of shoes to replace rotation.If the upper, heel,if worn, please immediately sent for emergency,to repair or replace.



2010-10-22 @ 10:02:43
URL: http://www.epanbeads.com.au


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0